Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 933.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

gvoi - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εχει κλειδώσει ο bl... :whistling:” Μπαααααα Όλα καλά! Με φαστμπουτ πέρασε κ πάει σφαίρα, καμία σχέση με αυτές τις ορεο τις σιχαμενες. Το κινητό σε όλες τις εγκαταστάσεις ούτε για λίγο δεν ανέβασε θερμοκρασία. Για να δούμε από μπαταρία τώρα2127d64c00bf59e13912be642a33a688.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @demakhs λοιπόν! Μίλα σοφέ γέροντα!

• Λοιποοοοον, μην πολυλογώ, είδα και απόειδα και είπα να γυρίσω σε stable! και είπα να δοκιμάσω Global stable, λύστε μου μια απορία όμως. Μετα απο φορματ και φλασάρισμα, πόση ώρα είναι νορμαλ να μείνει στο σημα Mi(mi.com)???? κλείνω ήδη 15'

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sokin_v: “Κανεις που να περασε την νεα xtvr/arwma [Miui 10 8.11.22] να μας πει πως τα παει ?Επισης να μας πει αν δουλευει η gcam.” Μια από τα ίδια αν εξαιρέσεις το micloud που είναι οκ.. Για κάμερα δεν μπορώ να πω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγγνώμη για το άσχετο με τα αμεσα προηγούμενα αλλά και με την χθεσινή πάλι τα ιδια. Άλλαξα τις αυτόματες ανανεώσεις, έσβησα το back up του gmail και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Απλά ενοχλητικό, όχι κάτι πολύ ουσιαστικό0e28326505387bd2a602a23e7edb28d8.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

gvoi - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Στο θρεντ του πριξελ κάτι αναφέρθηκε για Αγίου Βαλεντίνου!! Ποιος μπορεί να βοηθήσει @demakhs ????? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “xiaomi-miui-hellas-arΩma-MI5S_8.11.15_v10-8.0.zip Πολύ...stabel ΔΕΚΑ' !!” Δεν είναι απλά stable, είναι hyperultrasuperstable. Η επόμενη μάλλον θα έχει και μπουκάλες υδρογόνου και θα ανατινάξει τις επιδόσεις του κινητού Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Polaris 350 στο πλαίσιο, αν έχει μείνει τπτ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης συνεχίζω να αναρωτιέμαι τι ζόρι τραβάει το play κ κάνει τέτοια κατανάλωση χωρίς να το χρησιμοποιώe69a1401e352198de4ba0087d0e60080.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• μόλις εγκατέστησα σε καινούριο band, όλα καλά! Μόνο ο καιρός δεν συνδέεται και μου βγάζει "συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση".

• Καλημέρα! Μετά από 3 μέρες με αρομα 8.11.15 σε mi5s capricorn, όπως έγραψα και στο νήμα μας, δεν πάμε πολύ καλά. Πολύ λαγκ στην εγκατάσταση των εφαρμογών στην αρχή, το οποίο όταν τελείωσε εμφανώς αργά, έστρωσε.Η μπαταρία με ίδια χρήση σε σχέση με 7.9.20 που μου είχε κάτσει τέλεια 20% κάτω. Να φταίει η αρομα? Να φταίει η ορεο? Να περάσω από πάνω απλή xtrv να δούμε??

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “η pixel experience 8.1 εχει την καλυτερη μπαταρια” Έχεις δίκιο, η πίξελ εξπιριενς ήταν όχι η ρεμίξ. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Συγνώμη μια ερώτηση αλλάζετε rom, κάνετε fr, format λόγου SOT? Αν ναι είναι τρατζικ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οϊ! Είπαμε να φάμε ορεο! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @tarnanas ποια ήταν όμως για? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tarnanas: “Χα χα και εγώ την προηγούμενη έτσι την πέρασα και έβγαζα μέχρι 5 ώρες οθόνη μαχ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την προηγούμενη? Και γιατί την αλλαξεςςςςςςςς?????? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @demakhs Με φορμάτ και φρ την πέρασα :p χοχοχοχοχο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης να αναφέρω ότι όταν πριν μήνες είχα βάλει ressurrection remix με ορεο η συσκευή πετούσε συν ότι με greenify έβγαζε σχεδόν 5 ώρες σοτ. Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατί ο τύπος βαρέθηκε κ δεν υποστήριζε άλλο την ρομ του και κάτι δυσλειτουργίες που είχε κυρίως με τις ειδοποιήσεις δεν μπορούσα να τις φτιάξω. Είχα ελπίδες ειναι αλήθεια να δω μια δυνατή ρομ, αλλά χλωμό σε αυτή τη φάση. Αναμένουμε Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μην τρολαρετε ρεεεεε!! Το κινητό σερνόταν όταν εγκαθιστούσε τις εφαρμογές, σε δεύτερο χρόνο αφού τελείωσε τα πάντα είναι οκ γενικά, δεν κολλάει. Η μπαταρία με πάει για 3.30 ώρες σοτ, αλλά για αυτό έχω ακόμα υπομονή. Γενικά κανένα πρόβλημα χτυπητό, εκτός του όταν πάω να αλλάξω εικόνα κλειδώματος και πατάω φάκελο να αναζητήσω φωτό κ κρασαρει. Είμαι πάντως έτοιμος για επιστροφή στην 7.9.20 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλες, δούλεψε κανα 2 μέρες κ Έλα να αλλάξουμε απόψεις Είχε κανείς άλλος ρομ με ορεο πιο πριν να μας πει συμπεριφορά? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου την δίνει το google play.. τι ζόρι τραβάει και σκιζει την μπαταρία χωρίς να κάνω τπτ?aba82747d81583173d4af3acbd4a3d11.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk