Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 933.

• @foxy4270 έχω την global stable official. Συμβαίνει το ίδιο και με τις ελληνικές? Αυτό εννοώ βασικά Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ από την άλλη επέστρεψα στο here we go και είμαι οκ προς το παρόν. Θα δοκιμάσω κ αυτό που λες. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα xiaomi ή google... Κανείς με dev να μας πει τι παίζει?? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας! Μετά από καιρό σε global stable έχω να δηλώσω 4 ώρες σοτ μέσες άκρες με χρήση μικτή 4g wifi. Το μόνο που έχω πρόβλημα είναι το google maps. Κολλάει φουλ όταν ζητήσω πλοήγηση, τι μπορεί να φταίει? Ρομ ή αππ?? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Και μια παράκληση στην xiaomi, ποτέ ξανά χρονιά με 253 καινούριες συσκευές κινητών! Λίγα και καλά κύριοι! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν δεν έχεις προσφορά τύπου ντουανγκη δεν παίρνω τπτ και κατ'επεκταση εσύ ξέρεις τι παίρνεις μουαχαχαχα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά από κάποιες μέρες μπορώ να πω ότι δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Αν εξαιρέσω τα νέα στοιχεία που έχει, από διαχείριση μπαταρίας που με νοιάζει, δεν πάει κ πολύ καλά. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ορεο??? Για να δούμε τι λέειa3a576e7c9e6fa4b7acc42fba6661247.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι Χριστουγεννιάτικος μποναμας είναι αυτό καλέ!!?? Τι παίζει??6d91dbbd22aebf46c761c2327932ee39.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρόνια πολλλλά, καλλλλά, με υγεία σωματική και ψυχική σε όλους!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gvoi - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το nillkin ειναι μια χαρά. Τι παραπάνω θέλεις;” Τίποτα, απλά να επιβεβαιωθεί ότι κάνει. Είμαι οκ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

gvoi - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό?? Κανένα τζαμι της προκοπής να κάθεται βρήκατε?? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Ρεμάλια συμφορουμίτες, σκουλήκια, εντομά, ερπετά, πιγκουίνοι και ουδέτεροι. Ο κύβος ερίφθει. Είπε το μεγάλο ΝΑΙ. Συγχαρητήρια μου. ” Άφησα να περάσουν λίγες ώρες αλλά κάτι νορμάλ δεν διάβασα πέρα από συγχαρηκια... Καλή δύναμη και καλά πρηξιματα! Για αλήθειες περί σχέσεων μόνο εμένα θα ρωτάς, ο voi μόνο αλήθειες λέει. Και το μονοπάτι που διαβαίνεις είναι σκοτεινό και επικίνδυνο.... Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι κινείται 2/12/18 10:09 - The item has been processed in the country of destination, GREECE Απλά με υποψιαζει λίγο αυτό γιατί τελική πιθανή ημερομηνία παραλαβής στο banggood έλεγε 2/12 και τσουπ 2/12 το κούνησαν. Δίνω μέχρι Τετάρτη γιατί μου την έχουν βιδωσει. 16€ μεταφορικά δεν έχω πληρώσει ποτέ σε τίποτα για να αργεί. Αν δεν μπορούμε λόγω φόρτου ας το αναφέρουν Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Harrytzo: “Κι εγώ που περιμένω από gearbest είναι στην ίδια φάση ακριβώς με ίδια ημερομηνία. Λόγω ημερών μάλλον... Υ.Γ. Και ίδια ώρα ακριβώς Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ίδιο τσουβαλι λολ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 22/11/18 16:18 - The item is on transport to the country of destination, GREEC Απλά ρωτάω γιατί δεν έχω εικόνα πόσο κάνει νορμάλ το priority. Άσε που με τσούζει γιατί το είχα πάρει το κινητό και black friday το είχε το πλαίσιο σχεδόν ίδια λεφτά. Αλλά αυτό άλλο θέμα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα κάποιων που παρέλαβαν τώρα στα κοντά. Έχω από banggood μια παραγγελία από 10/11 με priority. Ακόμα άφαντο, είναι νορμάλ ή έχει αργήσει κ να κανω λίγο σαματα στο paypal? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η μία ρομ είναι recovery και η άλλη fastboot. Έχουν άλλο μέγεθος. Με twrp πρέπει να βάλεις την recovery με fr πιο πριν ή ακόμα καλύτερα φορμάτ data. Αν δεν μπει τελικά, κατεβάζεις την fastboot και την περνάς με miflash. Πρώτα βάζεις drivers στον υπολογιστή αν δεν έχεις με τον οδηγό του Γιώργου και μετά ακολουθείς οδηγό για εγκατάσταση ρομ με fastboot. Αν λέω π@π@ριες ας με διορθώσει κάποιος κ ας με μαζέψει! Λινκς δεν μπορώ να βάλω ειμαι πολύ στενά από χρόνο τρέχω για δουλειά. Στάλθηκε από το MI …

• Με φορμάτ ντατα το έκανες? Και εμένα εκεί είχε κολλήσει. 2 επιλογές, κάνε ξανά φλασαρισμα ή μπες και κάνε εγκατάσταση μέσω φαστμπουτ και miflash αφού πρώτα δεις ότι δεν έχει κλειδώσει το κινητό. Εγώ την πέρασα με το δεύτερο τελικά, δεν δοκίμασα ξανά φλας Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την global stable έχω αυτούς τους χρόνους, ακόμα στην πρώτη φόρτιση από χθες που την έβαλα. Ούτε με κυάλι δεν είχα τέτοια απόδοση με τις dev. Θα δείξει η χρήση βέβαια bf323055bf509873a64473234c4aba2e.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κινητό είναι αλλεργικό στην βουτυροκρεμα του ορεο.- Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk