Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 310.
-
Παίδες μόλις ξεκλείδωσα, είμαι με China dev 8.8.30.Για να φλασαρω την ελληνική χρειάζεται format data ή ένα απλό factory reset? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παίδες εγώ έχω περάσει 8.8.24 china dev, έχω περάσει στο pc με αυτοποιημενη εγκατάσταση τους qualcomm drivers αλλά όταν σενδεω το κινητό στο pc δεν το αναγνωρίζει με τπτ. Άγνωστη συσκευές το δείχνει στο '' συσκευές και εκτυπωτες'', προσπαθώ να αναβαθμίσω το πρόγραμμα οδήγησης αλλά μου λέει ότι είναι ενημερωμένο. Καμία ιδέα? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE: RE: Global ROM Mi 8
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από thanostonia: “Παρέλαβα και εγώ, φλασαρω την 8.8.9 china dev και περιμένω 240 ώρες για ξεκλείδωμα. Πάντως έχω τρελό θέμα με τις ειδοποιήσεις, από tapatalk, YouTube δεν μου εμφανίζεται τπτ. Μια βοήθεια? Sent from my MI 8 using Tapatalk” Έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις? Και στο Mi 8 μην περιμένεις την κλασική κουρτίνα ειδοποιήσεων. Για δεύτερα θα εμφανίζετε και μόνο το led notifications θα σε ειδοποιεί. Θα πρέπει εσύ να την κατεβάζεις. Όσο αφορά τo led ειδ…
-
Global ROM Mi 8
ΜήνυμαΠαρέλαβα και εγώ, φλασαρω την 8.8.9 china dev και περιμένω 240 ώρες για ξεκλείδωμα. Πάντως έχω τρελό θέμα με τις ειδοποιήσεις, από tapatalk, YouTube δεν μου εμφανίζεται τπτ. Μια βοήθεια? Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παιδιά ένα link για την china dev ρομ γιατί δεν μπορω να την βρω μόνος μου ο μπ....φος.Στο παραπάνω link μου κατεβάσετε ρομ όπως είδατε στις φωτο Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτσι πρέπει να δείχνει η ρομ μόλις ανοιξω το zip αρχείο? Και όταν την μετονομάσω έτσι? c23ab2e54a8f397acdb1eac7e2098d1b.jpg5dc2ca6677f946cff8e343e583a0dbb7.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Ναι φίλε μου...” Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk