Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 123.
-
Δεν με αφήνει o chrome να ανεβάσω φωτο. Την δικιά μας έχω xtrv 7.1.12 Την απεγκαταστησα πάντως και έχω βγάλει και το supersu
-
Την έσβησα.εμφανιζεται στις εφαρμογές που έχει κατεβάσει ο χρήστης Xtrv7.1.12 με καθαρή εγκατάσταση
-
Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από gab: “ ” ” Ναι το είδα αυτό....Δεν έχουν βγάλει άκρη από ότι φαίνεται
-
Πριν λίγο πέρασα την ρομ στο redmi note 3 και βλέπω 1εφαρμογη (mab.apk) να έχει εγκατασταθεί χωρίς να την έχω βάλει εγώ. Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό και έχει πάρει δικαιώματα σχεδόν γιά τά πάντα και αν τήν έχετε στά redmi note3 οι υπόλοιποι?
-
Παράθεση από Stamatis13: “Από το Σεπτέμβριο και μετά η μπαταρία από θέμα απόδοσης με το ζόρι να μου αντέχει 1μερα κανονικής χρήσης ενώ πριν μου άντεχε άνετα 2 μέρες. Έχω την έκδοση MIUI 8 global 7.1.12 beta . Τι μπορεί να φταίει; xiaomi redmi note 3 pro. Κάποιος να μου απαντήσει.Σας ευχαριστώ ” Μπορεί νά έχει πέσει ή μπαταρία σου ή αλλιώς θά πρέπει νά δοκιμάσεις μία ρομ του Σεπτεμβρίου γιά νά καταλάβεις άν υπάρχει διαφορά μέ τώρα
-
Αν αγόρασες redmi note3 από κοτσοβολο έχεις το kate
-
@emmstra Tο τηλέφωνο τού κοτσοβολου φοράει επίσημη ρομ Για να βάλεις ρομ πού υπάρχουν εδώ θα πρέπει να αρχίσεις διάβασμα ανάλογα για πιο μοντέλο έχεις redmi note 3(kate) redmi 3s (land)
-
Αργη φορτιση ξαφνικα
ΜήνυμαΚαλωδιο αλλάζεις ή έχεις 1 γιά όλους τούς φορτιστές;
-
Επειδη την έχω πατήσει κι εγω με το mi flash και δεν μπορουσα με τίποτα να φλασαρω ρομ ακόμα και σέ edl και ας το έβλεπε σαν 9008 το εσωσα με deep flash cable και φλασαρισμα τις κινέζικης dev απο αυτον τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) με αποσυνδεμενη την μπαταρία του κινητού
-
Παράθεση από GreekDragon: “ Θέλω να ρωτήσω,θα γίνει τίποτα αν βάλω την Radon kernel? ” Μπορεις να το δοκιμάσεις δεν παθαίνει κάτι η συσκευή αντιθετος γίνεται ακόμη πιο γρηγορη και παίζει στο AnTuTu 8-10 χιλιάδες πιο πάνω Αν θέλεις μετά να επιστρέψεις στον κανονικό kernel θα πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση τής ρομ ξανά Αν έχεις goodix αισθητήρα δαχτυλικου δεν θα δουλεύει καί θα πρέπει να φλασαρεις έξτρα 1 ζιπ που προτείνει ο κατασκευαστής
-
Παράθεση από spideman3: “Θα ήθελα να αναφέρω ότι στον εν λόγο διαγωνισμό συμμετέχει στην κατηγορία Popular Mod και ο @mitch002 ο οποίος είναι ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας με διάφορα άρθρα. Όσοι θέλουν ας τον βοηθήσουν. ” ριξτε και κανα ψήφο εκεί παιδιά
-
Χρονια πολλά καί καλή χρονιά σε όλους Την έχω περάσει καί εγώ καθαρή σέ kenzo και αυτό που παρατηρεισα είναι ότι το twrp μου εμφανίζει προβλήματα με αυτή τη ρομ (πολες φορες δεν βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο) και το άλλαξα με zcx twrp
-
+1 gab2167