Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 933.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαBtw τα κατορθώματα της 7.4.20 xtrv που παρουσίασα στο mi5s thread τα είδατε ή μόνο στο τρολαρισμα το μυαλό σας?? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ξεθαψανε κ τα Χιούι του πολέμου του Βιετνάμ (--> @gvoi) τα πιγκου κ τα κανα πάνω μου τα shit.png , immediately !!!” Εμφανίζονται που και που όμως... Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag under cover παρακολουθώ χωρίς να βγάλω άχνα καθημερινά... Το νου σας Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌχι ρε 300 σελίδες τι είμαι ο superman? 300 ποστς μόνο Το νου μας με την soso πάντως μην την χάσουμς γιατί αν έχει εμπνευστεί από την soso γνωστής τηλεοπτικής σειράς του παρελθόντος την βάψαμε. Να σας θυμίσω απλά ότι εκείνη πασπαλισε ποντικοφάρμακο αντί για άχνη σε κουραμπιέδες! Και τραγουδούσε χιόνια στο καμπαναριό ψωφισε όλο το χωριό... Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ soso εμφανίστηκε εδώ μέσα να μάθει αλήθειες? Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχω χάσει κάπου 4688 ποστς αλλά διάβασα τα τελευταία 300 κ έχω πάρει ανάποδες. Τα πινγκου έχουν χάσει κάθε μέτρο. Η μάχη είναι σκληρή. Έβαλα εδώ κ κάποιες μέρες το λειτουργικό τους σε αρχαίο λάπτοπ κ νομίζω ότι έχουν μαγικές δυνάμεις. Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Καλησπέρα! Πέρασα προχθές 7.4.20 και σήμερα το πρωί έκανα την πρωτη πλήρη φόρτιση... Τεστ δυνατό η σημερινή γιορτή, που γιορτάζει η μισή Ελλάδα (χρόνια πολλά σε όλους) και εγώ μεταξύ αυτών. Παραθέτω σοτς τα συμπεράσματα δικά σας... Υγ το μόνο μειον είναι ότι όλη μέρα ήμουν σε WiFi οπότε από εκεί υπήρξε κάποια μειωμένη κατανάλωση. 2ced85a7056b50357364380a579b7ca9.jpg64452d5bc5ae9d67e88491fb600d1004.jpg446288777e9a119a44cbb4bc64d871f9.jpg7ab3702d591a5725c34a60f2be51ebb8.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μ…
-
Η xtrv 7.4.14 είναι εξαιρετική. Το ξαναλέω γιατί έχω εντυπωσιαστεί..Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να δώσει μία stable. Η τι λιγότερο. Μέχρι κ η κάμερα που παλιότερα αργούσε πολύ να εστιάσει τώρα είναι άμεση. Καλά αυτό μπορεί να έγινε κ επειδή το σέντραρα κάνα 2 φορές κ κουνήθηκαν τα μπιλακια του φακού Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Μέσα σε όλα κάποιοι λένε να κλειδώσει τα app στην οθόνη ανοικτών εργασιών -κατω αριστερά από το πλήκτρο μενού. Σέρνεις το αππ προς τα κάτω κ εμφανίζει μία κλειδαριά. Την πατάς κ κλειδώνει τα αππ που δεν θες να κλείνουν. Παράλληλα ανοιχτά ολα τα δικαιώματα κ από ειδοποιήσεις και από μπαταρία. Προς το παρόν λαμβάνω κανονικά. Θα δείξει.. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κάποιος καμία ιδέα γιατί κάποια αππ ενώ τους έχω δώσει όλα τα δικαιώματα να στέλνουν ειδοποιήσεις, αυτά κάνουν αντάρτικο κ δεν στέλνουν τίποτα?? Airbnb app και blue mail app. Είχα την 7.2.16 τζιφος, έβαλα την τελευταία ελληνική μας πάλι τζιφος... Φταίει η Ρομ? Φταίνε τα app? Τι μπορεί να φταίει τέλος πάντων!??? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα δεν κάνει... πολύ... Κάνει πιο πολύ όταν με παίρνει η γυναίκα μου.. Ησυχάζει κ αυτό κ τα αυτιά μου περίπου 200sec αργότερα. υ.γ με την 7.2.16 πάντως έχω σταθεροποίηση της μπαταρίας με τη ίδια χρήση 4,5 ώρες οθόνη και γύρω στις 30 ώρες εκτός ρεύματος εκ των οποίων 10 ώρες σε αναμονή... Για τα δεδομένα μου νιώθω ότι ειμαι καλά. Και ότι βγάζω με χρήση μία μέρα χωρίς να έχω έννοια για φόρτιση είναι πρόοδος. Στάλθηκε από το MI 5s μου