Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 172.

• @derveni ευχαριστω που το μοιραστηκες! μακαρι να μπορεσω μια μερα να δω αυτα που περιγραφεις απο κοντα. Συγκινητικη εξιστορηση, ωραιος αφηγηματικος τροπος, συγχαρητηρια!! Sent from my MI 3W using Tapatalk

• @billfot εχουμε προφανως διαφορετικη οπτικη για τα πραγματα, δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα!! θεωρω αυτα που γραφεις περι amazon ασχετα μ αυτα που εγραψα...αλλα δεν θα το συνεχισω. ναι....σε ενα φορουμ θες να κανεις φιλους κι οχι εχθρους αλλα δεν θα χαιδεψω αυτια κακομαθημενων για να γινω αρεστος. τα περι εκτονωσης...και ειδικα το "χαιντε" τα επιστρεφω. εκτιμω αυτο το φορουμ, την καλοσυνη και την βοηθεια που ελαβα απο καποια μελη, σεβομαι το χωρο αλλα δεν θα σταματησω να λεω την αποψη μου…

• Η πολιτικη του amazon δεν μας κανει τιποτα. οτι ειναι ο καθενας ειναι απο μονος του. απλα η πολιτικη του amazon μας δινει την δυνατοτητα (οπως εσυ εγραψες οτι δεν του ζητησε τα χρηματα ξανα) να κρατησουμε κατι που δεν ειναι δικο μας. Οταν δικαιως ζηταμε refund και δικαιως μας την δινουν, (για οποιοδηποτε λογο κι αν την πατησε ο ευρωπαιος πωλητης κι αργησε η παραδοση) αλλα συγχρονως το προιον παρουσιαζεται τελικα στην πορτα μας....τοτε ασχετα αν το amazon δεν μας το ζητησε κι ο πωλητης για τους δ…

• @thanasis50 οπως ανεφερα και στο ποστ μου αλλη νοοτροπια, αλλος λαος. Σε πολλες περιπτωσεις δεν εχουν καν τα προιοντα που πουλανε, περιμενουν πρωτα να γινει μια παραγγελια και μετα να το παραγγειλουν απο τον προμηθευτη τους η απο το εργοστασιο....το ιδιο γινεται και με τα flash shales που εχουν χαμηλες τιμες, μαζευουν τις παραγγελιες, πανε στον προμηθευτη και πετυχαινουν καλυτερη τιμη απο την ποσοτητα....λαμογιά συμφωνα με την δικη μας "ευρωπαικη" λογικη? ισως...αλλα γι αυτους ειναι ο μονος τροπ…

• την καλημερα μου !

• Πρόβλημα με το Mi 3w

anavrian - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

καλησπερα και καλως τον! βλεπω οτι εχουμε το ιδιο κινητο και το πηραμε περιπου την ιδια εποχη. Εκανες πολυ καλα που απευθυνθηκες στο φορουμ μας, εχει ενα σωρο ανθρωπους που ξερουν πολλα και βοηθανε ακομα περισσοτερο!! θα σου πω απο τα λιγα που ξερω.... η καταναλωση μπαταριας δεν αυξηθηκε, με την παροδο του χρονου η μπαταρια εξασθενει και δεν κραταει το ιδιο...με λιγα λογια χρειαζεται αλλαγη. κι εγω ψιλοασχετος ειμαι αλλα τα καταφερα, εχει ελληνικα μαγαζια που πουλανε την συγκεκριμενη μπαταρια (μ…

• Προβλημα με Κάρτα SD

anavrian - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

απο τη στιγμη που παιζει σε αλλο κινητο και μπορεις να σβησεις πραγματα, δουλευει.... υπαρχει δυνατοτητα να της κανεις καποιο ειδος formatοπως κανουμε στα στικακια? μηπως ετσι παρει τα ισια του....λεω εγω τωρα...σορρυ αν ακουγεται χαζομαρα... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

anavrian - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

περι ηλιου που βγαινει.... youtu.be/4AUrDpSrWh4 εγω παιδες ειμαι ορεσιβιος.. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Σπασμένη οθόνη Μi 3W 64 gb

anavrian - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

εχω ενα mi3 για ανταλλακτικα, στειλε μου pm Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα....αν και πλησιαζει μεσημερι Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Κινεζικα στην Ημερομηνία

anavrian - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

σε ποια αλλα σημεια βγαζει κινεζικα εκτος απο αυτο που μας δειχνεις? θα ηθελες να μας πεις το μοντελο? απο ποιο μαγαζι το αγορασες? εκανες καποια αλλαγη στο θεμα η ειναι οπως ηρθε? ειχα ενα παρομοιο προβλημα, αν κι εχει περασει καιρος νομιζω οτι το root και καποιες εφαρμογες που μου εβαλαν απο Κινα εφταιγε. Ο φιλος @ ALXIOA προσπαθησε να βοηθησει και ειπε την γνωμη του, δεν νομιζω οτι αξιζει ουτε την αγενεια ουτε την ειρωνια σου. Το auto-corrector καμια φορα παιζει ασχημα παιχνιδια. Καλως ηρθες …

• +1 κι απο μενα οτι οποιος βιαζεται δεν παραγγελνει απο Κινα. η επικοινωνια με τα κινεζικα μαγαζια πολλες φορες αβασταχτα δυσκολη, με ανυπαρκτα αγγλικα (παλιοτερα ακομα χειροτερα) και με αλλα να σου λεει ο ενας αλλα ο αλλος. Διαφορετικη νοοτροπια και κουλτουρα ανθρωπων στην αλλη πλευρα του πλανητη. Πουλανε οι ανθρωποι πολλες φορες πραγματα που δεν ειναι σε στοκ...κι ας λενε οτι ειναι...ετσι δουλευουν αυτοι. Οι δικοι μας οι Ελληνες, ψαχνουν το μαγαζι με τη χαμηλοτερη τιμη, τα χαμηλοτερα εξοδα αποσ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

τα καλυτερα παιδια τα βρισκεις στα λαδαδικα του φορουμ.... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα στην παρεα Sent from my MI 3W using Tapatalk

• χαιρομαι που βλεπω οτι με υπομονη βοηθανε τα πιο εμπειρα μελη του φορουμ εμας τους καινουριους και ασχετους ....μπραβο σου @makis1024 Sent from my MI 3W using Tapatalk

• αν πας ευγενικα αλλα επιμονα και αποφασιστικα αλλα οχι εριστικα τις περισσοτερες φορες καποιος προισταμενος θα λυσει το προβλημα...προσωπικη αποψη. Οι περισσοτεροι απλα βαριουνται και προσπαθουν να σε ξεφορτωθουν. τα ελτα ειναι πιο ανθρωπινα και με κατανοηση, που να δεις τι γινεται με τα θηρια οπως DHL που τα εχουν κανει πλακακια με το τελωνειο και θελουν να αρμεξουν κι απο το πιο μικρο δεμα. καλη τυχη Sent from my MI 3W using Tapatalk

• καλησπερα, μπορει να ηταν σε αδρανεια οπως λες αλλα αν το παιχνιδι ηταν ανοιχτο στο background και δουλευε...τοτε κατα την αποψη μου εξαντλησε την μπαταρια...μου εχει συμβει και σε μενα (Mi3), παροτι δεν επαιζα το παιχνιδι τραβουσε και μπαταρια και δουλευε ο επεξεργστης στο φουλ, υπερθερμανθηκε και καποια στιγμη εκλεισε και δεν ξανανοιγε. το αφησα κρυωσε, το εβαλα κλειστο να φορτισει ( ουτε καν φορτιζε στην αρχη) μετα πηρε μπρος φορτισε για αρκετες ωρες και οταν το ξανα ανοιξα ηταν ολα καλα. μερ…

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

anavrian - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλημερα σε ολους!! Βλεπω μεγαλο ενθουσιασμο και εγρηγορση!! Περιμενω τα καλα νεα της συναντησης, τοπος και χρονος. Το νημα Θεσσαλιας παει σφαιρα!! Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο Χρηστο γιατι ειμαι φαουλ, εξαφανιστηκα κι ενα δημοσιο ευχαριστω του το χρωσταω...στην αρχη του καλοκαιριου με βοηθησε και λυσαμε ενα προβλημα που ειχα....ενδιαφερθηκε και προσφερθηκε αργα το βραδυ, σχεδον μεταμεσονυχτια. Το κινητο τωρα δουλευει κανονικοτατα, εκανε μαλιστα και ενημερωση προσφατα και περαστηκε η Miui 9 Be…

Μήνυμα

καλημερα σε ολους! εκανα αναβαθμιση το Mi3 μου πριν λιγες μερες σε Miui 8 (6.0.1). Απο την πρωτη στιγμη το Google Play Store δεν δουλευε, δεν κατεβαζε η ξεκινουσε και μετα κολουσε και σταματουσε. Δοκιμασα παλιοτερες εκδοσεις της εφαρμογης, τιποτα....ψαχνοντας βρηκα οτι υπηρχε γενικοτερο προβλημα της 8αρας ROM και αρκετα διαφορετικα μοντελα Xiaomi στα οποια το Play Store αρνουνταν να δουλεψει. Μετα απο προτροπη καποιων παιδιων απο το φορουμ (να ειστε ολοι καλα που βοηθατε) προσπαθησα να βαλω την …

Μήνυμα

βρηκα την 8.2.1.0 σε fastboot εκδοση, θα την βαλω αποψε και θα ενημερωσω. ελπιζω να λυθει το προβλημα. με την 8 μου βγαλε κι αλλα μικρα προβληματακια αλλα τιποτα τοσο σοβαρο οσο να μην δουλευει το Google Play Store ολοι οι υπολοιποι με 8αρα τους δουλευει κανονικα? βρηκα οτι το κανει και σε αλλα μοντελα. =============== Ιουν 5th 2017, 11:34pm =============== ενω πριν λιγες μερες φλασαρα κανονικα και χωρις κανενα προβλημα. τωρα συνδεω το κινητο στον ιδιο υπολογιστη και δεν το βλεπει. εχω κατεβασει…