Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 310.
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanostonia: “Παράθεση από thanostonia: “Παράθεση από johnnyman: “Oριστε φιλε μου!! Pixel 3 xl whitebalance on 15 frames 1 4 night sight.xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance off 25 frames 1 4 night sight .xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance off 15 frames 1 4 night sight .xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance on 25 frames 1 4 night .xml - Google Drive Οι παραπανω φωτος ειναι με το Pixel 3 xl whitebalance on 15 frames” Καταρχάς ευχαριστώ πολύ . Το θέμα είναι ότι ενώ …
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanostonia: “Παράθεση από johnnyman: “Oριστε φιλε μου!! Pixel 3 xl whitebalance on 15 frames 1 4 night sight.xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance off 25 frames 1 4 night sight .xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance off 15 frames 1 4 night sight .xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance on 25 frames 1 4 night .xml - Google Drive Οι παραπανω φωτος ειναι με το Pixel 3 xl whitebalance on 15 frames” Καταρχάς ευχαριστώ πολύ . Το θέμα είναι ότι ενώ βαζω το xml στο confing της…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyman: “Oριστε φιλε μου!! Pixel 3 xl whitebalance on 15 frames 1 4 night sight.xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance off 25 frames 1 4 night sight .xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance off 15 frames 1 4 night sight .xml - Google Drive Pixel 3 xl whitebalance on 25 frames 1 4 night .xml - Google Drive Οι παραπανω φωτος ειναι με το Pixel 3 xl whitebalance on 15 frames” Καταρχάς ευχαριστώ πολύ . Το θέμα είναι ότι ενώ βαζω το xml στο confing της gcam όταν ανοίγω τη κάμερα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyman: “Mi8 xtrme gcam με δικο μου config. 47069305261_869bff6f3f_c.jpgGcam by John, on Flickr 47017289932_3ccab7b789_c.jpgGcam by John, on Flickr Night sight 40104505453_b20ccd0c73_c.jpggcam night sight by John, on Flickr” Μπορείς να ανεβάσεις το confing σου. Πολύ ωραίες φώτο. Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “Παράθεση από papaflessas: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ GCAMS ΣΑΣ σημερα πειραξα καποιες ρυθμισεις μικροαλλαγές η μια αφορα τα frames εβαλα διαφορετικες τιμες min και max και γενικη η καμερα τραβαει γρηγορα και ειναι αρκετα καλες οι φωτογραφιες και επισης οπως ειπε και ο δασκαλος foxy ορισα στο night mode χρονο εκθεσης 1/4 η 1/5 νομιζω και ετσι δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα κουνημένης φωτογραφίας το βραδύ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παιδες περασα την τελευταια beta 17 αλλα δεν δεν εχει σχεση με την arnova beta 6.Μακραν η δευτερη πολυ καλυτερη κ μαλλον εδω ειναι που θα μεινω πολυ καρο. Απροβληματιστη κ χωρις θορυβο με ευκολες ρυθμισεις βγαζει τελειες φωτο...” Ένα link από αυτή την έκδοση και προτεινόμενες ρυθμίσεις μπορείς να μου δώσεις? Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν γνωρίζω δυστυχώς, την ressurection σκέφτομαι να βάλω αν γνωρίζεις ίσως κάτι... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά πρόβλημα. Εκεί που πέρναγα fastboot rom με mi flash στο κινητό της γυναίκας μου, διακόπηκε η διαδικασία στη μέση βγάζοντας error, το κινητό έκλεισε και τώρα δεν ανοίγει με τπτ, ούτε μπαίνει σε fastboot. O bootloader ήταν ξεκλείδωτος. Μια βοήθεια γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και έχω πελαγώσει...