Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 933.

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα σας!!! 1100 ποστς ως γνωστόν δεν διαβάζω.- Sent from my Mi5s

• Ακούς @demakhs ?? Βρες άλλο τρόπο να μας δείχνεις τα πριξελοσοτς σου. Ευχαριστούμε @MIUI_ART για το άνοιγμα ματιών Sent from my Mi5s

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παιδιά στο Tapatalk τα Links δουλεύουν κανονικά κάνοντας γρήγορο διπλό κλικ πάνω τους. Δοκιμάστε και πείτε μου. Είναι θέμα του Plugin που έχει το φόρουμ μας. ” Πχ λινκς από ποστ 3367 παίρνω αυτό ανοίγοντας το. 6dab7659c57707e95bccc32280f31351.jpg Sent from my Mi5s

• Άρα μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων του φόρουμ?? Καμία ιδέα κανένας πχιο κατέχων? Sent from my Mi5s

• Πφφφφφ καμία κομπίνα του prixeloτετοιου θα είναι να μην δούμε τις φωτός του. Τα άλλα λινκς τα ανοίγει? Sent from my Mi5s

• RE: RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από gvoi: “@pavlidisc Tapatalk - 100,000+ Forums 6.4.7 APK Download by Tapatalk Inc. - APKMirror Κ ανοιγς τα πάντα με τον τάπα Στάλθηκε από το MI 5s μου” Και δεν ΜΕ λες... δεν το ξανακάνεις ποτέ αναβάθμιση ε; Το παρατάς έτσι; Όχι ότι έχω πρόβλημα... απλά ερωτώ. from my Mi5s” Ω ναι! Αλλά τι πειράζει?? Η δουλίτσα να γίνεται! Sent from my Mi5s

• Αυτά τα πειράγματα δεν τα κατεω. Μην με μπερδεύετε με qfp αναλυτικς, τι είναι αυτά?? Επίσης στους Κινέζους ποια δεδομένα??? Μην με αγχώνετε!!! Sent from my Mi5s

• Δεν ξέρω παίζει επειδή είχα καιρό να κάνω fr να σκαλωσε κάτι, μιλάμε για τρελή κατανάλωση. Kernel και android κάπου στο 40% την συνολικής ενέργειας Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λεποοοον, Η προτελευταία dev μου έκανε νερά με την μπαταρία, πολύ μεγάλη κατανάλωση το android, τυχαίο? Μπορεί... Μου την έδωσε κ πέρασα χθες την νέα stable με fr, θα επανέλθω με στοιχεία. Από εκεί κ πέρα να πω ότι ωραία η rr αλλά ο τρόπος επαναφοράς του miui σου λύνει τα χέρια. Το μόνο παρατράγουδο ήταν ότι ενώ είχα πολύ πρόσφατο τοπικό backup καμία 20αρια εφαρμογές από τις σχεδόν 100 δεν τις εγκατέστησε με κόκκινο Χ κατά την επαναφορά και μήνυμα ότι αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί. …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Σας σκέφτομαι... Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @pavlidisc Tapatalk - 100,000+ Forums 6.4.7 APK Download by Tapatalk Inc. - APKMirror Κ ανοιγς τα πάντα με τον τάπα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρααααα, Πάντως όσοι δεν έχετε ζήσει βαρδαρη από κοντά είναι απαραίτητο να το ζήσετε! Μοναδική εμπειρία! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@gvoi το tracking των ΕΛΤΑ τι γράφει??” 2d6149890dc34d1b33a23b3f4b65d88e.jpg Πιο κατατοπιστικο όντως Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Pan0s: “Παιδια μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως θα γραφει στο Tracking οταν πρεπει να παω απο τα ΕΛΤΑ να παραλαβω το πακετο; Ευχαριστω :)” ad26173f37be56db3a3384181ae50e41.jpg Κάτι τέτοιο Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Λίγοι και "εκλεκτοί" είστε ακόμα. Απλά έχετε μαζευτεί στο ίδιο μέρος και νομίζετε ότι είστε πολλοί.. :P” Λες να φταίει το πριξελ και να οδηγηθήκαμε όλες εδώ??? Τρομακτικό, σενάριο για bloody friday movie. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ θα πω καλημέρα και καλό σκ! @demakhs καλημέρα λέω.. όχι τπτ "€¢¥π`°£#_#{$$°".... Καιιιιι θαύμα! Ούτε πνίγηκα, ούτε έπαθα κανένα κόψιμο χεριού ή γλώσσας ας ουμε. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήπως ο αρχηγός πλέον να ονομάζεται Α-Φ-ΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ??? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Παίρνω πρωτοβουλία, γιατί κάτι ρώτησα χθες. Όποιος θέλει τρέχει την διαδικασία και μας λέει. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται χάσιμο χρόνου, χωρίς φυσικά να το θεωρώ σωστό. Απλά φοβάμαι οτι τα νεύρα μου θα γίνουν κροσια αν ξεκινήσω να παίρνω τέτοιες απαντήσεις. Ποστ χθεσινό από @osalonikios σε διπλανό θρεντ μας. Βεβαίως.<br />Σε πρώτη φάση επικοινωνεις με τα ΕΛΤΑ και ζητάς εξηγήσεις για την καθυστέρηση.<br />Σου απαντάνε με ένα copy/paste μηνυμα με αρλούμπες.<br />Κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ συμπληρ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Ε ρε κάτι πράγματα που γίνονται βραδιάτικα! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Οκ, 7 παραγγελίες πήρα κάτω από 20 μέρες, η αλήθεια είναι ότι ήταν πριν το πανηγύρι στις 11.11 μπορεί να παίζει ρόλο αυτό. Σίγουρα πάντως μέχρι τώρα ήταν καλύτερα από απλό cn και τα τελευταία nl Στάλθηκε από το MI 5s μου