Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 172.

• Magic WormHole

anavrian - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλημερα σας Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

εγω προτεινω και ψηφιζω ταυτοχρονα (δαγκωτο) τον @demakhs....η πολιτικη θελει εμπειρια...τοσο καιρο κατι θα εμαθε...ο ανθρωπος βλεπει μακρια... (avatar) Η αποψη μου ειναι οτι η δημοκρατια απετυχε παταγωδως....προτιμω την αρμονια του χαους. και σ αυτο, ο ανθρωπος δεν παιζεται... λογω ανοιξης και αχαλινωτου ρομαντισμου που μ επιασε θα μοιραστω το κατωθι μαζι σας.... "και ξαφνικα την ειδα να ξεπροβαλει μεσα απο τις ανθισμενες κερασιες....ομορφη...σαν μια θεα που περπαταει μεσα στην πλαση της" Γιαπω…

• WormHole

Μήνυμα

καλημερα στα ταρταρα του φορουμ, στην Καμπουλ της xiaomi, στο Γκουανταναμο που ειναι ολοι οι λεβεντες..... για τους επαναστατες του νηματος...θελει αρετη και τολμη η ελευθερια.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

+1 κι απο μενα.... το αφαν γκατε.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

@fog πολυ καλο!! καλημερα σε ολους Sent from my MI 3W using Tapatalk

• μαζι μπηκαν τα δικα μας τελωνειο φιλε...13.48 εγω! ενα ταμπλετ της κορης εκανα την ανοησια καο το παρηγγειλα με συστημενο NL.... τωρα πρεπει να δειξω χαμηλοτερο παραστατικο μηπως και γλιτωσω τιποτα. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

μην κανετε τετοια γυμναστικα σχολοια...μας βλεπω παλι θεοφανεια.. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

φαγατε εεεεε??!! τι φαγατε...και ποσο...ηπιατε κιολας? μαρτυρατε βρε!! καλημερααααα! ειμαστε ολοι σαν εκεινο το πρωινο που σηκωνεσαι με το στομαχι διαλυμενο μετα απο ολονυχτια κρεπαλη...και λες...Δεν θα το ξανακανω!!! κι ομως το ξανακανεις.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• ειμαι ετοιμος να βαλω παραγγελια ενα κινητο και ενα tvbox μεσω απλου unregistered ταχυδρομειου. πληρωμη μεσω καρτας. εχω επικοινωνησει με καποια καταστηματα και περιμενω απαντησεις, οποιος δεχτει πρωτος βαζω παραγγελια. Ξερω οτι εχει ενα ρισκο αλλα....βαρεθηκα να ψαχνω και να τσεκαρω συνεχεια ποιο μαγαζι εχει καινουρια μεθοδο χωρις τελωνειο, μεχρι που να αρχισουν να την πιανουν κι αυτη. πληρωνουμε εκστρα χρηματα για ειδικου τυπου "priority shipping" για αποφυγη τελωνειου, ακριβοτερα πραγματα απο…

• WormHole

Μήνυμα

εμπρος στον ενδοξο δρομο που χαραξε ο @demakhs ....με αυταπαρνηση και ανιδιοτελεια....για την πατριδα (νησι) και το εθνος. καλημερα σε ολους! τ ακουγα στο ραδιο σημερα το πρωι και θυμηθηκα τα νιατα μου youtu.be/6dOwHzCHfgA Sent from my MI 3W using Tapatalk

• RE: WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Μάλλον η κόρη συμπάσχει... Η υπερβολική αγάπη μας κάνει με περίεργους τρόπους να εξωτερίκευουμε την αγωνία μας για το πρόσωπο που αγαπάμε.. Εξ αντανακλάσεως δηλαδή. Περαστικά και πάλι και στους δύο σας.” τι ειπες παλι.... τετοια ψαγμενα γραφετε και μετα τρεχουν οι αλλοι να ξανακατεβασουν το επιπεδο. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• αρπαζω την ευκαιρια σαν newbies κι εγω....να πω οτι πραγματικα ειναι αστοχο να θες να πληρωσεις σ ενα forum πραγματικης αλληλοβοηθειας. Γι αυτο η ενσταση του φιλου Χρηστου απο τη γειτονικη αδερφικη πολη.... κι αν και πολλες φορες δεν συμφωνω με ολα οσα γραφει...να αναφερω ακομα μια φορα οτι με βοηθησε παρα πολυ χωρις δευτερη κουβεντα και δεν εχω ακομα καταφερει να παω στο meeting τους της Κυριακης για να κερασω κι εγω ενα καφε. Γι αυτο φιλε ζητα απλα βοηθεια και θα τη λαβεις...απ ολους, ο καθενα…

• μετα απο τηλεφωνικη προσφορα πηρα πριν 8 μηνες το φοιτητικο της Wind, 1500 λεπτα προς ολους και 1500mb για 25 μερες με δυνατοτητα ανανεωσης δυο φορες το μηνα. Το θεωρησα καλη ιδεα γι αυτο και δεχτηκα να παρω καινουριο νουμερο. Μενω σε περιοχη (Μαγνησια) με οχι καλο σημα. Στην ομιλια γενικα δεν ειχα προβλημα, εκει που κυριολεκτικα "γονατιζε" ηταν στα δεδομενα δικτυου. Οι κλησεις μεσω viber η whatsap εσω δεδομενων σχεδον αδυνατες οχι μονο στην περιοχη που μενω αλλα και σε αλλες περιοχες εδω γυρω μ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από pavlidisc: “@osalonikios Χτύπα και εσύ ένα Amazfit. Σου έχω έτοιμο watchface forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49915/ ” Ψαχνω θεμα για miui 9 σε Άρης αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Αν ήξερα πως γινονται θα έφτιαχνα εγώ ένα και θα το έδινα στο λαό. Μάλλον 2 θα έφτιαχνα. Κι ένα Alfa Romeo. Τωρα που το ξανασκέφτομαι μαλλον 3. Κι ένα "Για μια Μαρία γίνονται όλα." :P” ενα μεγαλο λαικ....για το νουμερο 3....ααααααχχχχχχχ Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

@takisfrag περαστικα παληκαρι... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• απο NL συστημενο μαλλον μπηκε τελωνειο. ξερει καποιος να μου πει πως να αρνηθω την παραγγελια για να επιστρεψει πισω? Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs , @spideman3 youtu.be/L40pjtMvY0Q Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα....παω εκκλησια τα παιδια....θα αναψω ενα κερακι για ολους μας.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

μπαινω να πω μια καλημερα....και τσουπ να η διαφημιση..... "καλυψη κηδειας" !! χαχαχαχαχα!! 8a9d1e6a5586149fa97bf802a3a4e146.jpg καλα παμε πρωι πρωι....!!! :p :p απτοητοι ομως Κυριοι και Κυρια....ξεκιναμε την εβδομαδα με χαμογελο...και μια τεραστια ΚΑΛΗΜΕΡΑ απο περα ως περα σε ολο το σκουληκισταν....ελπιζω μια μερα να γινω κι εγω αξιο μελος!! οσο για τις προφορικες ασχημιες του εμμονικου ημιτρελου του γειτονος....μην δινετε σημασια....εμεις στο επιπεδο μας!!!

• original battery xiaomi

anavrian - - Tips & Tricks

Μήνυμα

εκτος απο το ζυγιζμα....δεν ειδα καποιες αλλες μετρησεις...υπαρχουν πιθανον και δεν τις ειδα? εκτος απο το "κουτι" και την ετικετα της μπαταριας που μπορουν να αντιγραφουν ευκολα,...η ποιοτητα του εσωτερικου? δεν υπαρχει τροπος με ηλεκτρονικα μεσα να δουμε αν αξιζει? μακαρι το καταστημα που αναφερετε να φερνει ποιοτικες μπαταριες, εγω εχω αλλαξει 3 μεχρι τωρα...μονο η Νοhon μου φανηκε αξιοπιστη απο αποψη διαρκειας και μονο οπως την ειδα εγω. Η xiaomi καπου θα εχει ανεξαρτητο προμηθευτη που της φ…