Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-172 από 172.

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

anavrian - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

ευχαριστω για το θερμο καλοσωρισμα! δεν μπορεσα τελικα σημερα να ερθω για καφε γιατι εμπλεξα σε δουλεια. ευχαριστω για το τηλεφωνημα και το sms, κραταω το νουμερο αν μου επιτρεπεις για μελλοντικη χρηση. μηπως καποιος φιλος μπορει να βοηθησει στο θεμα με το mi3? μικρη πολη τα Γρεβενα αλλα ωραιοι ανθρωποι...

Μήνυμα

δεν ξερω ποια ROM φοραει, δεν εχω κανει καποια αναβαθμιση, ειναι οπως το παρελαβα πριν απο 3 χρονια απο το κινεζικο μαγαζι. οπως ανεφερα δεν ανοιγει, δεν μπορω να στειλω φωτο απο το about phone

Μήνυμα

την καλημερα μου απο Βολο σε ολη την παρεα της Θεσσαλιας! χαιρομαι που βλεπω ανθρωπους απο την περιοχη μου μαζεμενους εδω, με καλη διαθεση να βοηθησουν ο ενας τον αλλο. εχω ενα mi3 εδω και δυο χρονια, το πρωτο μου smartphone αν και με περιορισμενες γνωσεις ειμαι ανοιχτος να μαθω. Το κινητο αρχισε μετα πολυωρο gaming και ελαφρα υπερθερμανση να κανει restart μια δυο φορες και μετα δεν ανοιγε καθολου, μετα στην εκκινηση απλα κολησε στο να αναβοσβηνει το mi logo και δεν ανοιγει....αποσυνδεσα την μπα…

• Δεν ανοίγει το Mi-3

anavrian - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα που ξεκινησε πριν απο λιγες μερες. δεν εχω γνωσεις για να μπλεξω με software, ημουν ετοιμος να ποσταρω εδω για λυση εψαξα online και βρηκα σαν μονη λυση αλλαγη μπαταριας. δεν ξερω γιατι και πως αλλα τουλαχιστον σε 3-4 διαφορετικες περιπτωσεις λενε οτι με την αλλαγη μπαταριας το κινητο ανοιξε και λειτουργησε κανονικα, ας μας δωσουν τα φωτα τους οι γνωριζοντες γιατι μπορει να συμβαινει αυτο. εριξα μια ματια σε aliexpress κι εχει NOHON που αποστελεται απο Τουρκια κι ελπ…

• Mi3 βοηθεια σε καινουριο

Μήνυμα

Με διαφορετικα καλωδια στο ρευμα, τιποτα απολυτως. Το κοκκινο LED αναβοσβηνει συνεχεια οταν το συνεδεσα στο λαπτοπ, ακουστηκε το "γλινγκ-γλονκ" σαν να συνεδεσα κατι στη θυρα.....το ιδιο οταν το εβγαλα. Οταν πατησα τα κουμπια οπως αναφερεις παλι ακουστηκε ο ηχος απο το λαπτοπ αλλα τιποτα αλλο.... Μετα απο λιγο που προσπαθησα ξανα και το συνεδεσα ξανα στο λαπτοπ....τιποτα απολυτως αυτη τη φορα ουτε LED ουτε τιποτα. Εχω σκασει.....το πληρωσα για το ονομα και την αξιοπιστια αυτης της εταιριας, δεν π…

• Xiaomi Mi3 PC SUITE

Μήνυμα

Μονο αναφερω οτι και εγω...για τις λιγες μερες που δουλεψε... ... οταν το συνεδεσα στον υπολογιστη, ειχα απλα απανωτες ενδειξεις οτι θελει να εγκαταστησει διαφορους drivers αλλα τελικα μου εβγαλε το γνωστο σημα οπως και του φιλου παραπανω οτι δεν καταφερε να εγκαταστησει τιποτα.

Μήνυμα

Καλησπερα, Δεν εγραψα ποτε οτι επικοινωνησα με το καταστημα, το καταστημα ηταν κλειστο τις τελευταιες μερες λογω καποιας αργιας. Σημερα ανοιξε παλι, καταφερα να επικοινωνησω αλλα μου ειπαν τα γνωστα και αναμενομενα, στειλε βιντεο, στειλτο πισω με δικα σου εξοδα, θα το στειλουμε στο εργοστασιο και θα σε ενημερωσουμε. Εχει αλλος παρομοια εμπειρια με το συγκεκριμενο καταστημα? Ποσο καιρο παιρνει ολη αυτη η διαδικασια? Δεν εχω προβλημα να "φιλοξενησω" κι αλλους συμφορουμιτες στο θεμα μου....οταν ομω…

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους. Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποια ιδεα του τι μπορει να συνεβει με το mi3? Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι παρομοιο? Καλο θα ηταν οι moderators να μεταφερουν σε ενα καινουριο thread ολα τα posts του φιλου alonso. Δεν εχω αντιρρηση να παρει τις απαντησεις του ο ανθρωπος αλλα αν θελει μπορει να ανοιξει ενα thread και να υποβαλει τα δικα του ερωτηματα.

Μήνυμα

Ειλικρινα...ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Χθες το βραδυ και εντελως ξαφνικα το mi3 επαψε να λειτουργει. Ειχε τουλαχιστον 50% μπαταρια, μαλλον εσβησε ξαφνικα, καποια στιγμη που το πηρα στα χερια μου ηταν κλειστο και δεν ξανα-αναβε με κανενα τροπο. Το εβαλα να φορτισει τιποτα, το συνεδεσα με το λαπτοπ δεν το εβλεπε. Τελειως ξαφνικα νεκρωσε....Το to2c ειναι κλειστο λογω national holidays αλλα και ανοιχτο να ηταν θα αρχιζαν τα γνωστα...στειλε μας φωτογραφιες, βιντεο...να αποδειξω οτι δεν ειμαι …

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους Ειχα καιρο να μπω και βλεπω οτι εξελιχθηκε πολυ γρηγορα σε πολυ ωραια κοινοτητα! Ειναι λιγο αργο το φορουμ στο φορτωμα αλλα ισως φταιει και ο υπολογιστης μου. Να πω οτι δεν ξερω πολλα αλλα θελω να μαθω και να βοηθησω οσο μπορω. Εχω παραλαβει το Mi3 εδω και ενα μηνα περιπου, δεν το χρησιμοποιησα ιδιαιτερα στην αρχη αλλα τωρα θελω να το μαθω καλα και χρειαζομαι βοηθεια. Το αγορασα απο to2c και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο πακεταρισμα και χρονο παραλαβης. Βασικα προβληματα που α…

• πρόβλημα με xiaomi mi3

Μήνυμα

Μηπως σαν κοινοτητα της XIAOMI στην Ελλαδα θα επρεπε με καποιο τροπο να αναφερουμε το προβλημα με το ακουστικο του συγκεκριμενου μοντελου στην μητρικη εταιρια? ειναι το δευτερο post που διαβαζω σ αυτο το φορουμ ...και ειμαι καινουριος.... Σκεφτομαι να αγορασω κι εγω το ιδιο κινητο ....αλλα ανησυχω γιατι η συγκεκριμενη βλαβη ισοδυναμει με DOA απο ενα κατασκευαστη που αν και κινεζος φημιζεται για την αξιοπιστια του.

• Καλησπερα σας!! Σαν καινουριος ειπα να πω πρωτα ενα γεια.... Επισκεφτηκα το merimobiles, αγορασα πριν λιγες μερες τα Xiaomi earphone pistons , απλο ταχυδρομειο, τα περιμενω να φτασουν. Ενδιαφερομαι να αγορασω το Xiaomi mi3 και ισως αργοτερα μερικα ακομα για την οικογενεια. Οι κωδικοι για κουπονια που αναφερεται στο φορθμ δεν ισχυουν πια εκτος απο το miui 6$ (οχι 5%) kai to mi3 10$...θα ηταν καλη ιδεα να υπηρχε ενα post μονο με coupon codes και προσφορες για τα μελη του φορουμ. Αφου υπαρχει αποκλ…