Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 172.

• αγορα μπαταριας για Mi3

anavrian - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

μηπως το πολυ-ψαχνεις το θεμα.... παρε αυτη απο Ελλαδα που θα σου ερθει και αμεσως και τελειωνεις, τουλαχιστον αν δεν σου βγει οσο καλη περιμενες, ειναι ελληνικο μαγαζι μπορεις να τους παρεις και να παραπονεθεις. Οσο και να την κοιταξουμε δεν ξερουμε τι εχει μεσα (καρπουζι η υποθεση), μπορει να ειναι μια πολυ καλη απομιμηση και να δουλευει για αρκετο καιρο, μπορει να ειναι και 100% αυθεντικη.

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

anavrian - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

ευχαριστω thanos485 εχω βαλει την 8.1.6.0 πριν 10 μερες, αυτη βρηκα για fastboot , αυτη τη μεθοδο ηξερα για να αλλαξω ROM, αυτη μου εξηγησαν τα παιδια εδω...

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολα τα παιδι απο Θεσσαλια! Να ενημερωσω οτι με μεγαλη βοηθεια απο ολους σας καταφερα και περασα μια fastboot Global Stable Miui 8 στο Mi3 μου, ναι τα καταφερα και ειμαι πολυ περηφανος!! Ολα καλα ...αλλα απο τα πρωτα κιολας βηματα καταλαβα οτι το Google Play Store δεν κατεβαζει. Μεγαλο ψαξιμο κι εδω κι αλλου αλλοι λενε οτι ειναι θεμα της MIUI αλλοι οτι ειναι της Google, πολλοι παντως ειχαν διαφορα προβληματα με το Play Store κι απο εδω μεσα, καποιοι τα ελυσαν κατεβαζοντας τις τελευτα…

• "Οταν τελειώσεις πάς στην εφαρμογή Αναβάθμιση/Updater" σε ποια εφαρμογη? οκ, θα πρεπει δηλαδη να τα σωσω ολα αφου θα κανει factory reset? Με αυτο τον τροπο το Google Play Store θα δουλευει? Ευχαριστω Bodai...!

• υπαρχει καποιος οδηγος για να την περασω? ειναι η Ελληνικη εκδοση? δεν εχω προβλημα αρκει να εχει το επιυθμητο αποτελεσμα και να μου πει καποιος πως να το κανω με λιγα λογια. Την αναβαθμιση σε 8 την εκανα μονος μου (τρελη επιτυχια) με την πολυτιμη βοηθεια των NasDriver,Geoganto555, δεν ηερω πολλα αλλα μαθαινω!! αν κανω δηλαδη factory reset και περασω αυτη τη Developer το θεμα με το Google Play Store θα λυθει? Πρινλιγο δοκιμασα την μεθοδο με το Lucky Patcher που αναφερουν τα παιδια παραπανω....αλ…

• καλησπερα σε ολους! εβαλα MIUI 8.1 GLobal Stable (6.0.1) στο Mi3 μου πριν μια εβδομαδα.(fastboot εκδοση) Το Play Store ξεκιναει να κατεβασει και σταματαει σε καποιο σημειο και δεν προχωραει. Κατεβασα καποιες εφαρμογες κατευθειαν απο τη σελιδα τους κι ενω το Play Store βλεπει την εφαρμογη δεν την αναβαθμιζει. Το εψαξα και ειδα οτι υπαρχει γενικοτερο προβλημα με το Play Store και τις MIUI 8 ισως και 7. Η πρωτη λυση που προτεινετε παραπανω και που την βρηκα σε διαφορες παραλαγες και σε αλλες σελιδε…

• χαρηκα πολυ που τα καταφερα....ολα πηγαν καλα, μονταρω το τηλεφωνο σιγα σιγα με τις εφαρμογες που χρειαζομαι. Θελω να ευχαριστησω τους φιλους NasDriver και Geoanto555 για την πολυτιμη βοηθεια, ο οδηγος το εκανε να φαινεται αρκετα ευκολο και το τολμησα... θα ενημερωσω αν προκυψει κατι καλο βραδυ σε ολους!!

• miui_MI3WMI4WGlobal_V8.1.6.0.MXDMIDI_5984da4175_6.0.zip cancro_global_images_V8.1.6.0.MXDMIDI_20161230.0000.00_6.0_global_c2ae7b37c7.tgz η πρωτη ειναι αυτη που κατεβασα και ετοιμαζομουν να εγκαταστησω, η δευτερη αυτη που μου προτεινατε....φαινονται οι ιδιες σαν εκδοση....αλλα θα κανω οτι μου πειτε...

• ναι, θα ακολουθησω τον οδηγο που εστειλε ο NasDriver. =============== Μαι 27th 2017, 4:49pm =============== υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω? πεστε και μια προσευχη για την αποπειρα μου...!!

• ξεκιναω τη διαδικασια μονος μου....αν ακουσετε κανα μπαμ, εγω θα ειμαι...!!! θα ενημερωσω για την εκβαση του παρατολμου εγχειρηματος ευχαριστω τους φιλους για τις συμβουλες και τις απαντησεις =============== Μαι 27th 2017, 4:33pm =============== MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum αυτη η ROM κανει ετσι δεν ειναι?

• ευχαριστω πολυ !!

• να προσθεσω κι εγω την ταπεινη μου αποψη...πολυ καλα κινητα σε πολυ καλη τιμη (ειδικα αν ειναι αγοραζμενα απο κινεζικο μαγαζι online) αλλα αν συμβει κατι εμπλεξες.... υπαρχει μεγαλη υποστηριξη στο φορουμ σε θεματα software και να ειναι καλα ολα τα παιδια που βοηθανε απο το υστερημα του χρονου τους αλλα αν κατι παει στραβα με hardware κυριολεκτικα βρασε ορυζα...!! Σε συγκεκριμενο εργαστηριο επισκευης κινητων που πηγα στην πολη μου για αλλαγη μπαταριας...με το που το ειδε, μου ειπε ορθα κοφτα, "δε…

• Ενδιαφερομαι να βαλω μια αγγελια στο παζαρι του φορουμ αλλα για καποιο λογο δεν μου δινει τετοια επιλογη...εχει σχεση οτι ειμαι μελος με λιγοτερο απο 30 αναρτησεις? μπορει να ειναι κατι προφανες που δεν ειδα, αλλα βοηθηστε βρε παιδια.. ευχαριστω!!

• ευχαριστω NasDriver....φοβαμαι να το κανω μονος μου...αλλα ισως το τολμησω τελικα!! ξερω πως να σωσω τις φωτογραφιες, οι επαφες ομως πως σωζονται??? οπως καταλαβες ειμαι αρκετα ασχετος...αλλα δεν πτοουμαι, το παλευωωωω!!! χαχαχαχα! bootloader ξεκλειδωτο αραγε στο δικο μου επειδη ειναι παλιο μοντελο? ποια ROM να βαλω κι απο που, προταση??? ευχαριστω απο καρδιας που βρηκες χρονο και μου εγραψες, Καλημερα!!

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37161/ =============== Μαι 23rd 2017, 1:11pm =============== ελπιζω να το εκανα σωστα.....ευχαριστω για την απαντηση!! =============== Μαι 26th 2017, 11:48am =============== μηπως υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει με το mi3 μου. ευχαριστω εκ των προτερων...

• πολυ καλη συσκευη, αν καταφερω και το παρω κατευθειαν απο Κινα (θα ρωτησω το φιλαρακι Κινεζο) ακομα καλυτερα....ισως ηρθε η ωρα να αποχωριστω τελικα το γερασμενο μου Mi3.

• Καλησπερα σε ολους. Μπορει καποιος να με βοηθησει να κανω αναβαθμιση το mi3 μου? Ειναι οπως το παρελαβα πριν 3 χρονια, δεν εχω γνωσεις για να το πειραξω μονος μου. Εχω teamviewer και ολη την καλη διαθεση να μαθω. Ευχαριστω πολυ και καλο βραδυ.

• αγορα μπαταριας για Mi3

anavrian - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ειχα βρει σε ξενη σελιδα καποια καλα λογια για NOHON ..... ειναι οι ακριβοτερες η τελος παντων απο τις ακριβοτερες, προσωπικη αποψη, αυτο συνηγορει για την ποιοτητα τους. Το aliexpress την εχει με αποστολη απο Τουρκια κι αυτο σημαινει γρηγοροτερη παραδοση. Αφου πιανουν τα χερια σου αλλαξε την και δες πως παει....μην παρεις μπαταρια που διαφημιζει παραπανω mah συνηθως δεν ισχυει. Αυτες που διαφημιζονται ως αυθεντικες δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι ειναι. Ελπιζω να βοηθησα.

• καλη μας επιτυχια !!

Μήνυμα

να ευχηθω καλο μηνα σε ολους!! υπαρχει αραγε η δυνατοτητα να δημιουργηθει στα πλαισια του υπαρχοντως φορουμ ενα ξεχωριστο μερος για την θεσσαλικη κοινοτητα με δυνατοτητα να ποσταρουμε ξεχωριστα θεματα-νηματα? Τεχνικα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μπορει να γινει αλλα καποιος απο τους παλαιοτερους πρεπει να το προτεινει και να δουμε την απαντηση των επικεφαλων του φορουμ. Ολα τα ξενα φορουμ εχουν υπο-κοινοτητες...νομιζω οτι τα οφελη θα ειναι πολλαπλα....σε λιγο το συγκεκριμενο νημα θα εχει πολλες σελ…