Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 343.
-
mi band 2
-
παραγγελία 20/10 από gearbest με registered Belgium post θα γίνει παραλαβή Δευτέρα καθώς ήδη βρίσκεται αθηνα. Γρήγορη παραλαβή χωρίς τελωνεία. Μπράβο στους βελγους
-
Περαστηκε σε mido και όλα οκ. Αλλά την πέρασα και στο redmi pro και πάει πιο αργά από την χελώνα σε κολλήματα.επισης δε με αφήνει να αλλάξω φόντο. Έχεις κάποιος τα ίδια προβλήματα?
-
μπαταρίες power banks και καπνιστικα απαγορεύονται πλέον να εισαχθούν στη χώρα. Για αυτό κάνεις δεν τα στέλνει με καμία μέθοδο. Καθώς θα γίνουν κατάσχεση μόλις μπουν στη χωρα.
-
καλημερα. Παρέλαβα επιτέλους mi band 2 παραγγελία από aliexpress από 2 Σεπτέμβρη. Ευτυχώς χωρίς καμία έξτρα χρέωση
-
Παιδια εδω και 2 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το mido μου. Ειχα κανει το update σε xtrv της εκδοσης 27. Αλλα μολις ειδα τα προβληματα που εγραφαν εδω εκανα downgrade στην 26 και ολα καλα... Εδω και 2 μερες το τηλ εκκινει, μετα απο κανα 15λεπτο κολλαει κανει επανεκκινηση και παλι τα ιδια. Εχω καθαρισει την μνημη απο TWRP, εχω καθαρισει εφαρμογες αν και προβλημα χωρου δεν ειχα (18 γιγα ελευθερα). Μπορει καποιος να με βοηθησει?
-
Ολοι στην ιδια κατασταση ειμαστε. Εχουν γεμισει τα τελωνεια καθως ολα πλεον περνανε απο ελεγχο. Μονο υπομονη μπορεις να κανεις! Αν φτασει η αναμονη 2 μηνες, αποζημιωνεσαι απο το gearbest. Μου εχει συμβει αρκετες φορες.
-
...versteckter Inhalt... To νήμα για τα Brick στο RedMi Note 4X (Mido) εδώ => Brick της Συσκευής μετά από Flash της 7.10.27 (ARΩΜA) Παράθεση από MIUI_ART: “ Παρακολουθήστε το όσοι έχετε πρόβλημα, καθώς θα ενημερώνεται ” Δηλαδή το πρόβλημα έχει να κάνει μόνο με την άρωμα ή παίζει και για μας που βάλαμε την απλή xtrv ?
-
Αν ηταν να πληρωσεις θα επρεπε να πας ταχυδρομειο να παραλαβεις καθως σου κοβουν αποδειξη πληρωμης για το 3ευρω...προσφατα το πληρωσα
-
Παράθεση από takisfrag: “Τι λέει ακριβώς η ενημέρωση ; Μακάρι να κάνω λάθος !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δες την εξέλιξη στην εικονα. Εσένα απλά έχει φτάσει Ελλάδα. Δεν έχει αναγνωριστεί στο αεροδρόμιο. Dropbox - Screenshot_20171026-094203.png
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από takisfrag: “Αν παραλάβεις από εβδομάδα θα μιλάμε για θαύμα !!!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συνηθως μολις εμφανιστει αεροδρομιο κανει 2-3 εργασιμες να ερθει ταχυδρομειο γκυζι.Παράθεση από lorenzo81: “Πες τους στα ΕΛΤΑ.. την πετσέτα για σας τη πήρα να σκουπίστε τον ιδρώτα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχαχαχαχ! Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου!!!!!Αν την περασαν απο τελωνει…
-
Παράθεση από takisfrag: “Αν παραλάβεις από εβδομάδα θα μιλάμε για θαύμα !!!!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συνηθως μολις εμφανιστει αεροδρομιο κανει 2-3 εργασιμες να ερθει ταχυδρομειο γκυζι. Παράθεση από lorenzo81: “Πες τους στα ΕΛΤΑ.. την πετσέτα για σας τη πήρα να σκουπίστε τον ιδρώτα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχαχαχαχ! Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου!!!!!Αν την περασαν απο τελωνειο ειναι απαραδεκτοι. Σκεψου μια πετσετα 60Χ30 τι διαστασ…
-
Παραγγελια απο Gearbest ενα δερματινο λουρακι του miband 2 αξιας 5 ευρω με ημερομηνια παραγγελιας 23/8 και αφιξη στη χωρα 14/9 μολις εμφανιστηκε στο αεροδρομειο. Ελπιζω μην εχω φαει 3ευρω καπελο. Απο βδομαδα λογικα που θα παραλαβω θα σας ενημερωσω! Περιμενω και μια πετσετα αξιας 0.30 ευρω! Ε ρε και να βαλουν εκει καπελο 3 ευρω!!!!!θα γελασει καθε πικραμενος!!!!
-
Καλημέρα σε όλους. Βλέπω την απαξίωση και την κατάντια των ΕΛΤΑ και πραγματικά αγανακτώ καθώς αυτήν την κατάσταση εμείς την πληρώνουμε. Θα ήθελα να αναφέρω ότι παραγγελία μου από alliexpres με αποστολή 28 Αυγούστου και άφιξη Ελλάδα στις 9 Σεπτέμβρη την παρέλαβα σήμερα από το ταχυδρομείο με καπέλο 3 ευρώ. Η τσάντα ήταν αξίας 18 ευρώ. Και ευτυχώς πήγα ταχυδρομείο Γκύζι και την αναζήτησα καθώς είχε φτάσει εκεί 10 μέρες και ειδοποίηση δεν ήρθε σπίτι. Ρώτησα γιατί και η απάντηση ήταν είναι θέμα του τ…
-
Κάθε φορά θα πρέπει να την περνάς από πάνω εσύ.