Παιδιά ένα link με το αρχείο ρυθμίσεων? Βρήκα το polaris.zip,το περασα κανονικά στην gcam αλλά δεν έχει αλλάξει στις ρυθμίσεις τίποτα ... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίδες σε εμένα γιατί σε όλες τις τελευταίες εκδόσεις gcam στην selfie η φώτο βγαίνει με έντονο ροζ χρώμα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά έχω περάσει kernel του milouk, όλα λειτουργούν άψογα, το μόνο θέμα είναι όταν πάω να κάνω screenshot, ενώ φαίνεται ότι γίνεται κανονικά μόλις πάω να ανοίξω την φώτο μου κάνει τερματισμό του ui. Καμία βοήθεια? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο και σε μένα, συν του ότι μόλις το εγκατέστησα άρχισε να κρασαρει το κινητό απίστευτα. Είμαι με την 8.11.15 xiaomi.eu και magisk 17.1 root Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά εγώ σε αυτή την έκδοση της gcam έχω θέμα με το auto zoom στο βίντεο σε όποια fps και να διαλέξω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά την αυτή η έκδοση όπως και οι προηγούμενες 6.1 μου παρουσιάζουν 2 θεματα:1)μετα από μερικές λήψεις ξεκινάει και τραβάει πολύ αργά φώτο χωρίς να αλλάζουν οι συνθήκες γύρω μου(φωτισμός κτλ) και 2) όταν κάνω tap to zoom πολλές φορές παγώνει η εικόνα. Μια βοήθεια... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk