Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 310.
-
Οκ, και κάτι εντός θέματος, για να κάνω root και επειδή χρησιμοποιώ εφαρμογές τραπεζών τι να χρισημοποιησω superuser ή magisk και από που τα βρίσκω για κατέβασμα, ευχαριστώ για την υπομονή και την βοήθεια . Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρειάζεται να είμαι root για να την περάσω ή κατευθείαν flash την εφαρμογή με twrp? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή δεν το έχω και πολύ, ποια από τις 4 θα μου πρότεινες να βάλω @MIUI_ART? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην ομάδα! Μόλις πέρασα την xtvr rom σε mi mix 2.Μπορειτε να μου πείτε αν είναι δυνατόν τα βήματα για να εγκαταστήσω gcam(και ποια έκδοση της είναι λειτουργική στο mi mix 2).Ευχαριστω εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ, ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά την έχει περάσει κάνεις σε mi mix 2?Αν ναι πείτε μας εντυπώσεις? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ που έχω την 8.4.19 global dev ακολουθώ πάλι την ίδια διαδικασία? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το αστειο στην ολη υποθεση geoanto ειναι οτι πλεον καθε φορα που προσπαθω να μπω στο twrp ,αυτο γινεται παντα στα 4 λεπτα (χρονομετρημενο)
-
Οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπηκε στο twrp σε 4 λεπτα
-
Οκ δοκιμάζω και σου λέω! Ευχαριστώ παίζω να πάει καλά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk