Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 310.
-
Περαστηκε σε mido μέσω OTA update.Kατα το κατέβασμα σταμάτησε κάνα δυο φορές λέγοντας μου ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στη λήψη αλλά όταν πατούσα εγκατάσταση συνέχιζε από το σημείο που είχε μείνει, οπότε όλα άψογα.Το μόνο μικρό bug που παρατηρώ είναι στην ασφάλεια που μένει ότι και να γίνει στο 98% λέγοντας μου μα επαναφέρω το άλμπουμ το οποίο υπάρχει φυσικά και δεν χρειάζεται επαναφορά.Κατα τα άλλα άψογη η rom παιδιά. Πολλά μπράβο σε εσάς. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giannisatsi: “Καλησπέρα, ξέρει κάποιος γτ δεν μπορώ να κάνω download την ρομ μέσα από την εφαρμογή της κοινότητας και πρέπει να μπω από browser? ” Δεν είναι ακόμη στην τελική της μορφή η εφαρμογή και μερικές λειτουργίες έχουν κάποια προβλήματα.. =============== Νοε 11th 2017, 1:32am =============== Παράθεση από GnF: “Με πέθανε στα force close ο launcher και έκανα clean install και κάνει τα ίδια το άτιμο ” Αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμέν…
-
Παιδιά σίγουρα δεν το έχω στη σίγαση και το Dolby δεν το έχω πειράξει καθόλου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεχόμαι κλήσεις και δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνο όπως και στο ξυπνητήρι το ίδιο.Οχι πάντα αλλά αρκετά συχνά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δλδ λες αν το απενεργοποιησω θα δω διαφορά όσο αφορά τον ήχο? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα την rom σε note 4 global mido και ενώ όλα δουλεύουν ρολόι και αυτονομία με 5% υπόλοιπο μπαταρίας 11,5 ώρες sot μερικές φορές όταν με καλούν ή στο ξυπνητήρι δεν χτυπάει ο ήχος του κινητού.Μια βοήθεια παιδεία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά χίλια ευχαριστώ το πρόβλημα λύθηκε σε 3 λεπτά με το ρολόι.Απλα η κοινότητα μας δεν υπάρχει!!!Μπράβο σε όλους σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μετά τι κάνω ακριβώς? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μόλις έκανα την εγκατάσταση στο mi4c libra της γυναίκας μου αλλά όταν κάνει το boot εμφανίζει για λίγο το Mi και μετά σβήνει. Μια βοήθεια παρακαλώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να μαι με τον σωστό λογαριασμο
-
Περαστηκε σε note 4X mido και υπάρχουν δύο θέματα α) Δεν μου ανοίγει ο browser της miui και β) στην εφαρμογή ebanking της Πειραιώς ενώ πριν μου λειτουργούσε το ξεκλείδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα τώρα μπορώ μόνο με τον 4ψηφίο κωδικό. Συγχαρητήρια παιδιά για την υπέροχη δουλειά που κάνετε και ευχαριστούμε για όλα.
-
Σε mido στην google camera μου βγαζει σφαλμα οταν παω να τραβηξω video.
-
Παιδια καλησπέρα,είμαι vip μέλος και μέχρι πρότινος είχα για συσκευή redmi note 4x nikel(mtk).Πρόσφατα απέκτησα το note 4 mido global version.Ενημερωσα το προφίλ μου για την αλλαγή συσκευής όμως δεν μου έχει έρθει ακόμη σε mail η καινούργια rom για note 4 mido με τα OTA updates.Πως μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.