Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 310.
-
RE:
ΜήνυμαΕυχαριστώ Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από thanostonia: “Παιδιά επειδή δεν σκαμπάζω, ποια η διαφορά του highlight saturation και του shadow saturation? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ότι λέει και η ονομασία. Το ένα είναι η ένταση των χρωμάτων στα φωτεινά μέρη και το άλλο στα σκοτεινά. Αν σου φαίνεται άχρωμη η φωτογραφία μπορείς να τα ανεβάσεις. Ή αν σου φαίνεται πολύ έντονα/ψεύτικα τα χρώματα τα κατεβάζεις.” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈνα link από την συγκεκριμένη gcam? Παράθεση από alvin1983: “Να και εγώ βραδινά πλάνα με στοκ και τη Gcam N6 V1 . Στη gcam ανέβασα λίγο saturation γιατι τα χρώματα είναι χάλια στο default. Highlight saturation στο 2.0 και Shadow saturation σρο 2.5 Πρώτα στοκ μετά gcam. 44953379981_776f7b4957_c.jpg Stock by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 44041127815_ee113eb808_c.jpg Gcam Arnova by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 30016397497_0e0116274e_c.jpg Stock by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE…
-
Το ίδιο και σε μένα παιδιά. Δεν έχει arb level η 8.9.20 από xiaomi.eu Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕγώ έχω όμως την προηγούμενη από xiaomi.eu γι αυτό ρωταωΠαράθεση από omek07: “Παράθεση από thanostonia: “Την ρομ την πέρασες κανονικά και χωρίς fr ή format data? Παράθεση από omek07: “Καλημερα σας παιδια εβαλα την 8.9.20 απο xiaomi.eu μεχρι να βγαλουμε εμεις καποια . Μεχρι τωρα λειτουργουν ολα καλα. Το μονο που εχω δει ειναι οτι αργει να ανοιξει το κινητο και δεν μπορεις να αλλαξεις APN settings. Απο οτι βλέπω το αρχειo apns.cinfig ειναι real-only και δεν μπορω να το επεξεργαστω για να βαλω manu…
-
RE:
ΜήνυμαΤην ρομ την πέρασες κανονικά και χωρίς fr ή format data? Παράθεση από omek07: “Καλημερα σας παιδια εβαλα την 8.9.20 απο xiaomi.eu μεχρι να βγαλουμε εμεις καποια . Μεχρι τωρα λειτουργουν ολα καλα. Το μονο που εχω δει ειναι οτι αργει να ανοιξει το κινητο και δεν μπορεις να αλλαξεις APN settings. Απο οτι βλέπω το αρχειo apns.cinfig ειναι real-only και δεν μπορω να το επεξεργαστω για να βαλω manual τις ρυθμισεις του LTE που θελω . Τελικα αλλαξα το αρχειο apns.conf ομως δεν ξερω με ποιον απο τους δυο…
-
Απορια:Η gcam υποστηρίζει τις dual cam ή παίζει μόνο με την πίσω κυρία κάμερα?Δεν βρίσκω π.χ το manual zoom x2 που έχει η stock. Συγνώμη αν είναι βλακειες οι ερωτήσεις μου αλλά πρώτη φορά εγκατέστησα gcam στο mi 8 και όσο ναναι τις έχω τις απορίες μου Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα έλεγχο antirolling και μου έβγαλε failed.Ειναι καθαρός δηλαδή? :-p Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk