Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Καλό σκ! Βλέπω το ένδοξο πεδίο μάχης έχει γίνει υποδοχή Τράπεζας με τόσες καλημέρες! Και το ταραχοποιό στοιχείο σε διακοπές. Κοσμογονία! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Τέλειο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65463/ Και αυτό ακόμα πιο τέλειο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65464/--- ---” Ε Γιάννη θα με τρελάνεις! Δεν παίζει αυτό το νούμερο! Βάλε και τις άλλες οθόνες με διάγραμμα πτώσης της μπαταρίας και καταναλώσεις εφαρμογών γιατί θα σκάσω. Με το ζόρι φτάνω 5 ώρες σου με xtrv 10.31 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από kxt: “Γι αυτό σε ρώτησα για το twrp. Μέσα από εκεί άλλαξα την προσάρτηση από το usb που ήταν στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και έστρωσε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πώς γίνεται αυτό??? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΚαι με το update έχει το ίδιο θέμα, factory reset δεν κάνω, δεν την παλεύω προς το παρόν. Αν γυρίσω 2 εκδόσεις xtrv πίσω δεν θα έχω πρόβλημα έτσι? Miui11 και αυτή με android 10. Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έβαλες τη διορθωμένη; [Miui 11 9.10.31] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 21 συσκευές Αλλιώς ξανά κατέβασε τη και πέρασε τη.” Την πρώτη, αλλά η διόρθωση κατάλαβα ότι αφορά μονο την έναρξη. Οπότε αύριο με το καλό θα αλλάξω Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Έβαλα την τελευταία xtrv 31.10 και έχει πρόβλημα στο άνοιγμα των λινκς με τον browser της miui. Καμιά ιδέα?faf900e0fb90e134904fcec3e07c80fb.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΔεν μιλάς για 7 ώρες sot, αλλιώς έρχομαι ΤΩΡΑ να δεις τι έχει το δικό μου! Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Ναι λίγο...mi9 7 ώρες και 20 λεπτά...με την δική μου πάντα χρήση...και το mi9 pro 5g με το ζόρι 8 ώρες...” Καλά πως γίνεται 7 ώρες???? Τι χρήση κάνεις?? Με το ζόρι πατάω τις 4:30! Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠέρασε κανείς τη σημερινή? Με την 10.10 πάντως είδα λίγο καλύτερη μπαταρία Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ποια app δεν φορτώνει. Ένα κρυπτογραφημένο τηλέφωνο όταν κάνουμε wipe data αυτό κάνει format” @Martin88 είναι αυτό που μου έγραψε προχθές ο @geoanto555 Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμα@Martin88 βασικά το πέταξα όπως ήταν στο χώρο αποθήκευσης χύμα όπως τις ρομ. Μπήκα twrp έκανε wipe τα απλά γνωστά, φλασαρα αυτό, ξανά wipe και φλας την ρομ που ήδη ήταν μέσα γιατί είχε κατέβει από ota. Και έγινε χωρίς κανένα μήνυμα Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
RE: RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Παράθεση από gvoi: “με twrp το περνάω προφανως? επίσης αν το κάνω τώρα και μετά πάω να κάνω update την νέα ρομ θα έχω θέμα?” Τι έκανες με την ανάκτηση των φωτογραφιών; Ρωτάω γιατί παλιά, πούλησα ένα κινητό σε συνάδελφό στην δουλειά, και είχε ανακτήσει τις ηχογραφήσεις και εγώ δεν ξέρω τι άλλο... Είχα διαβάσει, δεν το θυμάμαι, ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που τα σβήνει πλήρως από το κινητό,, ... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν κατάφερα τίποτα. Δοκίμ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμαμε twrp το περνάω προφανως? επίσης αν το κάνω τώρα και μετά πάω να κάνω update την νέα ρομ θα έχω θέμα?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠάλι το ίδιο, τι κάνω λάθος?f336acea3893598f31d3359e167b1248.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Έχει κατι εφαρμογες στο playstore αλλα δεν ξερω κατα πόσο κάνουν δουλειά, ” root θέλουν, το οποίο έκανα και πάλι λένε ότι δεν είμαι rooted. βέβαια το magisk manager μου βγάζει στον έλεγχο του safetynet ctsProfile : false, δεν ξέρω τι είναι αυτό, ούτε αν αυτό το επηρεάζει. παίζει να ξανακλείδωσε η κρυπτογράφηση επειδή έτρεχα< δεύτερο χώρο στο κινητό? και αυτόν τον έκανα γιατί δεν μπορούσα να κάνω διπλότυπη εφαρμογη το watsup Παράθεση από Octaviastikos: “Γιατί δεν βάζεις …
-
RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “details?id=com.google.android.apps.photos&hl=el για αποθηκευση φωτογραφιων, cloud google. επειδη οι φωτογραφιες ειναι σημαντικες, ψαξε στο google .. ανακτηση φωτογραφιων κλπ..,” Δεν είχα ανοίξει τον συγχρονισμό ο παπάρας... Ευχαριστώ πάντως! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΕπίσης ερώτηση μάλλον αφελής... Recovery μετά από φορμάτ μπορεί να γίνει? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμα@geoanto555 υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΜάλιστα...σας ευχαριστώ! Βάζω την 9.9.27 και θα ξαναδοκιμάσω, αλλά από αύριο. Πάω να κλάψω τώρα σε μια γωνιά Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “από την στιγμή που έφτασες εδώ κάνε formaτ και ξαναβάλε την ρομ ..” Περάστε όλοι αύριο για κολυβα, κονιάκ, ελίτσα, κουλουράκι και καφέ. Σκέτο. Στην Ντίσνεϋλαντ ήμουν κ δεν το είπα ακόμα στην κόρη μου ότι οι φωτογραφίες κάνανε φτερά. Την κρυπτογράφηση πως την βγάζω για να μην έχω ξανά ίδια θέμα? Επίσης βάζω την 9.9.27 ή την τελευταία? Αποτι κατάλαβα μάλλον την 9.9.27? Η αλλ έβγαλε θέματα? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk