Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 310.
-
Ναι εγώ την έβαλα! Και ναι επιτέλους η λειτουργία Android από 46% που ήτανε τώρα παίζει στα 8,1.Μια ερώτηση το patch για τα OTA πρέπει να το ξαναφλασαρω στην συσκευή μετά τα format data που της έχω κάνει? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έχω τώρα τη 8.6.14, φλασαρω κατευθείαν την καινούργια ρομ χωρίς fr κτλ όπως μας λέτε στο vip mail? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι έκανα δύο πλήρεις αποφοιτήσεις,. Τι προτείνετε? Format data ή να περιμένω την καινούργια ρομ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιστρέφω λοιπόν και ενημερώνω, μετά από δύο φορτίσεις-αποφοιτήσεις παραθέτω εικονα:a768a531bfa28da43101109151108eaa.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ θα ενημερωσω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει σε 2-3 μέρες ενημερώνω. Ευχαριστώ για την βοήθεια Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω κάνει και 2-3 επανεκινησεις ηδη Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά ξαναφλασαρα την ρομ με fr και έστησα την συσκευή χειροκίνητα 100%!Τι να συμβαίνει άραγε? 1916c8f823c76c6e88321195a0c5d597.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς με επαναφορά από mi cloud εστησα την συσκευή. Θα το ξαναφλασαρω την ρομ αναγκαστικά τότε . Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στην καινούργια ρομ δυστυχώς το σύστημα είναι αρκετά ψηλά. Κατά τα άλλα μια χαρά η όλη λειτουργεία της. 2fd4f0945e645a11e8f65ff8a50c0948.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Harrytzo: “ Να φανταστώ ότι η κατανάλωση συστήματος android είναι στα ύψη ή κάνω λάθος; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αρκετά ψηλά θα ελεγα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από thanostonia: “Πρώτες εντυπώσεις από 8.6.14 σε εικόνες... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ... 28c3135e2f3d9bc4ba71845849b83871.jpge8328a195c55f9dd2b0e2af6ca171316.jpg97eefd292c1f658fe05336dfd3223949.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρώτες εντυπώσεις από 8.6.14 σε εικόνες... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Μόλις πέρασα την 8.6.12.Το γνωστό bug με τον διακόπτη GPS παραμένει. Η ρομ πέρασε νεράκι. Για περισσότερα θα ενημερώσω στην πορεία. Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Παιδιά συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά τον διακόπτη του GPS δεν τον βρίσκω πουθενά. Μια βοήθεια? Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Στην καινούργια miui 10 που είναι ο διακόπτης GPS οεο? Sent from my MIX 2 using Tapatalk
-
Εκανα και εγω forat data για να περασω την rom στο mix 2 αλλα μετα δυστηχως δεν μου αναγνωριζει με τπτ το κινητο ο υπολογιστης για να περασω την ρομ μεσω twrp.Ξαναπερασα τους drivers με την αυτοποιημενη εγκατασταση αλλα τπτ.Μια βοηθεια παιδια!!!
-
Το ίδιο και σε μενα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα bug της rom που παρατήρησα είναι ότι όταν παίζω παιχνίδια και μου ζητάνε να γράψω όνομα, εμφανίζει για λίγο το πληκτρολόγιο και μετά με πετάει έξω, όχι εκτός παιχνιδιού απλά με βάζει ξανά στην διαδικασία να γράψω, φαύλος κύκλος . Να σημειώσω ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk