Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 144.
-
Και σε redmi note 4 με greek Stable 8.0.9.0 τα ίδια κάνει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαιρετω την παρεα κατι αναλογο ισως εχω παθει και εγω σε RN4 βεβαια και δεν αναγωριζει sim με τις developer roms απο την 6.10.20 και μετα ειτε ελληνικη ειτε κινεζικη.Με τις global και stable ολα καλα.
-
Φιλε mc90606 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρο και απάντηση γιατί το κάνει δεν έχω πάρει.Σε άλλους δουλεύει δεν ξέρω τι να πω πάντως έχω εντοπίσει και είμαι πεπεισμένος μετά από αλεπαληλα φλασαρισματα ότι το κάνει με όλες τις developers εκδόσεις μετά την 6.10.20 είτε είναι ελληνική είτε china.Εχω πάρει μία κάρτα άλλης εταιρείας να δοκιμασω μήπως πάντως έχω βάλει την ελληνική stable και προσωρινά είμαι οκ αλλά με τρώει το γιατί;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Με αφορμη το προβλημα που εχω στο δικο μου RN4 σχετικα με το οτι δεν βλεπει την sim οταν εγκαθιστω την XTRV απο 6.10.20 και μετα(Τωρα εχω την stable 8.0.9.0 και την βλεπει κανονικα) βλεπω πιο πανω την φωτογραφια απο το τηλεφωνο του φιλου colossusr οτι υπαρχει διαφορα στην εκδοση του modem στα δυο τελευταια νουμερα εμενα ειναι P50 ενω του φιλου P56 δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αλλα γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση η αλλαγη στην rom που πρεπει να ενσωματωθει η μηπως ειν…
-
Αυτό έχω κάνει αναγκαστικά και παίζει με την Stable 8.0.9.0 και περιμένω βέβαια την 8.1.1.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάλιστα φίλε colossusr το δοκιμασα και αυτό αλλά τίποτα θα το σπασω στο τελος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλε colossusr μπορεις να μου πεις τη περασες πανω απο αλλη μεσω twrp h με καθαρη εγκατασταση και ποιας εταιρειας sim εχεις τη βλεπει κανονικα γιατι σε μενα με cosmote αδυνατει να την δει
-
Για μια ακομα φορα ειτε πανω απο GTV 6.10.20 ειτε με με καθαρη εγκατασταση στο RN4 δεν λεει να δει sim τουλαχιστον σε μενα δεν ξερω τι αλλο να κανω επιστροφη στην 6.10.20 η σε stable 8.0.4.0 θα δουμε. Τo modem εχει χαθει μαζι με το imei
-
Καταλαβα το θέμα είναι όμως ότι σε κάποιους δουλεύει αυτό είναι που ψάχνω τι πάει στραβά σε μας και δεν κάθεται σωστά.Το έχω στήσει και ξεστήσει πολλές φορές ακολουθώντας όλους τους οδηγούς από το forum αλλά τίποτα.Τωρα έχω βάλει την ελληνική Stable 8.0.9 και περιμένω την 8.1.1.0 να.βγει επίσης και την global developer Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το κατάλαβα απλά αναφερομουν στον φίλο πιο πάνω το γιωργο που έχουμε το ίδιο τηλέφωνο και θα ήθελα να μάθω εαν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με μένα να μη βλέπει το τηλέφωνο καρτα sim με τις greek dev roms μετά την 6.10.20.Ελεγα δηλαδή μήπως ευθύνεται το imei για αυτο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν λες έχεις το ίδιο πρόβλημα τι εννοεις εχασες imei από αλλαγή rom ή έχεις και συ το πρόβλημα που έχω και εγώ με τις νέες XTRV που δεν βρίσκει sim και γράφει no device id.Ρωταω μήπως και βρούμε καμία άκρη στο πρόβλημα γιατί έχω κολλήσει με το όλο θέμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει περίπτωση μέσα από twrp αντί factory reset να κάνεις format data και να χάσεις μετά την εγκατάσταση το imei. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδη εχω κανει πολλες προσπαθειες και δεν βλεπω προκοπη θα παρακαλουσα καποιον απο τους προγραμματιστες να μας πει τι μπορει να γινεται λαθος στην εγκατασταση και μετα την GTV 6.11.20 ολες οι rom δεν βλεπουν sim και εμφανιζουν αυτα που φαινονται στις φωτογραφιες.Εχω εγκαταστησει ολες τις κινεζικες και απο τις ελληνικες τις stable και παιζουν κανονικα τι το πιανει και με τις XTRV BETA1 δεν βλεπει sim.Ειδα πιο πανω οτι σε αλλο φιλο εγκατασταθηκε κανονικα και μαλιστα με sim cosmote οπως εμενα στο…