Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 144.
-
κι εγώ προς τα εκει με βλεπω να πηγαινω stable 8.0.9.0
-
Λοιπόν και σε μένα που έκανα όλο αυτό το διάστημα όλα αυτά που γράφονται στους οδηγούς εγκατάστασης για το redmi note 4 του ξαναπέρασα την κινεζική rom και την stable και την dev το κλείδωσα και το ξεκλειδωσα με τον κανονικό τρόπο όπως προτείνεται στο Φόρουμ του έκανα από την αρχή εγκατασταση της ελληνικής rom και ναι μέχρι την 6.10.20 βλέπει sim από εκεί και πέρα όλες οι νεότερες δεν βλέπουν sim και βγάζουν μάλιστα και μήνυμα αδυναμία εύρεσης ID.Μολις γυρίσεις είτε από clean install ή backup με…
-
Δεν πιστεύω να παίζει και σε ποια θέση είναι αυτό δεν το δοκιμασα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικα το προβλημα με τη sim στην nickel παραμενει περασα με fastboot την China Dev και επαιξε, μολις περασα την ελληνική συμφωνα με τον οδηγο από την αρχή (XTRVBETA1) παλι τα ιδια ξαναγυριζω στην 6.10.20.
-
Λοιπον ουτε με καθαρη εγκατασταση βλεπει sim.Τελικα μετα την 6.10.20 ειτε gtv-thunder-xtrvbeta1 δεν βλεπει sim,δοκιμασα να φλασαρω και το twrp.img που εκανα εξαγωγη απο την xtrvbeta1αλλα τιποτα.Εκανα καθαρη εγκατασταση στην 6.10.20 gtv και επανηλθε.ΔΕΝ ξερω τι αλλο να κανω.Επισης οταν κανει Format Data δειχνει αυτο μετα η εγκατασταση ομως δειχνει κανονικη μηπως παιζει καποιο ρολο;\Users\Takis K\Desktop\IMG_20161108_223624.jpg
-
Και εγω μια sim εχω περιμενω να φορτισει και θα κανω φορματ να δω εαν θα παιξει
-
Μπορειτε να μου πειτε τι παει στραβα και στο δικο μου redmi note 4 η XTRV και παλι δεν βλεπει την sim.Tην εβαλα πανω απο την GTV αλλα μια απο τα ιδα, το φορτιζω και αμεσως μετα παω για Factory reset να δουμε,ευτυχως εχω κρατησει backup. Ο φιλos nikpoth που αναφερει οτι την περασε του δουλευει η sim
-
Εγκατασταση της GTV 6.11.3 για redmi note 4(nickel) που ήρθε σήμερα και πάλι δεν αναγνωρίζει τη sim card επέστρεψα στην 6.10.20 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη φλασαρα δωδεκα τη νυχτα σε redmi note 4 φορτισμενο 100% καιτο πρωι στις δεκα ηταν η μπαταρια στο 39% μονο με wifi. Mε την προηγουμενη σε παρομοια περιπτωση ουτε 5% δεν ειχε πεσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ κάποτε ένα ολόκληρο βράδυ μέχρι τα ξημερώματα προσπαθούσα να εγκαταστήσω windows7 σε ένα υπολογιστή που είχα μόλις φτιαξει και κολαγε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και πέταγε μπλε οθόνη.Καποια στιγμη έβαλα τα Xp και τα έπαιρνε κανονικά .Κατά τις πέντε τα ξημερώματα ανακάλυψα το λάθος μου που δεν το κάνεις εύκολα είχα βάλει σκληρό και cd στην ίδια ide πλεξούδα (είχα δυο cd).Τώρα γιατί τα XP το πέρναγαν και τα 7αρια όχι δεν το έμαθα ποτέ το λάθος μου όμως παιδαριώδεις,πολλες φορές τη λύση την…
-
Τελικα φαινεται οτι υπευθυνο που δεν φαινεται η συσκευη σε MTP ειναι αυτο που βρηκα ψαχνοντας ολο το μεσημερι: After anniversary update, MTP is not working. I tried with different devices as well as on many PCs. In device manager I get this: The drivers for this device are not installed. (Code 28) A service installation section in this INF is invalid. The problem is solved. (1)Βρειτε το αρχειο "wpdmtp.inf"που ειναιι η θα πρεπει να ειναι στο C:\Windows\INF Εαν δεν το βρειτε ψαξτε στο google θα το…
-
Έχω ακολουθήσει ακριβώς αυτόν τον οδηγο φίλε NasDriver που προτεινεις και δεν κατάφερα κάτι.Επισης να πω ότι σίγουρα κάτι γίνεται με τον υπολογιστή μου γιατί δοκιμασία να σύνδεσω το παλιό μου τηλέφωνο Ulefone be pro με MTK CPU και κάνει ακριβώς τα ίδια οπότε θα κάνω μία προσπαθεια με επανεγκατάσταση όλων των drivers και αν δεν γίνει κάτι τότε πάμε για format μη σας ζαλιζω κιόλας.Εχω και μία απορία το Mi Pcuite δουλεύει με το redmi note4 και MTK CPU ή μόνο με snapdragon. Στάλθηκε από το Redmi Not…
-
Έκανα απεγκατασταση όλους τους drivers μαζί με τα υπόλοιπα στο τηλέφωνο ξανά εγκατάσταση και τώρα στη διαχείριση συσκευών το βλέπει κανονικά σαν φωτογραφική με το όνομα του ενώ σε ΜΤΡ το αναναγνωριζει σαν redmi note 4 αλλά με κίτρινο τριγωνακι και στις λεπτομέρειες ότι αδυνατεί να τον ξεκινήσει.Υποψιν ότι τέλειωσε την εκ νέου εγκατάσταση των drivers αν και στο ΜΤΡ είχε κολλήσει για 5 λεπτά.Μετα συνέχισε τέλειωσε αλλά όταν συνδέεται κάνει τα παραπανω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιών…