Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 172.

• καλημερα @billfot φυσικα και επιτρεπεται!! το καταστημα στο aliexpress λεγεται Nohon official store εχω το app του aliexpress και δεν ξερω πως να βρω καποιο λινκ και να στο στειλω. αν δεν το βρεις, πες μου και θα μπω απο pc να το βρω και να στο στειλω. Ελπιζω να βρεις αυτο που θες και να το παραλαβεις χωρις προβληματα. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• χρονια πολλα @billfot !! απο aliexpress την πηρα τη nohon και μαλιστα σκεφτομαι να παρω και μια δευτερη για αλλο κινητο. δεν ειχε καμια ενδειξη οτι περασε τελωνειο (δεν ηταν ανοιγμενο, ουτε τελωνειακα ελευθερο, τιποτα). το tracking του δεν εδειξε ποτε τιποτα αλλα εφτασε και ηταν συστημενο απο Βελγιο. το xiaomi powerbank που ειχα το εκανα καπου δωρο και μαλλον θα παραγγειλω κι απο αυτο μετα το νεο ετος, δεν θελω να ρισκαρω παραγγελια με το χαμο που γινεται τωρα στα ταχυδρομεια. Sent from my MI 3W…

• Χρονια Πολλα σε ολους!! Κυριοι και Κυρια, ελπιζω να περαστε ολοι καλα....το Βολο και τη Λαρισα φαγαμε παλι...κι ο Πηνειος παει τον ηπιαμε κι αυτον...μια μικρη αναπαυλα για ξεκουραση και Πρωτοχρονια συνεχιζουμε... καλημερα !! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

anavrian - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Χρονια πολλα για τη γιορτη σου Χρηστο @derveni και σε ολους τους Χρησταδες και τις Χριστινες του φορουμ!! ελπιζω την επομενη μερα οι ευχες να πιανονται!! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• αν και το ειχα ξαναγραψει....πριν απο 2 μηνες παρηγγειλα Νohon μπαταρια για το mi3, εγραφε οτι θα σταλει με turkish registered mail, ηρθε μετα απο 25 μερες με Belgian post χωρις κανενα προβλημα. θα συμφωνησω οτι ειναι θεμα τυχης αλλα και μπαταριες και power bank περνανε.... Να ευχηθω στο φιλο Χρηστο ( Derveni) καλη τυχη και γρηγορη παραλαβη. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

anavrian - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Χρονια Πολλα σε ολους και ιδιαιτερα στους γειτονες φιλους συντοπιτες του νηματος. Δωστε αγαπη....ειναι μεταδοτικο.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• δευτερη παραγγελια απο aliexpress φτανει με κινεζικο συστημενο ταχυδρομειο, σε λιγοτερο απο 20 μερες....περιμενω αλλες 2 με μικροπραγματα. Μετα το νεο ετος κι αφου ξεμπλοκαρουν τα ταχυδρομεια θα παραγγειλω το mi5. καιρος για αλλαγη φρουρας! δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω δεν ειχα προβληματα με το aliexpress , καποιες φορες που χρειαστηκε να ανοιξω dispute πηρα τα λεφτα μου πισω κι ασε τον κινεζο πωλητη να χοροπηδαει, αρκει να κανεις σωστα το claim. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• φιλε Νονε... απο που το παρηγγειλες? Sent from my MI 3W using Tapatalk

• βαση της δικης μου εμπειριας....οτιδηποτε ταχυδρομηθει την τελευταια εβδομαδα πριν τα Χριστουγεννα, φτανει μετα το Νεο ετος, ειτε απο Ευρωπη, ειτε απο Αμερικη, χειροτερα απο Κινα. Αν ταχυδρομηθει μεταξυ Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας φτανει μετα τις 20 Ιανουαριου. Ειδικα στην τελευταια περιπτωση εχω παρατηρησει οτι οχι μονο αργουν υπερβολικα αλλα και μερικα χανονται. Τα ελληνικα ΕΛΤΑ ζοριζονταν τις καλες εποχες οχι τωρα που δεν εχουν κοσμο. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• εχουμε ακομα ιδιαιτερα ακριβο και αργο ιντερνετ, ολες οι υπολοιπες γειτονικες χωρες εχουν μεγαλες ταχυτητες ακομα και στα πιο απομακρυσμενα μερη με πολυ χαμηλοτερες τιμες. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• φιλε #menios αν εχεις βρει καλυτερη τιμη στο aliexpress και θες να το παρεις απο εκει, θα σου προτεινα να τους ζητησεις συστημενο απο Hong Kong η Singapore. Οποιαδηποτε μορφη κινεζικου express η courier θα περασει κατα τη γνωμη μου τελωνειο. απλο κινεζικο ταχυδρομειο να στο στειλουνε, μπορει ν αργησει λιγο αλλα θα φτασει, αλλα τελωνειακα θα περασει τελειως απαρατηρητο. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• αγορα απο aliexpress, παραγγελια αρχες Νοεμβριου, εφτασε σημερα. Συστημενο απο Σινγκαπουρη, δεν περασε τελωνειο. Εδω και 4 μερες εδειχνε οτι εχει φτασει αλλα ουτε ειδοποιητηριο σπιτι, ουτε ταχυδρομος εμφανιστηκε. Πηγα στο κεντρικο ταχυδρομειο της πολης με το tracking number στο χερι, μου ειπαν αρχικα οτι εγινε προσπαθεια επιδοσης 3 φορες ανεπιτυχως και τελικα με συνοπτικες διαδικασιες (απλα ειπα το ονομα μου) μου εδωσαν το δεμα μου κι εφυγα. Απλα να αναφερω οτι στο τμημα που πηγα επικρατουσε ενα…

• καλημερα σε ολους Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα !! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα απο το Παρισι της Μαγνησιας!! δειτε τον ηλιο να βγαινει ....ειναι ωραια εμπειρια Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα κι απο μενα!!! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• διαβαζω για την πριξελοκαμερα τοσο καιρο...λεω...κατσε να την βαλω κι εγω, κατεβαζω απο XDA 2-3 διαφορετικες εκδοσεις...ξεκιναει να κανει εγκατασταση αλλα δεν τα καταφερνει...τι κανω λαθος? ασυμβατη η συσκευη?? (mi3) Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα, καλη ξεκουραση σε ολους Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα σε ολους ! Sent from my MI 3W using Tapatalk