Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 933.

• Εμφανίστηκε και το δικό μου από 25/6. Σε μια μέρα είχε customs clearance uk και σήμερα in transit Nysa. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα! Επειδή έχω χάσει επαφή με τις αγορές, έχει γίνει κάποια παπαριά με το , banggood γενικά ή είναι ιδέα μου? Παραγγελία από 25/6 ένα τηλέφωνο μου έχουν δώσει ένα τρακινγκ που δεν έχω ξαναδεί και στο μοναδικό λινκ που μου έδωσαν για να παρακολουθώ δεν έχει φτάσει ούτε καν στο longdon όπως σε πολλούς! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με προβληματίζει, αλλά θα το δω.. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση. Σε αυτή τη ρομ μπορεί κάποιος να έχει διπλές εφαρμογές? Πχ watsup ,για δύο αριθμοί όπως στην miui Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από Sokin_v: “Εγω εχω περασει την RevengeΟS 2.4 ειναι παρα πολυ καλη ρομ.Την pixel την εχουν παρατησει νομιζω.” Να το τολμήσω δηλαδή? Έχει αρχίσει και σέρνεται ανυπόφορα. Βέβαια το ανυπόφορα είναι σχετικό. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όταν δοκίμασα να βάλω κάποιες με 9, το κινητό σχεδόν δεν άνοιγε. Όταν εγκαθιστούσε τις εφαρμογές μετα το φλασαρισμα σχεδόν κάηκε λολ Απογοητεύτηκα κ είπα ότι πλέον τέλος τα πειράματα γιατί θα με μουτζωσει και πήγα κ κάθισα σε αυτή τη stable. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και από εμένα! Έχω στο κινητό global stable 10.2.3.0 εδώ κ κάποιο καιρό και όντως τραβάει ζόρι. Και ζεσταίνεται και κολλάει μια στο τόσο και η μπαταρία του δεν βγάζει μέρα. Φταίει η ρομ, φταίει η μπαταρία, φταίνε τα αππς που όλο ζητάνε? Μάλλον όλα μαζί. Έχω βάλει στόχο να το κρατήσω 3 χρόνια ως τον Νοέμβριο, αλλά με νύχια και δόντια θα γίνει αν γίνει και με όλα αυτά που κυκλοφορούν τριγύρω. Πάντως από κάμερα πάμε καλά ακόμα, άξια κέρδισε τον τίτλο του ΠΡΙΞΕΛ πριν κάποιο καιρό!! Στάλθηκ…

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα! Κουράγιο στους εργαζόμενους! Και δεν ξεχνώ! ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΩ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΤΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΊΣΕΙ! Έχουν κ σπίτια και ζωές οι υπάλληλοι. Επίσης την Κυριακή έχει μπάλα, όχι ψώνια! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Είναι θέμα διαστάσεων από εκεί και πέρα, η majesty-s είναι οκ για ένα μέτριο ψηστηρι. Η μεγαλύτερή δίνει άμεση αλλά δεν ξέρω επειδή έχει 3(?) καυστήρες και αυτοί αν είναι τελικά όλη η επιφάνεια ωφέλιμη. Διαβάζοντας σχόλια, κυρίως τα δικά σας, αλλά και στο Σκρουτζ είπα να.μην τα δώσω για την gem τελικά και να παίξω το χαρτί vanward. Α να δούμε! Ερώτηση τελευταία, η σχάρα είναι μαντέμι σκέτο ή μαντέμι με επικάλυψη πορσελάνης πχ? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Τι να σου πω για την ψησταριά; Μήπως την είδα εγώ; Θα την δώ σήμερα όμως. Σε 4-5 ώρες πιστεύω. Το βραδάκι έχουμε ψηστήρι” Θέλω να με πεις λεπτομέρειες για τη σχάρα, αν έχει επιστροση και τι βάρος έχει. Είναι ντουκι ξεκάθαρο μαντέμι ή ναχαμε να λέγαμε? Γιατί και οι άλλες που είχα δει όπως είπα λέγαν μαντέμι αλλά ήταν φρουφρού σε σχέση με τις δύο πρωτοκλασατες εταιρίες Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Σε όλους αυτούς που κοιμούνται και ξυπνανε με τον ΠΑΟΚ στο κεφάλι εγώ λέω get a life. Καλή η καζούρα, η χαρά για μια νίκη ή έναν τίτλο αλλά ως εκεί. Χάσει κερδίσει ο ΠΑΟΚ εγώ κι εσύ αυρίο την ίδια ωρα θα πάμε στη δουλειά.” Εγώ λέω να με πεις για την ψησταριά! Και καλή Κυριακή! Επίσης να πω κ εγώ ότι φιέστα 21 Απριλίου δεν έκανε κανείς. Επίσης το ανεπανάληπτο πυρο σόου δεν μας έκανε καμία εντύπωση. Ήταν 25/3/2014 που κουνούσα τον πυρσό μου μπροστά στο Daios. Αναμένω σήμ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πριν καμία ώρα έριξε ξανά ψιλό χαλάζι για δέκα λεπτά στα ανατολικά προάστια Θεσσαλονίκης. Μας έχει πρήξει με τα χαλαζακια... Και καλή σας μέρα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αναμένω @osalonikios γιατί ειμαι ζεστός! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

@dnomikos έχω θέμα δεν μπορώ να βρω μαγαζί να έχει vanward ή blackbull Θεσσαλονίκη στημένες... Προβλήματα που έχει ο κόσμος! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Μετά από καιρό! Νιώθω γκαντεμης καθώς γράφτηκε στην τρύπα ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια για ψησταριές και το έχασα... Πφφφφφ Τέλος πάντων, θα παραθέσω την γνώμη μου καθώς έψαξα λίγο τον τελευταίο καιρό. Έχω δει landmann, naturele στο leroy, camping gas, weber και broil king. Η αλήθεια είναι ότι την majesty δεν την πέτυχα πουθενά. Η στιβαρότητα των 2 ακριβών δεν παίζεται. Οι άλλες 3 είναι σαν να βαράς τενεκέ. Ωστόσο όλα έχουν την τιμή τους. Η χειρότερη vfm θεωρω ότι είναι η camping gas. Αυτ…

• Λοιπόν και εγώ συμφωνώ με το άνοιγμα απο χρυσοχερη τεχνικό. Από εκεί και πέρα αν φτιάξει, βάζεις στα 300€ λίγα ακόμα και παίρνεις μια τουμπανιαρικη ψησταριά υγραερίου και μαθαίνεις στον οξύθυμο να ψήνει, ώστε να έχει κάπου να ξεδινει. Αλλιώς ψάρεμα. Δεν μου πάει το χέρι ακόμα να το αλλάξω, αν και με τη γκλομπαλ οφισιαλ έχει αρχίσει και τρώει κάτι κολλήματα, όπως επίσης έχω αισθητή πτώση στην μπαταρία. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα παρέλαβα usb kodak από προσφορά στις 31/12. Τα πακέτα τελη Νοεμβρίου τελικά μοιάζουν να είχαν θέματα. Από τα 3 του eBay το ένα το έκαναν άμεσα refund, ένα έστειλαν ξανά και ένα κάνουν τον πεθαμένο. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ θέμα με eBay. Παίζει να έχει γίνει της Πόπης στα ΕΛΤΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς, πολλές παραγγελίες, πολλών ατόμων σε πολλές περιοχές. Μετά τα νέα για μείωση προσωπικού κτλ μήπως έχουν τπτ απεργίες? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παιδιά θα ήθελα όποιος ξέρει και μπορεί μια μικρή βοήθεια για 2 παραγγελίες που έχω κάνει !! Είχα παραγγείλει λοιπόν τα εξής : 1) Στης 26/12 μια θήκη κινητού αξίας 2,90 από το ebay (γιατί δεν την έβρισκα πουθενά αλλού) με Estimated delivery Jan 16, 2019 - Feb 19, 2019. Εννοείτε ότι δεν έχω παραλάβει ακόμη αλλά θέλω την θ'ηκη όχι τα λεφτά.. Είναι νωρίς να ανοίξω case στην PAYPAL η όχι και εάν ναι πότε λέτε να το κάνω?? 2) Στης 25/12 ένα σετ tempered glass για το κινητό αξίας…

• Μόλις το έκανα και μοιάζει να δουλεύει! Θα επανέλθω μετά από κανονική δοκιμή στο δρόμο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk