Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 144.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕννοειται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜπορεις με το ίδιο κινητό σαν συσκευή να έχεις δυο διαφορετικούς λογαριασμούς που να έχεις δηλώσει στον καθένα διαφορετική κάρτα.Δηλαδη σε μας που βγάζει το γνωστό πρόβλημα απόρριψης σε προσπάθεια δεύτερης φοράς ξεκλειδωματος εάν φτιαξω άλλο λογαριασμό με άλλη sim και το ξεκλειδώσει θα μπορεί μετά να παραμεινει ξεκλειδωτο χωρίς πρόβλημα εάν του βάλεις την παλιά sim ή μήπως το ανιχνεύσει με το serial number της συσκευής και έχω αλλά προβλήματα.Γιατι εάν ισχύει αυτό αντί να περιμένω ποτέ να φιλοτι…
-
ΜήνυμαΜπορείς να φτιάξεις νέο λογαριασμό με άλλη κάρτα να ξεκλειδωσεις και μετά να βάλεις την παλιά με τους παλιούς κωδικούς.Δηλαδη μπορείς να έχεις δυο λογαριασμούς με ένα τηλέφωνο.Δεν μπορεί να στο μπλοκάρει μέσω serial number π.χ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαOk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΓιατί σε μένα δεν γράφει reapply Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΜία από τα ιδια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΜήπως του έβγαλε rejected όπως έβγαλε και σε μένα που έχω ήδη ξεκλειδώσει μία φορά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΤα έχουν παίξει οι server τους και δεν μπαίνουμε ούτε στο forum ή μόνο σε μένα συμβαινει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλά ότι πείτε φιλτατε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Το έκανα και δεν επανηλθε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Είχα την ελληνική GRV 6.10.20 μόλις έκανα update στην επόμενη δεν εβλεπε sim.Μολις γύρισα στην 6.10.20 όλα καλα Μεχρι και σήμερα από ότι ξέρω υπάρχει πρόβλημα όχι σε όλους με το RN4.Ετσι άρχισα να το ψάχνω και έφτασα εδώ που είμαι τώρα δεν ξέρω μπορεί να έκανα και κάτι λάθος αλλά το τηλέφωνο δε νομιζω οτι φταίει μάλιστα νομίζω ότι τα παιδιά του forum το ψάχνουν και πιστεύω θα έχουμε λύση συντομα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Το Σαββατο προσπάθησα με το γνωστό τρόπο αλλά επειδή δεν μου έδινε δυνατότητα reapply άνοιξα νέο thread στο mi forum συμφωνα με τις οδηγίες τους και περιμενω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Και εγώ ακριβώς τα ίδια με τις sim μετά την 6.10.20 δεν τις διαβάζει με το γνωστό μήνυμα invalid Id και άλλα.Σε μένα το εκανε σε ολες τις developer China και Greek ενώ στις stable όλα καλά.Καπου διάβασα στο Μi Forum ότι εαν φλασαρεις China developer με splash tool αλλά αντί download βάλεις firmware update επανέρχονται τα imei και δούλευουνε οι sim.Λοιπόν το έκανα και επανήλθαν όμως κλείδωσε ο bootloader και δεν με αφήνει το miunlock tool να ξεκλειδώσω για να βάλω την ελληνική .Έχω στείλει αίτημα…
-
ΜήνυμαΓια να δούμε θα στείλουν τίποτα σε μας που θέλουμε να ξαναξεκλειδωσουμε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαι εγώ έχω βάλει China dev για πρόβλημα που είχα με τις sim μου το κλείδωσε μαλον έχουν επανέλθει οι sim αλλά δεν μου δίνει δικαιώματα να ξαναξεκλειδωσω.Εστειλα μήνυμα και αναμενω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΤα ιδια και σε μενα περασα china dev κλειδωσε και δεν μπορω να ξεκλειδωσω μου γραφει τα ιδια με τον φιλο πιο πανω τι κανουμε τωρα;;;
-
Μόνο china Stable δεν έβαλα θα το δοκιμασω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποιος είναι user name Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έχω κάνει άπειρες φορες,ολα πηγαιναν καλά μέχρι την 6.10.20 από εκεί και πέρα είτε china dev είτε greek xtrv o χαμος.Με όλες τις Stable είτε greek global or china κανένα πρόβλημα βγάλε εσύ συμπέρασμα.Απειρα format data -reset ή ότι άλλο φανταστείτε έχω κάνει, έχω ακολουθησει όλους τους οδηγούς τίποτα βγαλε συμπέρασμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε λίγο θα την δοκίμασω στο RN4 να δουμε με τις sim πως τα παει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk