Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 144.
-
Σε nickel περάστηκε κανονικά επανήλθε και η sim όλα καλα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατάσταση της νέας rom με νέο compile για nickel εξακολουθεί να μην βλέπει sim επιστροφή στην προηγούμενη οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε nickel δεν βλέπει sim επιστροφή στην προηγούμενη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπάρχει επιλογή OEM UNLOCK απ οτι θυμάμαι σε RN4 (nickel) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για nickel έχουμε delay,;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε nickel φαίνονται όλα καλά διορθώθηκε και το auto brightness ευχαριστουμε
-
Εμένα η 7.3.9 μόλις μπήκε(nickel) αλλά εξακολουθεί να μην δουλεύει η αυτόματη φωτεινοτητα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα θεματακι που διαπίστωσα σε Redmi Note 4 δεν μου δουλεύει το Auto Brightness. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατάσταση της νέας rom 7.2.9 σε RN4 MTK χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής όλα καλα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την εγκατέστησα μέσω twrp σε RN4 MTK μέχρι τώρα όλα καλα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε πριν από λίγο σε RN4 φαίνονται όλα καλα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκαταστάθηκε επιτυχώς σε RN4.Πρωτη εντύπωση μάλλον ανοίγουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές πολύ καλη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε RN4 εγκαταστάθηκε κανονικά πάει καλά μεχρι στιγμής και φαντάζομαι είναι βασισμένη στην china developer και όχι στην νέα global developer που βγήκε σημερα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk