@linuxilakis σωστή παρατήρηση αυτη. Αν το αντέχεις! Έχω το nillikin.. καλύτερα από αλλά τζάμια αλλά πάλι όχι καλό. Έχω ζελατίνες έτοιμες μόλις πετάξει το πρώτο σπάσιμο. Στάλθηκε από το MI 5s μου
Παραγγελία μου από GearB στις 5/12 έφυγε σε 2 δόσεις 9 και 21/12. Το τσακάλακι το δεύτερο εβαλε τα γρήγορα πρόλαβε το πρώτο κ έφτασε 2 μέρες νωρίτερα στο ΚΔ της περιοχής μου. Εκεί σαν να ήξερε έμεινε ακίνητος για 2 μέρες και έφτασε και το άλλο οπότε σήμερα έλαβα 2 ειδοποιήσεις μαζί για παραλαβή. 44 και 35 μέρες λοιπόν για παραλαβή με NL. Στάλθηκε από το MI 5s μου
Ποσααααα????? 5 ?????? Αχαχαχα Εγώ με το 3/64 είμαι φουλ κομπλέ αλλά όλα είναι υποκειμενικά λέω εγώ. Ανάλογα την χρήση κ τα γούστα. Πάντως από τα 3 σπανια το είδα πάνω από 1,3 σε χρήση. Στάλθηκε από το MI 5s μου
Μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη αλλά δεν την βλέπω εδω κοντά . Το readmi 3s ελληνικής αντιπροσωπείας με τι ρομ έρχεται??? Μπορεί να μείνει με αυτή χωρίς άλλες ενέργειες για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί? Στάλθηκε από το MI 5s μου
Καλημέρα! Έπεσε το μάτι μου σε ένα ποστ για διόρθωση μπαγκ του messenger. Μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομέρειες για το πώς διορθώνεται γιατί δεν βρίσκω το ποστ. Με νέα ρομ? Στάλθηκε από το MI 5s μου
@takisfrag του ebay γιατί έρχονται γρήγορα όμως? Είναι άξιο απορίας. Κίνα το ένα Κίνα κ το άλλο. Έλαβα σε 15 μέρες κάτι θήκες κ τζάμια και έχω από το geekbuying ένα καλώδιο εδώ και 45 μέρες. Στάλθηκε από το MI 5s μου
Περιμένω ένα δώρο από Αμερική για την μικρή μου από την θεία της. Αυτός είναι ο πρόλογος. Όσοι θέλετε δείτε πορεία δέματος να γελάσετε και να κλάψετε... cbca1802c59d3ffba1a504c0cb9d8b48.jpg8379c2a313f63730278b6caad45e12c8.jpg9136d9c7ef22adbc52abc1a2ea102b70.jpgde67c10e45f792cbf5f9397c5b1bbc3b.jpg Κάποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του???? Δώστε βάση 20-27/12 και 30/12-9/1 Χωρίς λόγια Στάλθηκε από το MI 5s μου
f5087a636a7b5267f35ea04c554ff8b9.jpg Τι μας λέει αυτό? Τελωνείο?? Για ένα mihome, μία λάμπα και 2 flashakia.... 45 ευρώ. Αυτά!! Στάλθηκε από το MI 5s μου
Όχι μαλλον, αλλά μέχρι τώρα είναι το τρίτο τζάμι που δοκιμάζω. Το πρώτο ήταν ένα απλό που μου έστειλε το μαγαζί και ένα άλλο που δεν θυμάμαι εταιρία αλλά πάλι ήταν χάλια στα όρια. Το πρώτο μάλιστα στις 3 μέρες τίναξε στις άκρες λόγω κενού μάλλον. Για δες κ αυτό που σου έρχεται κ ενημερώνεις Στάλθηκε από το MI 5s μου
Η nillkin nature όντως είναι λεπτή κ όχι τόσο ελαστική, αλλά δεν φουσκώνει πολύ το κινητό. Επίσης έβαλα και το tempered της nillkin 9H+ 0.2mm 2.5D αλλά πάλι τζίφος. Κενό γύρω γυρω και αερας στις άκρες του τζαμιού. Οριστικά θεωρώ πως δεν μπορώ να βρω τζάμι και στην επόμενη αλλαγή μόλις φάει κανένα σπασιματακι μπαίνει μεμβράνη. Στάλθηκε από το MI 5s μου
Απαπαπαπαπαα μία κουβέντα είπα να γίνει σουσουρο, με πιάσατε από τα μούτρα!!!! Όταν πήρα το dark grey μου είπε ο κινέζος ότι έχει διαθέσιμο μόνο το χρυσό και ήμουν ετοιμος να κάνω αλλαγή για να μην περιμένω! Στάλθηκε από το MI 5s μου
Παράνοια νούμερο 2! Η αγορά από το γνωστό κινεζομαγαζο που λέγαμε είχε ένα κομμάτι που εστάλη 10 μέρες αργότερα. Ε αυτό πάτησε Ελλάδα.. το πρώτο ακόμα γυροφερνει! Στάλθηκε από το MI 5s μου
Ζω μία παράνοια! Έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα κάτι καλουδια από γνωστό μαγαζί (μεταξύ αυτών και ένα mi home με αισθητηρα θερμοκρασίας υγρασίας) και με registered NL είναι κάπου χαμένο στο στερέωμα.. Στις 19/12 παρήγγειλα απο ebay Κίνα μία θήκη nillkin unregistered φυσικά και σήμερα παρέλαβα.. τι ζούμε!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου