Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 310.
-
Δηλαδή πριν κλειδώσω με mi flash, θα συνδεθώ με το mi account μου στο κινητό? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “dipper_images_8.6.18_20180618.0000.00_8.1_cn_1b52e47a17.tgz Για όποιον θέλει να κλειδώσει και μετά να ξεκλειδώσει...” Είναι china global dev αυτή? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε αυτή την φώτο ποια από τις δύο ρομ είναι η fastboot για mi 8? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αν εξαιρέσουμε τους αριθμούς που δηλώνουν την ρομ πως θα ξεχωρίσουμε ποια είναι fastboot για να μην κάνουμε καμιά πατάτα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
όταν λέμε lock bootloader εννοούμε με το mi flash clean All and lock? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από thanostonia: “Εγώ στην περίπτωση που ανέφερα 2-3 post πιό πάνω τι να κάνω??? ” Προς το παρόν περιμένεις! Δεν βλέπεις τί γίνεται; Παλεύουμε να βγάλουμε άκρη! Το τελικό πόρισμα είναι πολύ κοντά αλλά δεν βγήκε ακόμα σίγουρο συμπέρασμα. Εκτός εάν θέλεις να βοηθήσεις και μόλις σου έρθει να ξεκλειδώσεις και να φλασάρεις global fastboot με κλείδωμα. Θα έχουμε πάρει όλοι την απάντησή που τόσο καιρό ψάχνουμε. :whistling:” Μπα θα κάνω λίγη υπομονή, δεν χάθηκε ο κόσμος…
-
Oκ ευχαριστώ για την βοήθεια, αναμένω εξελιξεις Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ στην περίπτωση που ανέφερα 2-3 post πιό πάνω τι να κάνω??? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ ρε παιδιά που περιμένω μεθαυριο το τηλέφωνο που μάλλον είναι ανοιγμένο από τους Κινέζους και φλασαρισμενο από τους Κινέζους με global rom και λογικά ξεκλείδωτο bootloader τι κάνω? Μια βοήθεια παιδιά γιατί αγχώθηκα τωρα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 3 - Υποβάθμιση Firmware από 1.3.0.4 σε 1.2.0.8 για υποστήριξη των Ελληνικών
thanostonia - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδια εγω εχω κολλησει στο αρχικο σταδιο,καταβασα το mi fit αλλα δεν μπορω να συνδεθω με τπτ!Ουτε με το mi account μου,ουτε με gmail.Δοκιμασα με το τελευταιο mi fit στο playstore,με αυτό του οδηγου από εδώ και τελος και με το ελληνικο mi fit,παντου μου βγαζει αδυναμια συνδεσης.Μια βοηθεια.
-
Global ROM Mi 8
ΜήνυμαΠαιδιά ποιο twrp προτείνετε για το mi 8 Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά ένα link για revovery και για aroma rom για mi 8. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε chiron όλα καλά στην εγκατάσταση αλλά δυστυχώς ενώ επέλεξα να εγκατασταθεί και το Dolby αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ μετά το boot. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από thanostonia: “Παιδιά σε μένα το Dolby δεν δουλεύει, για να μην προτρέχω έκανα εγκατάσταση την ρομ χωρίς root. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μόλις πω να μπω στο Dolby μου βγάζει αυτο8181c25bf0b79f4d596fa1d4fd785cd8.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk