Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 144.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Takis K - - Recoveries
ΜήνυμαΤώρα είμαι μεταξύ αρνιού και κοκορετσιού Χριστός Ανέστη σε όλους!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Takis K - - Recoveries
ΜήνυμαΤο σπάνιο σημαίνει και καλό ή μήπως είναι άσχετο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Takis K - - Recoveries
ΜήνυμαΚάτι τέτοιο προφανώς ζηταμε,δεν έχω δοκιμάσει το νέο twrp ακόμα κάποια στιγμή θα το κάνω.97c02e96ce80fad8da21bacf302a6e3a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Takis K: “Έπειτα από δύο μέρες σε nickel σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων πάμε για fr και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν έχεις κάνει root ίσως αυτό να είναι η πηγή του προβλήματος. Root & δαχτυλικό αποτύπωμα = περίεργα προβλήματα :D” Δεν ξέρω γιατί αλλά μετά από δύο restart και επανεισαγωγή αποτυπώματος έστρωσε θα δείξει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έπειτα από δύο μέρες σε nickel σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων πάμε για fr και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε nickel παρόλο που έκανα factory reset μέσα από twrp στην πρώτη επανεκκίνηση ζήτησε ξεκλείδωμα με pass του MI acount. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 7.12.1 που γράφει ότι βγήκε στο MI forum διορθώνει κάτι να περιμένουμε κάτι πιο καινούργιο;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έχω περάσει σε nickel αλλά έχω θέμα με root.Ενω στην εγκατάσταση της Aroma επιλέγω no root και έτσι φαίνεται ότι γίνεται αφού το root cheker το επιβεβαιώνει μου αρνείται να παίξει το Cosmote Tv Go γιατί με βλέπει root.Εκανα clear data στο app της Cosmote αλλά τίποτα.Επισης όταν τρέχεις το antivirus από την βελτιστοποίηση μου βγάζει δύο θέματα για το root, πατώντας επιδιόρθωση μου βγάζει το μενού του OTA. Μηπως υπάρχει κάποιο bug καμία ιδέα;cloud.tapatalk.com/s/5a0960bf3…17-11-13-10-45-31-718…
-
Σε nickel με aroma ενώ δεν είναι rooted το τηλέφωνο (το τσεκαρισα με root checker) το cosmote tv go δεν παίζει γιατί την βλέπει rooted. Εγκατεστησα ξανά τη rom εκκαθάριση με clear data και επανεγκατάσταση το cosmote tv go αλλά πάλι τα ίδια. Καμια ιδέα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην επερχόμενη νέα rom στο change log αναφέρει Fix - KRACK WPA2 security vulnerabilities (10-19) Είναι το γνωστό θέμα των τελευταίων ημερων;; Πολύ γρήγορη η αντίδραση της XIAOMI. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατάσταση της νέας rom και όλα δείχνουν μέχρι στιγμής καλά.Μια ερώτηση μονο με κλειδωμένη την οθόνη κατά την διαρκεια φόρτισης πατώντας το ποσοστό φορτισης φαινόταν και το ρεύμα φόρτισης τώρα εξαφανιστηκε.Ειναι επιλογή να μην φαίνεται η bug;γιατί ήταν χρήσιμη πληροφορία κατά την φορτιση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από τη στιγμή που ανακοίνωσε πέρυσι έκδοση με snap ήταν αναμενόμενο για μένα ότι το κινητό θα πέρναγε σε δεύτερη μοίρα.Το ίδιο έπαθα και με κινεζικό άλλης μάρκας παλαιότερα με mtk cpu όπου ενώ το αναβάθμισε γρήγορα από android 4.4.3 σε 5.0 έμεινε εκεί χωρίς ούτε ένα update απλά γιατί έβγαλε νέο μοντελο.Τα ίδια θέματα με την Μediatek οι ίδιες δικαιολογίες.Τριτη φορά δεν θα αφήσω να υπερξει ήδη ψάχνω για αντικαταστάτη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα μου ήρθε στο email μου η νέα rom για το MIDO παρόλο που δεν το έχω επιλέξει να μου έρχεται γιατί έχω Nickel να υποθέσω ότι είναι από λάθος η συμβαίνει κάτι άλλο.Εννοειται ότι δεν την πέρασα στο nickel μου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk