Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 933.

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Κ εκεί που έτρωγα μια μπανάνα, θυμήθηκα τον ντουανγκ... Ρε τι πάθαμε! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Η περίοδος τέλη Αυγούστου με τέλη Σεπτεμβρίου ήταν προβληματική γενικότερα. Άλλα δέματα πχ αρχες Οκτωβρίου ήρθαν. Είναι χάλια η φάση γενικά λόγω υποστελέχωσης, αλλά τότε ήταν απαράδεκτο. Για να πάρετε κουράγιο china post από 3/9 σήμερα έλαβα χαρτάκι από το ταχυδρομείο. Προσωπικής άποψη μην κάνετε αιτήσεις για refund μπαμ στις 60 μέρες. Κουράγιο κ υπομονή. Από εκεί και πέρα προτείνω belg post από gb(έρχεται στις 20 μέρες) ή priority από το bg (έρχεται Μαξ στις 15)... Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@@ δηλαδή.- Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@osalonikios Θόδωρε σε κάποια φάση είχες πει για την διαδικασία που γκαζωνεις τα ΕΛΤΑ όταν καθυστερούν κ ζητάς αποζημίωση. Μήπως θα μπορούσες να μας κάνεις μια επανάληψη? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Θέλω να καταγγείλω ότι το ταπατοκ μου πετάει διαφήμιση της τζενεραλι με πιγκουίνους πρωί πρωί. Που ρε τζενεραλι? Μέσα στην τρούπα?ποια πιγκου τώρα να πούμε Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φλάουτο Φιορεντίνα Φρέσκο Φακές (του Ολλανδού) Φυστίκια Φούστες Φενερμπαχτσέ Φωτογραφία Φώτης Φιρφιρης Φορτιστής Φλογέρες Φωτιστικά Φλοκάτη Φρόντο Φριξελ Κατι τυχαίες λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό απλά.- Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Ναι ένα 24ω, συνήθως φορτίζω βράδυ μέχρι 90-95%, καταλήγω να ξαναφορτίσω στο 20-25% την επόμενη . Αν βγάζω μια μέρα έτσι και δεν ψάχνω φόρτιση μες την μέρα, είμαι καλυμμένος. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ισχύει και για τον Φ-ραπε?? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ύλη για μελέτη dreamskindergarten Το νηπιαγωγείο που ονειρεύομαι !: Διαθεματική προσέγγιση της αλφαβήτας στο νηπιαγωγείο - Το γράμμα φ. . Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Αν έρθετε πανόραμα κερνάω κ τρίγωνο.- Το σχόλιο μου σχετικά με τις 2 τελευταίες αρομα και την μπαταρία, είναι ότι με χρήση μικτή 4g και wifi, ομιλία περίπου 40 λεπτά χωρίς bt (ο βλάκας), φωτ.οθόνης low προς med θέλω 20% την μια ώρα σοτ! Άρα 4 ώρες σοτ, καλά είναι νομίζω για εμένα Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Σαράντα εκκλησιές περνάνε στην μεγάλη κατηφόρα καινούριους σωλήνες αποχέτευσης, παίζει να είναι και φ400. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!! Τα σκλικια από Θεσσαλονίκη με προσοχή έξω από τις τρύπες μην μας πάρει ο Βαρδάρης και μας σηκώσει κ μας ψάχνουν Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

@balakof Tapatalk - 100,000+ Forums 6.4.7 APK Download by Tapatalk Inc. - APKMirror Και έγινες Και καλό ύπνο σε όλες! Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα! Καλό βόλι! Τι δεν θα ψηφίσετε σήμερα? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εντάξει εγώ πάντως θα έλεγα στον γιο μου να το ξανασκεφτεί αν θα συνεχίσει με την συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν μπορώ τις ηλεκτρονικά αμπαλες. Η κόρη μου στα 9 πρέπει να περνάει ρομ και στα 11 να κάνει φορμάτ. Αν θέλει συσκευές στα 12. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “eu Stable! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45998/ Υ.Γ Από τις ποιό χρήσιμες λειτουργίες που δυστυχώς στο Android είναι άχρηστη γιατί δεν την υποστηρίζουν οι εφαρμογές.” Μάλλον τελείωσες! Με τις αναζητήσεις εννοώ της miui Στάλθηκε από το MI 5s μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Ναι, θα δώσουμε και βαθμούς τριμήνου :D” Ότι κοροϊδεύεις το λουζεσαι! Το νου σου Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Okkkk κατανοητό! Σοβαρό vpn??? Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μια άσχετη ερώτηση.. VPN θεωρείτε ότι χρειαζόμαστε?? Για τορεντ, ebanking κτλ. Στάλθηκε από το MI 5s μου

• Magic WormHole

Μήνυμα

Με το μπαρδον αλλά ήδη έχω κλείσει τον ρόλο του Νταρθ! Αυτή ας διαλέξει κάτι άλλο! Το κόκκινο φωτόσπαθο είναι δικό μου! Στάλθηκε από το MI 5s μου