Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 933.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΜε μια ματιά facebook, alpha bank, g maps, mi home, firefox και λίγα ακόμα που μου διαφεύγουν. Επίσης κάνω σκριν σοτ και δεν τα βρίσκω πουθενά. Και οι φάκελοι στην περιήγηση εμφανίζονται με κάτι τεράστια όνοματα (αυτό το έχω ξαναδεί αλλά δεν θυμάμαι τι είναι). Την κρυπτογράφηση πως την βγάζουμε? Μεγάλη ζημιά έπαθα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΈχω πάθει μεγάλη παπαριά σήμερα. Πήγα μετά από 5 μέρες και έκανα update την νέα ρομ, μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει κρυπτογράφηση και θέλει κωδικό και ότι δεν ταιριάζει το md5 sum, πάτησα απρόσεκτα και από συνήθεια delete dalvik cache data κτλ και μπουμ! Πάνε όλες οι φωτογραφίες από εκεί που ήμουν 5 μέρες... Κλαμα η φάση. Πήρε από μόνο του την προηγούμενη έκδοση και δεν φορτώνει τα μισά αππς. Να κάνω φορμάτ ξανα μανά? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΟκ δούλεψε έτσι, αλλά κ πάλι δεν είναι εύχρηστη λύση. Τεσπά ελπίζω να το είδε κανένας μάγειρας μπας και σε επόμενη έκδοση λυθεί Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΣυνεχίζω να μην μπορώ να κάνω διπλότυπη εφαρμογή, συγκεκριμένα το whatsup. Πατάω στην επιλογή, κρασαρει το κινητό και κάνει επανεκκίνηση. Έχει κανείς καμιά ιδέα??9b610fd4d971a6d47e059a328895e947.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω και εγώ ένα θέμα που προέκυψε σήμερα. Σε mi band 3, μετά από αλλαγή Ρομ στο mi9 και εγκατάσταση της τελευταία ελληνικής και του τελευταίου ελληνικού app, ,δεν μου βγάζει στην ειδοποίηση κλήσης ποιος με καλει. Ειδοποιήσεις γενικά παίρνω και από sms και από άλλα apps Δεν θυμάμαι κάποια λεπτομέρεια? Τι στο καλό κάνω λάθος. Update Η τελευταία έκδοση δεν έχει το πεδίο προβολή πληροφοριών που είχε η 4.0.8 και φαίνεται στην φωτογραφία. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk d50bb07265949…
-
RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Αν θέλεις, κοίταξε στο play store >> ρυθμίσεις >> κάτω κάτω τι γράφει,, συσκευή πιστοποιημένη;;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν πήγαινε σε εμένα η ερώτηση, όχι δεν πιστοποιήθηκε. Επίσης ένα θέμα που μου έβγαλε είναι στη διπλότυπη εφαρμογή (whtasup) όσες φορές δοκίμασα να την ενεργοποιήσω, κρασαρε και έκανε επανεκκίνηση χωρίς να κάνει εγκατάσταση της δεύτερης εφαρμογής. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αυτή περασες; xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_9.9.27_v11-10.zip” Ναι αυτή , την V2 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα! Μετά από πολύ καιρό πέρασα xtrv ελληνική μετά από την eea global. Όλα πάνε καλά με μόνο θέμα ότι χρειάστηκα format data μέσα από twrp γιατί δεν έβλεπε την Ρομ στη συσκευή, ούτε μπορούσα και να την κάνω copy απο τον υπολογιστή. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Απλά για ενημέρωση βάζω εικόνα από την τελευταία ρομ που πήρα αναβάθμιση. 3 μήνες το κινητό τέτοιο σοτ δεν είχα βγάλει68571b11333f7c68a92fe295e9457e90.jpgd9484c2c0e1fd51760e8feeb0d3ef0e9.jpgddcf818481e1792cff243f9bdc7053c8.jpg782352adcf31d032e8a1f40054174136.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Επειδή έπεσες στην περίπτωση που ψάχνω για bt αυτοκινήτου για μουσική αλλά και να δέχεται κλήσεις ( αυτό που έχω όταν καλούν αποσυνδεω το κινητό για να απαντήσω) ποιο έχεις γιατί σκέφτομαι να πάρω??” Της toyota το touch 2 είναι από μαμά. Δεν το επέλεξα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω κ πολύ. Γενικά πάντως ήταν φάουλ για μένα που δεν έβαζε η εταιρεία android car, τεσπά το αλλάζει τώρα αλλά έμειναν τα παλιά μοντέλα με αυτό. (Η αχρειαστη πληροφορία της ημέρας!) Στάλθηκε από το MI …
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΤο θέμα το έχω κ εγώ με bt αυτοκινήτου. Δεν με αφήνει να κάνω κλήσεις, ενώ δέχεται κλήσεις και παίζει και μουσική μέσω συστήματος. Είμαι με 10.2.28 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠήρα μια από αλι, μετά από κανένα μήνα θα επανέλθω με εικόνα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΜε θήκη εσπασε η μπούρδα! Για πλάτη ειμαι, ακόμα δεν το χάρηκα για να το κρατήσω σπασμένο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΣεντραρα τη συσκευή κ ράγισε η πλάτη.... Μπορώ να Κάνω κάτι ή απλά το βλέπω???? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠάντως μετά τις π@παριες μου γύρισα σε 10.2.28 και σε σχέση με την official global που είχα έχω δραματικη βελτίωση στην μπαταρία. Επίσης ποια gcam χρησιμοποιείτε ακριβώς? Για πείτε εντυπώσεις Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμαέκανε τιλτ ο εγκεφαλος μου! Πήγα να φλασάρω την νεα xtrv αλλά τα σκ@τ...σα με το twrp. με έβγαζε σε Mi recovery 3 και δεν μπορουσα να μπω στο μενου του twrp με τπτ. τι έκανα??? μέσα σε όλα έκανα και ενα format και δεν είχε ρομ μετά και έκανε bootloop κασι θυμήθηκα τα νιάτα μου με το Miflash tool και καληνύχτα! τελικα είμαι πάλι με μια global stable 10.2.28 και αύριο μέρα είναι. Τι μπορεί να έκανα λάθος όμως δεν ξέρω. το twrp Που έβαλα ειναι το twrp_cepheus_3.3.1_01-06-19_red_ss. Κάθε ιδέα δεκτή,…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΗ EU η τελευταία τι android έχει? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΈχω προβληματιστεί.. δεν δουλεύει καλά το BT με global που είχε εξ αρχής το κινητό. Επίσης παίζει μεγάλο battery drain σε αναμονή πχ το βράδυ σε flight Mode. Τι να κάνω?? Να βάλω άλλη Ρομ? Αλλά με προβληματικό twrp το σκέφτομαι. Είμαι ξεκλειδωτος εδώ και μέρες και δεν το παίρνω απόφαση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
gvoi - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Μια εβδομάδα το έχω και πάει μια χαρά εκτός από το bt. Έχω ακόμα την global που είχε εξ αρχής και σήμερα έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν συνδέεται σε σύστημα αυτοκινήτου μετά από 2-3 λεπτά χάνει το σήμα του κινητού και δεν μπορώ να κάνω κλήση. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος θέμα?
-
Παρέλαβα από BG τελικά ένα πολύ ωραίο mi9. Έκανε 27 μέρες συνολικά με τον μυστήριο τρόπο αποστολής. 19 μέρες έκανε να εμφανιστεί, αλλά μόλις φάνηκε Πολωνία nysa, πήγε Carpi Ιταλία και μετά Αθήνα. Μόλις φάνηκε Αθήνα την επόμενη ήρθε Θεσσαλονίκη κ παρέλαβα. Υπομονή σε όλους Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk