Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 343.
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι το expedited shipping? Περναει τελωνειο? Παραλαμβανω απο που? ελτα? κουριερ? Ευχαριστω εκ των προταιρων ” Περνάει τελωνείο το κάνουν οι ίδιες οι μεταφορικές, αναλαμβάνει η εκάστοτε μεταφορική εξ ολοκλήρου την μεταφορά του δέματος Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πληρωνω εγω τον εκτελωνισμο ή οχι? αυτο με ενδιαφερει!
-
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι το expedited shipping? Περναει τελωνειο? Παραλαμβανω απο που? ελτα? κουριερ? Ευχαριστω εκ των προταιρων
-
Οτι έχω πάρει με belgium post είτε registered είτε όχι, έχουν έρθει το πολύ στις 20 μέρες στην χειρότερη.
-
belgium registered τελειώνει σε BE και όχι σε CN. Cn είναι china post νομίζω
-
Σε mido μέχρι στιγμής όλα οκ
-
επιπλέον μόλις ήρθαν και μια παραγγελία με κατσαβίδι από gearbest με untracked China post μέσα σε 16 μέρες! Είδα και άλλες 2 παραγγελίες μου ότι εμφανίστηκαν αεροδρομειο μετά από 1 μήνα. Μόλις παραλάβω θα σας πω. Βλέπω πάντως σιγά σιγά να ξεμπουκωνουν ? =============== Νοε 17th 2017, 12:24pm =============== Παράθεση από isaacgr: “80 ΜΕΡΕΣ??? ΚΑΙ 60??? και αν ειναι κατι χαλασμενο,μετα τι γινεται? το ebay 60 μερες δεν δινει?πως καλυπτεσαι μετα? ” έχω ήδη αποζημιωθεί και για τα 2!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημερα. Μη γεμίζετε το ποστ με άσχετα σχόλια επί του θέματος. Έχει άλλα σημεία να πείτε αυτά που λέτε! Φιλικά παντα Σήμερα παρέλαβα 2 παραγγελίες από aliexpress . Η πρώτη με postnl 80 μέρες και η δεύτερη στις 60 με China post.
-
Παρελαβα χθες ένα λουράκι για το mi band2 αξίας 4 ευρω. Παραγγελία 28 Αυγούστου από gearbest με postnl. Με κοστούμι 3 ευρώ. Κατάντια και ξεφτιλα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πιθανον να εχεις κανει παραγγελια πριν την απαγορευση διοτι μετα την απογευρευση ειναι κλειδωμενη η αποστολη για ελλαδα... εχω κοιταξει για 18650 σε gearbest,alliexpress, bangood και δεν στελνεις κανεις.
-
-
Παράθεση από miltosdelis: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “σήμερα παρέλαβα 3 παραγγελίες από gearbest μέσω Βελγίου στις 18 μέρες ” 2 ερωτήσεις γιατί και εγώ περιμένω ένα power bank 2 από gerabest μέσω Βελγίου εδώ και 58 μέρες με σκ το tracking number σου ξεκινάει με LVS... Σου είχε καλή ενημέρωση εμένα κόλλησε στο " parcel is handled" από τις 23/09/2017 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με lvs ηταν και μενα και ηρθαν πολυ γρηγορα. Power bank νομιζω θα γινει κατασχεση στ…
-
σήμερα παρέλαβα 3 παραγγελίες από gearbest μέσω Βελγίου στις 18 μέρες
-
-
Παιδια καλο ειναι να αναφερουμε και την μεθοδο αποστολης....
-
την βοήθεια σας θα ήθελα. Έχω την 7.10.19 σε redmi pro και στις επαφές δε με αφήνει να βάλω πάνω από 5 χαρακτήρες στα ονόματα των επαφων. Πώς το φτιάχνω?