Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 172.

• καλημερα σε ολους.... εγω παντως "τσιμπησα" λιγο τα καλοριφερ για την υγρασια.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• αν χρειαστει να αποδειξω οτι πληρωσα με paypal συγκεκριμενο ποσο....τι πρεπει να στειλω σαν αποδεικτικο στοιχειο? screenshot απο την σελιδα του paypal αρκει? η ας πουμε εκτυπωση της συγκεκριμενης σελιδας? αυτο το δεχεται το τελωνειο ως αποδειξη του ποσου που πληρωσα? Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημεραααα!!! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα λεβεντοπαιδα και λεβεντοκοριτσα! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα σε ολους περα ως περα!! καλημερα και στο κινητο του @demakhs που μαλλον...πουλαει τρελα...!! εχει και ριμα!!! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• την καλημερα μου Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα και χρονια πολλα στον εορταζοντα Sent from my MI 3W using Tapatalk

• το μηκος και η ποιοτητα του καλωδιου παιζουν επισης το ιδιο σημαντικο ρολο οπως και οι φορτιστες. αν το μηκος του καλωδιου ξεπερνα το 1 μετρο η ταχυτητα της φορτισης πεφτει. αν το καλωδιο επισης δεν ειναι ποιοτικο η ποσοτητα του ρευματος που περναει απο μεσα του ειναι μικροτερη ανεξαρτητα με τις δυνατοτητες του φορτιστη. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• ψηφιζω maps.me για free, ειμαι πολυ ευχαριστημενος υπαρχει εφαρμογη η καποιος τροπος να σου στησει καποιος το igo και να στο στειλει κατευθειαν για εγκατασταση? δεν εχω το χρονο να μπω στο navimania και να διαβασω για να εμβαθυνω. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• φιλε @osalonikios επειδη δεν μ αρεσουν τα μισολογα θα πω τα πραγματα με το ονομα τους. ουτε ο @demakhs μπορει να εχει τελειως το ακαταλογιστο και να γραφει οτι του κατεβει γιατι "ελα μωρε καλο παιδι ειναι" .... μπηκε το αλλο το παιδι να πει μια κουβεντα για τη μαζωξη που θα εχουμε στη Λαρισσα και τον πηρε ελαφρως απο τα μουτρα, οκ....στο χαβαλε.... αλλα δεν φανηκε ωραιο....εριξε και τα αστειακια για τους Λαρισσινους και ηρθε και απογινε.... Ο @derveni εκατσε ο ανθρωπος και διοργανωσε απο το μηδε…

• καλημερα σε ολους εγω υποστηριζω το δικαιωμα του καθενος να λεει οτι θελει,αρκει να μην προσβαλει...., αν μ αυτο που λεει προσβαλει καποιον.....τοτε υπαρχει η παρατηρηση με καλο τροπο, και η συγνωμη ανθρωπινη ειναι. Το συγκεκριμενο νημα ειναι τα εξαρχεια του φορουμ, οποιος μπαινει με δικη του ευθυνη...κι εγω που περναω και λεω την καλημερα μου το εχω κατα νου. το να εξαφανιζονται τα συγκεκριμενα μηνυματα δεν σημαινει οτι τιποτα δεν συνεβει. το να μιλατε συνθηματικα και να φοβαστε να πειτε τα πρα…

• ολα πανε με ολα...καλη διαθεση να υπαρχει Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Before the rain μ αρεσε πολυ....αν και δεν ειναι ταινια για πατατακια και μπυρα Sent from my MI 3W using Tapatalk

• ειδα το baby driver, μια χαρα ταινιουλα, δεν προλαβαινω να δω οσες ταινιες θα ηθελα προτεινω ανεπιφυλακτα το Going in style.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλημερα @kwstas32s μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποσο σου κοστισε, ανταλλακτικο? εργασια? αλλες οθονες απο xiaomi εχει? @genediver εχει ενα mi3 με σπασμενη οθονη και ψαχνει...αν μπορουμε να το βοηθησουμε το παληκαρι. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

anavrian - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλημερα περα ως περα σε ολη την επικρατεια του xiaomistan!!! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• εγω ειμαι απο τα βουνα, εσενα σε κοβω καμπισια... :p Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

anavrian - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλημερα στα παιδια και στα κοριτσια.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Πρόβλημα με το Mi 3w

anavrian - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ευχαριστω Κυριοι!! υποκλινομαι στις γνωσεις σας!! ειδες φιλε @korenabu τι κοινοτητα εχουμε εδω?? Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Πρόβλημα με το Mi 3w

anavrian - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

νομιζω οτι με μια αναβαθμιση λειτουργικου θα μας λυνοταν η απορια....κανεις backup το mi3 και ξεκινας. Δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω για την μεταφορα μηνυματων και κλησεων...ας μας βοηθηαει καποιος με περισσοτερες γνωσεις. @derveni μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου? Sent from my MI 3W using Tapatalk