Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 310.
-
Παιδια εγω σε redmi note 4X nikel με το που περασα την rom δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube σε fullscreen.Καμια βοηθεια?
-
Παιδια εγω σε redmi note 4X nikel με το που περασα την rom δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube σε fullscreen.Καμια βοηθεια?
-
Εχω φλασαρει μεσω twrp την τελευταια aroma kai οταν ξεκιναει να κανει reboot εμφανιζει το σημα MI μετα κατευθειαν σβηνει.δηλαδη δεν ξεκιναει την διαδικασια με το android και τις τελιτσες απο κατω και ουτε φυσικα το φορτωμα της μπαρας.Μια βοηθεια!!! =============== Ιουλ 16th 2017, 4:05pm =============== Μια βοηθεια παρακαλω!!!
-
Kαλησπερα.Λοιπον ειμαι ετοιμος να φλασαρω ελληνικη ρομ.Ειμαι στο twrp και συνηδητοποιω οτι ξεχασα να την περασω στο κινητο.Μπορω να την περασω τωρα χωρις να βγω απο twrp?
-
-
-
Τελικά το downgrade σε 7.5.25 για μένα ήταν μονοδρομος.Δυστηχως το bettery drain δεν διορθώθηκε ότι και αν δοκίμασα.Εφτασα να έχω με το ζόρι 2,5 ώρες SOT με ελάχιστη χρήση.
-
Ξαναφλασαρα την την 7.6.10 με FR όπως μου ειπες ΜΙUI_ART.Βελτιωθηκε αλλά όχι όσο περίμενα το battery drain.Στην 7.5.25 είχα 5 ώρες SOT ενώ τώρα με το ζόρι 3,5-4 ώρες με την ίδια έως και λιγότερη χρήση.Θα βγει κάποιο fix?Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Περάστηκε η aroma 7.6.10 σε nikel.Δυστυχως παρατηρω battery drain σε σχέση με την 7.5.25 aroma.Μπορει να διορθωθεί αυτό?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ειναι το note 4X 4/64 αλλα με τον xelio x20 επεξεργαστη,οποτε νομιζω δεν κανω καπου λαθος.
-
Εγω παλι φλασαρω κανονικα τη 7.5.25 αλλα μετα στις πληροφοριες συσκευης μου εμφανιζει την παλια 7.5.18.Γιατι συμβαινει αυτο?