Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 123.
-
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
gab - - Mi-Mix (Lithium)
ΜήνυμαΑν έχει πολλές εφαρμογές στην κεντρική οθόνη καί σέ ενοχλούν θα πρέπει να τις βάλεις σέ ένα φάκελο όλες μαζί γιατί δεν υπαρχει συρτάρι εφαρμογών στα xiaomi Τι εννοείς ότι η συναλλαγή με το PayPal ειναι 198 δολάρια... τόσο πλήρωσες γιά το κινητό?
-
Αν δεν πάνε ολα καλά με τις συναλλαγές με το συγκεκριμένο Κινέζο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή πρώτα μέσου PayPal και αν δεν σάς απαντήσει σέ 2-3 μέρες κάνετε τό dispute.Ετσι θυμάμαι ότι πάει η διαδικασία γιατί είχα κάνει παλιότερα σε 2 διαφορετικους πωλητες απο eBay που δεν είχα παραλάβει και μου επέστρεψε τα ποσά το PayPal
-
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
gab - - Mi-Mix (Lithium)
ΜήνυμαΥπομονη φίλε...δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο. Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και έχω ακούσει διάφορα για την ποιότητα κλήσης θα ήθελα να μου πει κάποιος κατοχος από εδώ τι πραγματικά τρέχει και ίδιος σε λίγο θορυβώδης περιβάλλον λόγω δουλειάς
-
Ωραιο δώρο.Καλη επιτυχία παιδιά
-
Παράθεση από alani-jm: “Οντως είναι κλειδωμένος,αλλα πως κλειδωσε?Θα ψαξω tutorial να τον ξεκλειδωσω γιατι το ειχα κανει στην αρχη που πηρα το κινητο πριν κανενα χρονο και βαλε και δεν θυμαμαι τιποτα. ” Αυτο με το κλείδωμα πάλι τι παίζει ακριβώς και σε άλλους κλειδώνει στά καλά καθούμενα καί σέ άλλους όχι? Πρίν μερικές μέρες πέρασα για δοκιμή στο kenzo από ελληνική XTRV σε global stable χωρίς να κλειδώσει ο bootloader
-
Παράθεση από Petran3: “Εγω που πάτησα ναι στην αναβάθμιση του twpr σε Hennessy θα έχω πρόβλημα?? ” Αυτό πού ρωτάει το twrp καί αν πατήσεις ναι σού κάνει εγκατάσταση τήν επίσημη εφαρμογή twrp τις Team Win που υπάρχει στο playstore.Αν εκανες μόνο αυτό δέν τρεχει κάτι...μπορεις να την διαγράψεις Προσοχή χρειάζεται μόνο αν πάς να χρησιμοποιήσεις τήν εφαρμογή χωρίς νά γνωρίζεις τι κάνεις
-
το ίδιο και εγώ δεν βλέπω κάποιο λάθος
-
Παράθεση από AlexisDS: “Έχει αλλάξει κανείς οθόνη στο συγκεκριμένο κινητό ? Θα είναι καλές του 20αρικού οι οθόνες ? ” Πριν μία εβδομάδα άλλαξα σέ kenzo του ανιψιού μου οθόνη μαζί μέ πλαίσιο (του 20αρικου)και είναι πράγματι πολύ καλή Σε βίντεο στο YouTube πού τό τεσταρισα με το δικό μου δεν είδα κάποια διαφορά
-
Παράθεση από mitsossimos: “Καλησπέρα ομάδα, τελικά σε redmi note 3 pro (Kenzo) να την βάλω η να περιμένω, θα εμφανίζει bugs; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να την βαλεις άφοβα Από τήν Παρασκευή τήν έχω καί είναι πολύ καλή χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Παράθεση από George 21: “ειπα να κατεβάσω τον radon να δω πως τα παει με την ελληνική stable.. σε περίπτωση που θελω αργότερα να τον αλλαξω με αυτόν της ρομ πρέπει να την ξαναπεράσω?? ” Ναι πρέπει να ξαναπερασεις τη ρομ για να ξαναγυρίσεις στο στοκ kernel ή αν περάσεις άλλη έκδοση τού radon αυτό πρέπει να γίνει μόνο αφού έχεις ξαναφλασαρει πρώτα τη ρομ
-
Παράθεση από jerry007: “Παρατηρώ πολύ πεσμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γενικά κολλήματα στο κινητό σε σχέση με την Thunder που είχα πριν. Με το ζόρι βγάζει 16-18 ώρες το κινητό με 3,5 ώρες SOT και 4G δεδομένα. Έκανα πέρασμα με Factory Reset. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε RN3P? ” Αβυσσος η μπαταρία του rn3p. Γενικά όποια ρομ μάς κάθεται καλά την κρατάμε για μελλοντική χρήση Στο δικό μου έχει κάτσει καλά η προηγούμενη XTRV 7.1.12 μετά από thunder εποχή όπως λες. Τωρα είμαι στο 38% με 5…
-
Τσεκαρισε αν σου κάνει επανακινησεις και οταν το έχεις στο φορτιστη.....λεω μήπως τα έχει παίξει η μπαταρία.
-
Εννοείται ότι δέν είναι γνήσιο μέ τέτοια τιμή.
-
Σε kenzo όλα οκ.Απο μπαταρία θα δείξει από την επόμενη φόρτιση. =============== Ιαν 21st 2017, 9:03am =============== Παράθεση από Tasos12koufales: “Στο mi5s βγάζει συνέχεια σταμάτησε το android.process....τι να κάνω? ” Εγώ πιστεύω ότι πρέπει νά τήν ξαναπεράσεις καθαρή
-
Παράθεση από evilsmile22: “Υ.Γ. Το κινητό δεν είναι δικό μου όποτε τα 'θετικά' της global τα ειδα εν ριπή οφθαλμού. Sent from my Pixel XL using Tapatalk ” Εφοσον το κινητό δεν είναι δικό σου και ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να ασχοληθεί με φλασαρισματα καλύτερα είναι νά το αφησεις με την global Τώρα σχετικά μέ τήν XTRV 7.1.12 μου έχει κάτσει πολύ καλά στό kenzo μου ιδίος από διαχείριση ενέργειας και πιστεύω ότι είναι από τίς ρομ που πρέπει να αποθηκεύσει κάποιος για να την έχει για μελλοντική χρήση