Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 933.
-
Μια ερώτηση που μάλλον έχει ξαναπαντηθεί αλλά δεν το έχω. Παίρνω καινούρια συσκευή mi mix2s για άλλον. Θέλω να ξεκλειδώσω και έκανα νέο acc για αυτόν που θα το χρησιμοποιήσει. Αυτό που έχω σημειώσει στην φώτο δεν πρέπει να γίνει πρώτα? Δεν πρέπει να κάνω αίτηση ή η αίτηση μπορεί να γίνει αφού συνδέσω το κινητό πάνω στο tool? 577d40522415e6a0d72f66dff5726935.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sokin_v: “Εχει περασει κανεις αυτην εδω την gcam ? MGC_5.1.018.177470874.41362666_LOS-15.1_A7.0-8.1_MI5S_v2a.apk ? Και settings Settings for the Google Camera Port (3rd revision) --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κανεις που να εχει περασει την τελευταια xtvr αρωμα η απλα καποια dev rom ?” Εγώ έχω ακόμα την 8.9.20 aroma. Οι επόμενες με ταλαιπώρησαν με την μπαταρία και τις άλλαξα. Έχει κανένα μήνα που δεν ασχολήθη…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Είχα πολύ καιρό να μπω στην τρύπα αλλά μετά από 3000 σχόλια η σαπιλα μένει σε ίδιο επίπεδο και είμαι ενθουσιασμένος! Σας χαίρομαι παλιόπαιδα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Πήρα χθες το μοντελακι για την σύζυγο και έχω 2 ερώτησεις. Η global με την οποία θα μου έρθει είναι οκ να την αφήσω? Τι εντυπώσεις έχετε? Επειδή δεν θα το έχω στα χέρια μου δεν θέλω να μπλέξω με γκρίνια τύπου μου το πειράζεις όλη την ώρα κτλ. Και δεύτερο με προστασία οθόνης τι κάνατε? Τζάμι μπαίνει ή είναι μπούρδα και να δοκιμάσω ζελατίνα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Geo Z: “καλημέρα παίδες! Κάτοχος κι εγώ το mi5s, από τον Ιούλη του ΄17. Μόνο για κανα poco f1 θα το αλλάξω, κι αυτό μόνο λόγω μπαταρίας. Ερώτηση: ποιο τζαμάκι προτείνετε; Εχω ένα αλλά στις άκρες αρχίζει να σηκώνεται και θελω αλλαγή.” Τζάμι της προκοπής τόσο καιρό δεν βρήκαμε, παίζει καλούτσικη εφαρμογή με μεμβράνη αλλά είναι πιο ευαίσθητο. 2 χρόνια πλέον και εγώ κ δεν έχει πάθει τπτ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Miui κ ξερό ψωμί εννοεί...μα κάνεις κάτι ερωτήσεις κ εσύ... :pillepalle:” Εσύ δεν ξέρεις! Δεν έχεις πχια mi5s! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panilion: “Καλημερα στην παρέα! Έβαλα την pixel experiense 8.1 γιατί είχα χρόνο για λαλακιες αλλά είναι χάλια από λειτουργικότητα κ εννοείται θέλω να γυρίσω στην miui xtrv. Ξέρει κανείς εάν παίζει να έχω θέμα με antirollback?” Τι εννοείς από λειτουργικότητα? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Sokin_v: “Τους γλενταμε ολους με την κινηταρα μας τι να λεμε τωρα....Η καμερα μας με gcam το καλυτερο γλεντι απο κατι ακριβοτερα κινητα... ” Σε χρωστάω ένα link εσένα. aHsm8h4rim Έχει και συγκριτικά μέσα HDR+ vs Stock.” To mi5s είναι ο μπαμπάς όλων. Κρίμα όσοι, τους έσπασε χοχοχοχοχοχο Για θήκη όμως όλοι με γράψατε στις σημειώσεις σας :p Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk