Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 172.
-
μπαταρια NOHON για το mi3, την πηρα απο aliexpress, σταλθηκε με συστημενο απο Βελγιο, την παρελαβα χωρις προβλημα σε 3 εβδομαδες. (προχθες την παρελαβα) ολες οι παραγγελιες μου απο aliexpress (βρισκω καλυτερες τιμες), οταν ερχονται απο Κινα, παντα ζηταω να φυγει με απλο ταχυδρομειο, μπορει να φτανουν μετα απο ενα και καποιες φορες εναμιση μηνα αλλα ποτε δεν ειχα τελωνειο και δεν εχει χαθει ποτε τιποτα. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαμενω Βολο...ορεσιβειος στην καταγωγη... καλοι οι καφεδες στη Λαρισσα....αλλα τι λετε για ενα meeting με τσιπουρα στο Βολο....βεβαια μην ερθετε με τα laptop...δουλεια με τσιπουρα δεν βλεπω να γινεται!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλημερα στους φιλους απο θεσσαλια! να δω ποτε θα αξιωθω κι εγω να ερθω να πιουμε ενα καφε και να γνωριστουμε. καλη δυναμη σε ολους !!
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολη την παρεα!! περιμενω καινουρια μπαταρια γιατι η δικια μου εδωσε τιτλους τελους....και το Mi3 ειναι σε μονιμο bootloop αγωνιστικους χαιρετισμους απο το PC λοιπον!!
-
βαρια κουλτουρα επεσε σημερα στο νημα.....εκτοξευθηκε το επιπεδο.... πολυ ωραιο αρθρο @demakhs μας ζηλευουνεεεεε!! εκει ειναι το προβλημα...η Ελβετιδα μπορει να αυτοσαρκαζεται αλλα μεσα απο την ειρωνια βγαινουν αληθειες.... ναι...δεν ειμαστε οι αρχαιοι....ειμαστε οι νεοι, καλυτερη εκδοση!! Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
κι εγω ψαχνω για ταμπλετ, το laptop πολυ μεγαλο για να το κουβαλαω ευκολα παντου. αυτο που κανω ειναι browsing (δυο τρια παραθυρα ανοιχτα, οταν ψαχνω κατι) και μια καλη εφαρμογη email γιατι εχω 5-6 διαφορετικους λογαριασμους και απανταω σε αρκετα email καθε μερα. κοιταζα το Lenovo yoga, αλλα αρκετα ακριβο. υπαρχει καποια αρκετα αξιοπιστη κινεζικη? ολες οι αποψεις δεκτες... Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
τα συγχαρητηρια μου για την διοργανωση και χαιρομαι που περασατε καλα. δεν μπορεσα να ερθω βρε παιδια και με πειραξε....ξεκινησα να ερθω και υποχρεωσεις με γυρισαν κυριολεκτικα απο την πορτα...τι να κανουμε ανωτερα βια. οποιος δεν περασε καλα εχει δικαιωμα να πει τη γνωμη του, ακομα κι αν δεν συμφωνειτε....αν δεν του αρεσε ας μην ξαναρθει σε συναντηση...αλλα γιατι πρεπει να εκδιωχθει απο το νημα η να μπαναριστει....ειπε την αποψη του δημοσια, του απαντησε ο Χρηστος δημοσια...οκ...γιατι η συζητησ…
-
να κανω μια ερωτηση βρε παιδια, μιας και βλεπω οτι αρκετοι χρησιμοποιητε tapatalk.... μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? δεν μου ανοιγει τα links απο τα posts, δεν ανοιγει οταν προκειται για συνδεσμο αλλου νηματος στο φορουμ αλλα δεν ανοιγει (οχι παντα) εξωτερικους συνδεσμους με browser. ολες οι συμβουλες για σωστη ρυθμιση καλοδεχουμενες....αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια με το tapatalk δεν βρηκα....και θελω να προσθεσω κι καποια αλλα φορουμ του εξωτερικου που ειμαι μελος ....θ…
-
Αποσυνδέσεις WI-FI σε MI4S
anavrian - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμαεπισυναπτω screenshot Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Αποσυνδέσεις WI-FI σε MI4S
anavrian - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμακαλημερα! εχω το ιδιο προβλημα με το φιλο, συχνες αποσυνδεσεις με το wifi και ενω εχει βρει το router γραφει saved αλλα μπορει να παρει ωρα να θυμηθει να συνδεθει τελικα. Η δικη μου ειναι developer, ειχα χρονια μια kitkat, ετσι ηταν οπως ειχε ερθει το κινητο απο Κινα. Νομιζω οτι παντα ειχε δυσκολια συνδεσης στο wifi οταν το σημα δεν ειναι και πολυ δυνατο. Να αλλαξω σε stable? τι αλλο μπορει να φταιει...με πιανει πυρετος να σκεφτω και μονο οτι θα πρεπει να τα ξαναστησω ολα....ολες οι ιδεες καλοδε…