Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 310.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Σαν να δουλεύει λιγάκι παραπάνω το Android σε 8.5.14 fcff589e9fc6501e8a321f40957c7350.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως δεν μπορώ να κατεβάσω με τπτ την 8.5.14 από όπου και αν προσπθησα(pc, κινητό) Μου βγάζει συνεχώς σφάλμα ληψης Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο θεμα του κάνω fr και μετα ξαναφλασαρω την rom? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Oλα οκ παιδια περαστηκε τελικα με fr,εμφανιστηκαν και τα εικονιδια,προχοραω με επαναφορα αντιγραφου απο micloud!Πολλα ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια τους!!!!
-
παιδια δεν ξερω τι γινεται,κανω fr,περναω την ρομ κανω reboot system και με ξαναγυρναει στο twrp???
-
Kανω factory reset,ξαναπερναω την ρομ και ενημερωνω!
-
Παραθέτω φωτο από το μενου0a285c58d70a242ca77e4a43525b0c44.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά ακόμη και εκεί δεν μου δίνει καμία επιλογη Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλαξα τρία θέματα μέχρι τώρα παιδιά αλλά τπτ δυστυχώς Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτοd154795140c45c53b96979eead416612.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την ανοίγω όλη αλλά δεν βρίσκω πουθενά κάτω δεξιά κάτι για ρύθμιση. Πατάω αλλά επιστρέφει στην αρχική οθονη Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικα περαστηκε με επιτυχια η απλη xtvr (chiron).To θεμα ειναι οτι οταν κανω swip downτην οθονη δεν βρισκω πουθενα τα κουμπια για το wifi,bluetooth,data κτλ.Μια βοηθεια?
-
Εσβησε κανονικα το gr αλλα παλι στην εγκατασταση της ρομ μου βγαζει error 1 στο twrp
-
Καμια βοήθεια παιδιά? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραθέτω φωτο f71fad841301a2343ca238fffe51b064.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aνοίγω κανονικά στο pc την ρομ με winrar και όταν πάω να διαγράψω το gr μου βγάζει error. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά εγώ γιατί δεν μπορώ να διαγράψω με τπτ το gr από την rom. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για την απντηση Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα!Ποια απο τις δυο ρομ να κατεβασω για mi mix 2 ,την 8.5.3 ή 8.5.10 και ποιες οι διαφορες τους?