Μπορεί να είμαι λίγο περιφανος στα αυτιά κ να μην ακούω καλά, αλλά δεν νομίζω τόσο!!! Και δεν έχω μαϊμούδια, μία χαρά ρομ έχω.. τι να πω! Στάλθηκε από το MI 5s μου
Που λέει ο λόγος.. είναι καλό κινητό για τα λεφτά του. Άριστη οθονη, γρήγορος επεξεργαστής δεν μου κόλλησε σε τπτ και το ζορισα επιτειδες, πολύ δυνατός ήχος κλήσης, εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας, καλό σήμα κινητής και wifi, όμορφο ντιζάιν, μεταλλικό σώμα και όλα αυτά με 300€ πάνω κάτω. Μέτρο σύγκρισης το πολυαγαπημένο μου nexus. Ντουζίνα όχι αλλά κοντά είναι με μία σκέψη. Για ότι συγκεκριμένο θέλεις ρώτα να σου απαντήσω εγώ κ όποιος άλλος Στάλθηκε από το MI 5s μου
Εγώ στο 5s ακούω χαμηλά πάντως... Ίσως είναι ένα από τα μειονεκτήματα του. Βέβαια διάβασα ότι μπορεί να είναι θέμα ρομ, οπότε αναμένουμε. Στάλθηκε από το MI 5s μου
Καλή χρονιά σε όλους!! @vsk αν δεν το βιάζεσαι παρήγγειλε το από κινα. Μεσω paypal οπωσδήποτε. Προσωπική μου άποψη ότι δεν θα ασχολειθει κανείς με το πακετακι σου στο τελωνείο. Από την άλλη δεν είναι κ αμάν αμάν η διαφορά των 8gb από την στιγμή που παίρνει στικ, ούτε σοβαρό πρόβλημα το uk socket. Και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Στάλθηκε από το MI 5s μου
Στο άλι(στο topone για να μην έχει φόβο τελωνείου) πάντως τις τελευταίες μέρες είναι φουλ πάνω οι τιμές... Εγώ το 3/64 το πηρα πριν ένα μήνα 315€ τελική τώρα έχει σχεδόν 400. Δεν ξέρω τι παιζει! Στάλθηκε από το MI 5s μου
Της nillkin πάντως η περιγραφή το λέει ότι αφήνει κενά.. περιμένω κ εγώ μία θα σας πω εντυπώσεις. Από εκεί κ πέρα αν όχι τζάμι τι βάζουμε???? Στάλθηκε από το MI 5s μου
48777378eab2c77a07a30e6af11bf84c.jpg 80358243747ebcf9c7348c6c0b22162e.jpg Αυτό το άλμπουμ πως το βλέπετε? Δεν μπορώ να το κλείσω με τίποτα!!! Τι να το κάνω? Στάλθηκε από το MI 5s μου
Καλά οποίος δεν έχει κάψει usb από καλώδιο δεν έχει πάρει σαρδέλα στον ώμο! Για φορτιστές δεν μας λέει κανείς τπτ!!! Επίσης καλά καλώδια που έχω πάρει είναι τα anker (usb 2.0 παρόλαυτα). Για type c usb 3.0 έχω παραγγείλει κάτι remax 2.1Α, για να δούμε όταν έρθει Στάλθηκε από το MI 5s μου
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Υγεία, χαρές και καθόλου τελωνείο σε όλους... Έχω μία απορία κ θα ήθελα τα φώτα σας. Ο φορτιστής που χρειάζομαι που χρησιμοποιούμε με το mi5s έχει κάποια χαρακτηριστικά σε V και Α. Αν χρησιμοποιήσω φορτιστή με άλλα χαρακτηριστικά πειράζει πολύ??? Στάλθηκε από το MI 5s μου
Πάντως γι να μιλήσω λίγο επι της ουσίας. Παρήγγειλα το mi5s sealed. Ήρθε sealed. Την μέρα της παραγγελίας έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και 3 μέρες μετά έλαβα μήνυμα στο κινητό. Χθες με το που ανοιξα και είχε μόνο κινέζικα με βοήθησε ο @takisfrag να βρω τα αγγλικά. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση, ενεργοποιησα το USB debugging, τσεκ αν όντως είναι κλειδωμένο το bootloader με adb. Λογκαρα στι κινητό στο mi και στο unlock tool με τον ίδιο λογαριασμό xiaomi που είχα πάρει την έγκριση. Κούμπωμα το κινη…
@demakhs 1,5€ από ebay αν εννοείς κάτι τέτοιο.. Φορτίζει μία χαρά στους φυσιολογικούς χρόνους του type-c 78ddcadae282b33d945a76c0c2686e29.jpg 42b1c47e5118c436ca3e337660eaba17.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου
Στο σχετικό θέμα περί καταστημάτων έχουν αναφερθεί διάφορα τα οποία στέλνουν με 0 κίνδυνο τελωνείου. Αν δεν ψηνεσαι να ρισκάρεις, καθώς κ αυτό έχει την χάρη του, γιατί δεν παίρνεις από αυτά?? Είτε eu warehouse ή τα άλλα από κινα με σπετς αποστολή. Εγώ πήρα από άλι με dhl no customs και ήρθε σε 13 μέρες. Στάλθηκε από το MI 5s μου
Να ρωτησω κάτι?? Έχει βρει κανείς tempered glasses για mi5s να εφαρμόζουν σχετικά καλά??? Γιατί αυτά που μου έστειλε ο κινέζος ο φίλος αφήνουν αρκετό κενό στο πλάι και πολύ στην μία γωνιά αν κ είναι τοποθετημένο ακριβώς.... Στάλθηκε από το MI 5s μου