Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 921-933 από 933.

• Παράθεση από demakhs: “αν υπάρχει κάποιος καλός φωτοσοπάς να βάλει σκλήκια ζουμπηγμένα στη θέση των σφαιρών, τότε ναι....θα είναι η τέλεια εικόνα στα μάτια μου!!! ” ξέρεις εδώ πάνω είμαστε πολλά! σου έχω μεγάλη συλλογή φωτογραφιών αν επιθυμείς!

• Ε ναι αυτό είναι που σου είπα το πρωί! Άραξε κ πάνε για τσίπουρο! Αύριο μεθαύριο θ έχεις το μήνυμα!! Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• Remember Remember the 27th of November Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• GG!!!! Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• Τόλμη κ γοητεία γίναμε.. στον ρόλο του Ριτζ ο @demakhs Sorry για την οικειότητα αλλά τόσα μηνύματα ούτε με την γυναίκα μου δεν έχω ανταλλάξει εδώ και 6 χρόνια. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• @bozonio Λοιπόν γιατί σε βλέπω σκασμένο.. Μέχρι να πάρει μήνυμα από την Xiaomi ασε το κινητό στην άκρη. Πάνε κάνε καμία βόλτα σήμερα, πιες κανένα τσίπουρο και από τρίτη τετάρτη που θα έρθει το μνμ για ξεκλείδωμα παρτο από την αρχή. Βήμα βήμα 2-3 μέρες θα έχεις για διάβασμα. Οκ όλοι τρελαινομαστε όταν παίρνουμε καινούριο κινητό αλλά αυτό είναι κινέζικο κ όχι σαμσουνγκ. Ήρεμα κ υπομονή VOI out.- Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• @bozonio Μολις έλαβα το μήνυμα που σου έδειξαν χθες μετά μου έδωσε αλληνμια οθόνη στο σαιτ και κατέβασα την εφαρμογή... Κάτι μπερδεύτηκε πάλι.. αν δεν λάβεις μνμ στο κινητό ότι σε εγκρίνουν δεν κατεβαίνει τπτ. Βγάζει ενα μνμ στην οθόνη ότι είσαι υπό έγκριση κ αναμένεις. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• @bozonio οπως με ξεστράβωσαν και εμένα (@demakhs) 1) πρέπει να μπεις en.miui.com και ποστάρεις 2-3 μηνύματα για να ξεκλειδωσεις. 2) μπες στον mi λογαριασμό σου από το pc και κάνε verify 100%. 3) συνδέσου στον mi λογαριασμό σου στο κινητό είχα πρόβλημα να ολοκληρώσω το αίτημα από το υπολογιστή. Μετά το έκανα από το κινητό και 3 μέρες μετά έλαβα γραπτό μήνυμα στο κινητό απο xiaomi. πάρτα με την σειρά και θα βγάλουμε άκρη. @demakhs @takisfrag είδατε μαθαίνω! Κινητό βέβαια ακόμα απο topone δεν είδα …

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από gvoi: “Το mi5s φορτίζει ασύρματα???? Επίσης για φίλο που ρώτησε πιο πτιν, το γκρι υπάρχει μάλλον στο Άλι.. Τονπροχωρησα προχθες απογευμα, άλλαξα κάτι μηνύματα με τον πωλητή κ έχω να ακούσω νέα από χθες το πρωί..Α να δούμε ποτέ θα στείλει Αποτι κατάλαβα με την ισοτιμία είναι καλύτερα να κάνεις την αγορά με revolut κ να αφήσεις να σου αλλάξει αυτή το νόμισμα. Καλύτερα αλλάζει από PayPal κ από ελληνική τράπεζα. Έχουν μικροτερο spread. Στάλθηκε από το Nexus …

• Το mi5s φορτίζει ασύρματα???? Επίσης για φίλο που ρώτησε πιο πτιν, το γκρι υπάρχει μάλλον στο Άλι.. Τονπροχωρησα προχθες απογευμα, άλλαξα κάτι μηνύματα με τον πωλητή κ έχω να ακούσω νέα από χθες το πρωί..Α να δούμε ποτέ θα στείλει Αποτι κατάλαβα με την ισοτιμία είναι καλύτερα να κάνεις την αγορά με revolut κ να αφήσεις να σου αλλάξει αυτή το νόμισμα. Καλύτερα αλλάζει από PayPal κ από ελληνική τράπεζα. Έχουν μικροτερο spread. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• Μολις την κανω θα ενημερωσω Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• RE: RE:

gvoi - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

"Αν μιλάς για το top one τότε προχώρα άφοβα. Γενικώς είναι κόλπο που χρησιμοποιούν πολλοί πωλητές στο Ali και μέχρι τώρα δουλεύει χωρίς πρόβλημα." Αναφέρθηκα κ εγώ πριν λίγες μέρες σ'αυτο το μαγαζί στο Άλι και έλαβα αυτή την απάντηση από συμφορουμητη.. Είμαι έτοιμος να κάνω την παραγγελία απλά θα περιμένω μάλλον την Παρασκευή για καμία πιθανή πτώση τιμής. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• Καλημέρα κύριοι κ από εμένα, ήρθε ή ώρα να μπω κ εγώ στο παιχνίδι για ένα Xiaomi και θέλω να ρωτήσω κάτι για το Ali.. Γιατί είμαστε τόσο επιφυλακτικοί? Έχουν γίνει κάποια πράγματα κατά το παρελθόν? Επίσης υπάρχει ένα μαγαζί εκεί που διαφημίζει ότι στέλνει Ευρώπη με DHL μέσω Αγγλίας όπου ο μεσάζων πληρώνει τα τέλη και έρχεται στις υπόλοιπες χώρες EU χωρίς καμία πιθανότητα για χρέωση δασμών από τι τελωνείο. Ουσιαστικά γίνονται 2 διαφορετικές αποστολές. Γνωρίζετε κάτι?? Ή τιμή τού mi5s είναι στα 30…