Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 310.
-
Από xtvr 8.9.6 που είμαι τώρα μπορώ να μεταβώ σε xiaomi.eu 8.8.30 ή θα πάω για ελληνικό καφέ και εγώ :-)? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λένε οδηγίες μόνο όμως όταν την παιρνας μετά από official. Όταν λένε wipe data εννοούν το format data? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με format data έτσι? Λόγω διαφορετικου source να φανταστώ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά να εκφράσω και εγώ την δική μου απορία... Μήπως είναι καλύτερα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο να περάσω μια rom από xiaomi.eu(όχι φυσικά την τελευταία που είναι Android p) πει έχει source china μιας και το δικό μου mi 8 ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader. Το λέω γλμε βάση αυτά που διαβάζω τελευταία για china Version-china rom και global version-global rom. Ευχαριστώ εκ των προτερων Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@thanostonia και format data λόγο ότι έχουν διαφορετικο sourche.... υπόψιν όμως προσευχή διότι η xtrv είναι 8... Και η eu είναι 9αρα....” Έτσι και αλλιώς και η xtvr σύντομα 9αρα θα ειναι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από thanostonia: “Nαι το ίδιο χρησιμοποιησα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχουμε μπερδευτεί προφανώς. Ο @amavroudis απαντούσε στο post του @ArisC που είχε το πρόβλημα με το Tiffany και το TWRP. Εσύ έχεις Dipper :P” Nαι dipper Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nαι το ίδιο χρησιμοποιησα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “.” 3.2.1.0611 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanostonia: “Η aroma φλασαρει πλέον κανονικά σε mi 8? ” ΟΧΙ....” Οκ ευχαριστω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η aroma φλασαρει πλέον κανονικά σε mi 8? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nelias: “Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει να βλέπετε το μήνυμα... ” Το έκανα πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες και με εκκαθάριση όλων των δεδομένων ...... το μήνυμα πουθενά. Μήπως φταίει κάτι στο zip ? ?(” To ίδιο και σε μένα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορείτε να μου δώσετε ένα link με την εφαρμογή της κοινότητας Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα δεν υπάρχει μέσα η εφαρμογή της κοινότητας. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk