Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά αλλά δεν δούλεψε τίποτα από όλα όσα μου είπατε. Είτε γιατί τα είχα ήδη δοκιμάσει, είτε γιατί είναι άσχετα με το πρόβλημα που ανέφερα. Γενικά θεωρώ πως βιάζεστε να απαντήσετε, αυτά που απαντάτε είναι πολλές φορές ανακριβή και δεν κοιτάζετε σε βάθος την ερώτηση. Και αν κάποιος τολμήσει να σας το πει, πέφτετε να τον φάτε. Τέλος δυσκολεύετε πάρα πολύ τον επόμενο να βρει άκρη σε παρόμοιο πρόβλημα γεμίζοντας το thread με άσχετες απαντήσεις. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Εδώ δεν είναι facebook για να ξεκινάς κοκορομαχίες, ούτε σε ξέρουμε ούτε μας ξέρεις, βοήθεια ζητάς σε κάτι που προφανώς δεν έχεις βρει λύση. Το να σου απαντήσει κάποιος αν μη τι άλλο, είτε είναι σωστή η απάντηση είτε όχι, είτε σου αρέσει είτε όχι, αφιερώνει κάποιο χρόνο από την προσωπική του ζωή τον οποίο οφείλεις να τον σεβαστείς...ειδικά στον τρόπο που απαντάς και αυτό δεν είναι είτε θες είτε όχι αλλά υποχρέωσή σου. Για δες κι αυτό, αν υπάρχει η επιλογή στη δική σου ρο…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί να είναι future αλλά μπορεί να το αφαίρεσαν ή να είναι κάποιο bug της ρομ ή να επανέλθει μετά από factory reset...μπορεί...μπορεί...μπορεί... Η πιο απλή λύση εάν το χρειάζεσαι είναι να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα... ” Μην απαντάτε σε θέματα που δεν γνωρίζετε παιδιά, δεν βοηθάτε πουθενά. Διάλεξε η Xiaomi να ξανα-αφαιρέσει το App Drawer την ώρα που έκανα εγώ factory reset? Ένα app-drawer που ζητούσε τόσο κόσμος εδώ και χρόνια; Και τι ακριβώς να εγκαταστήσω; Την επι…
-
Παιδιά καλησπέρα, σε Redmi Note 7 με MIUI 11.0.8 Global Stable, μετά από factory reset δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στο status bar Μαζί με το πρόβλημα του App Drawer που έβαλα εδώ: xiaomi-miui.gr/community/index…factory-reset/#post788132 παρουσιάστηκε και το παλιό πρόβλημα του MIUI που είχα πριν τα updates που δεν φαινόντουσαν τα notifications στο Status bar. Καμιά ιδέα;
-
Volume Controls
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “2. Settings, sound and vibration, additional settings, default volume control Εκεί θα βάλεις ringtone... ” δεν έχω τέτοια επιλογή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66335/
-
Volume Controls
ΜήνυμαΓεια χαρά σε όλους. Είμαι κάτοχος του Redmi Note 7 και μέσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι τα Volume Controls. 1. Έχει παρατηρήσει κανείς σας πως αν δεν ολοκληρωθεί το animation εμφάνισης της μπάρας ήχου, όσες φορές και αν πατήσεις το volume-up or down, δεν αλλάζει το volume? 2. Υπάρχει τρόπος να αυξομειώνεται το Ring Volume όταν πατάς το volume rocker όταν δεν παίζουν media? WTF δηλαδή, μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το πράγμα... Ευχαριστώ και sorry για το rant.