Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 343.
-
Σε mido μέσω οτα όλα δείχνουν οκ
-
Σημερα με χαρα μου ειδα οτι ειχα μεγαλη παραλαβη. 2 πακετακια που ειχαν κλεισει 55 μερες απο gearbest. 3 παραγγελιες απο alliexpress απο 11/11 και μια απο bangood απο 11/11. Μονο η μια που ειχε ενα μαξιλαρι για τον τεμπελη μου περασε τελωνειο αλλα βγηκε ελευθερο χωρις να πληρωσω τπτ και αυτο γιατι οι τρομπες οι κινεζοι ειχαν γραψει εξω οτι ειναι αυτοκολλητο αυτοκινητου αξιας 1 δολαριου. ενω μεσα ειχε μαξιλαρι αξιας 6 δολαριων. καπου εκει παιχτηκε , αλλα τελος καλα ολα καλα! Εκανα πληρωμη και ενα…
-
gearbest μόνο με Belgium post για αντικείμενα ως 22 ευρώ φυσικά. Έρχονται τρομερά γρήγορα 10 έως 20 μέρες όλα μέχρι στιγμής
-
Μπήκε και σε omega! Ίσως η καλύτερη ως τώρα! Να είστε καλά!
-
καλημερα. Έκανα δώρο ένα mi band 2 και η κοπέλα έχει ανδροιδ 4.1 και δεν μπαίνει εφαρμογή . Υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορεί να κανει δουλεια ?
-
Σε mido μπήκε και δείχνουν όλα οκ. Αργότερα θα ενημερώσω και για το redmi pro! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά
-
Είναι όντως πολύ γρήγορο το έχω αναφέρει και γω!
-
Σημερα παρελαβα μεσω china post 2 παραγγελιες. η μια screen protector στις 20 μερες αναμονη και η αλλη στυλο xiaomi 2 μηνες αναμονη. Επιπλεον αλλη μια μεσω belgium post στις 16 μερες! Μακαρι να εδιωξαν οπως λετε ολε τις παραγγελιες μας καθως ακομη περιμενουμε πραγματα σεπτεμβρη. ΥΓ. Να επισημανω οτι ο φακελος με το 1 στυλο μεσα (υποπτο αντικειμενο!!!!) ανοιχτηκε τελωνειο για ελεγχο και μου εσκισαν την συσκευασια του στυλου. Να δω πως θα τον κανω δωρο τωρα......ελεος οι αχρηστοι
-
Καταρχας το λινκ ειναι refferal και δεν ξερω αν επιτρεπεται εδω. Και κατα δευτερον ειναι καθαρη παραπλανηση καθως τα 20 στα δινει αν αγορασεις και 500 ευρω το τηλ......
-
Παράθεση από miltosdelis: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “mi band 2 Gearbest Παραγγελια 10 νοεμβρη Μεσω belgium unregistered LVS Παραλαβη σημερα!!!! Και περιμενω αλλο ενα ιδιο με belgium registered το οποιο εγινε παραγγελια 11 του μηνα, και πιθανη παραδοση αυριο! Το βελγιο τα σπαει!!!!! ” Mi Band 2 από Gearbest Παραγγελία 06/09/2017 26/09/2017 το βλέπει το ΕΛΤΑ 24/11/2017 άφιξη ΕΛΛΑΔΑ 24/11/2017 άφιξη σε ΓΕΤΑ και πέρασε κανονικά 25/11/2017 εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο, κέντρο διαλογής Αττικής …
-
mi band 2 Gearbest Παραγγελια 10 νοεμβρη Μεσω belgium unregistered LVS Παραλαβη σημερα!!!! Και περιμενω αλλο ενα ιδιο με belgium registered το οποιο εγινε παραγγελια 11 του μηνα, και πιθανη παραδοση αυριο! Το βελγιο τα σπαει!!!!!
-
Σε mido μέχρι στιγμής όλα μια χαρά όπως πάντα. Το μόνο θέμα για μένα είναι ότι στην οθόνη στο κλείδωμα που προστέθηκαν επιλογές έφυγε το mi remote.
-
Σημερα παρέλαβα ένα ζευγάρι γάντια μηχανής στις 26 μέρες από alliexpress αξίας 8 ευρώ μέσω Σιγκαπούρης. Με ταμπελα τελωνιακως ελεύθερο.
-
Παράθεση από divo: “τουφεκιες ειναι αλλά με αντίκρισμα... προσωπικά η ΕΕΤΤ 2 φορές με έχει βοηθήσει με εταιρείες τηλεφωνίας. θα δείξει ” Η ΕΕΤΤ δεν έχει σχέση με τα τελωνεία νομίζω. Και ξανά γίνει η συζήτηση. Το τελωνείο ανήκει στο υπουργείο οικονομικών άρα εκεί πρέπει να κάνεις τις καταγγελίες. Όχι πως θα βρεις ακρη
-
Εμενα εισαγωγή και έξοδος από τελωνείο γράφει μόνο όταν έχει κοστούμι μαζί!
-
Παράθεση από takisfrag: “Παραγγελία από lightinthebox ένα redmi note 4x άφιξη στην Ελλάδα 5/10 μετά σε απραξία μέχρι τις 17/11 όπου σκανάρισαν τον σάκο, μετά η διαδικασία προχωράει κάπως γρήγορα από τελωνείο ευτυχώς πέρασε αεροπορία χωρίς παρατράγουδα έτσι πιστευω δηλαδή !!fb9498d37963317cf43a4f29e1675fc0.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εδω γράφει ότι έχει μπει τελωνείο. Οπότε πολύ πιθανό να έρθει με ραβασάκι.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Πληρωνω εγω τον εκτελωνισμο ή οχι? αυτο με ενδιαφερει! ” Τεχνικά υπάρχει τρόπος να τον πληρώσει ο πωλητης αλλά δεν νομίζω κανένας Κινέζος να το κάνει αυτό. Οπότε εσυ .. ” οποτε ο τροπος αποστολης αυτος πεφτει στο γκρεμο αν ειναι να πληρωνουμε και μεις τον εκτελωνισμο.. Ευχαριστω