Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 343.
-
Σε mido ολα οκ για ακομη μια φορα!!!! Συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια!
-
Με μεγαλη αγανακτηση και θλιψη, σημερα αντιληφθηκα την πληρη απαξιωση των ΕΛΤΑ που υπαρχει. Ειχα 2 παραγγελιες. 1. Η πρωτη μια τσαντα με registered αποστολη απο κινα. Εχει φτασει στο ταχυδρομειο μου απο τις 13 του μηνα και δεν εχει ερθει ουτε ειδοποιηση σπιτι για να παραλαβω τοσες μερες μετα. 2. Αποστολη εξαρτηματοςγια το σκουτερ μου με αντικαταβολη απο ελληνα εμπορο στο κεντρο της αθηνας. Το εστειλε 11 του μηνα και εφτασε γκυζι την επομενη μερα. Ουτε ειδοποιηση σπιτι, ουτε τηλρφωνο να παω να πλ…
-
περιεχει βελτιωσεις της παλιας. το fix σημαινει καποια διορθωση εχει γινει προς το καλυτερο
-
σε Mido ολα δειχνουν ομορφα και με την τελευταια αναβαθμιση! Μπραβο στα παιδια για την τρομερη δουλεια τους
-
Κινητα μονο με priority καθως δεν περνανε τελωνειο. Με EMS ποτε γιατι εκτελωνιζονται οποτε θα πληρωσεις και εξτρα μολις ερθει ελλαδα... Με priority για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
-
Παιδια υπαρχει προβλημα με το Postnl. Τα δεματα μας κανουν διακοπες στα ελληνικα τελωνεια..Περαστικα μας! Και γω περιμενω δεματα 2 μηνες. Υπομονη μονο....Και μακρια απο Postnl. Το gearbest σε λιγο καιρο ειπε θα ανοιξει νεα μεθοδο αποστολης....υπομονη και παλι
-
Eχει καποιος παραλαβει με belgium post registered προιον ως 20 ευρω απο gearbest και ολα οκ? Εννοω απο θεμα τελωνειου. Εκανα παραγγελια ενα mi band 2 με belgium post registered και απλα ρωταω αν η μεθοδος ειναι οκ απο τελωνειο ή την εκανα την πατατα μου. Απο οτι ξερω και διαβασα δεν υπαρχει θεμα εως 22 ευρω.
-
Περαστηκε σε Mido και δουλευει κομπλε. Η αριθμομηχανη ειναι οκ. Συντομα θα την περασω και σε omega και θα γραψω τι γινεται
-
πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές όλες και βρες την εφαρμογή καθημερινές ταπετσαρίες. Μπες μέσα και καθάρισε μνήμη και δεδομένα και πατα τέλος από κάτω. Κάνε επανεκκίνηση και θα στρώσει. Εγώ αυτό έκανα και έστρωσε
-
Eγκατασταση χωρις factory reset. μονο με Wipe Cache & Wipe Dalvik/Art Cache Ναι με default theme και launcher. Εκανα εκκαθαριση οπως ειπατε και αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε κολληματα ουτε το κρασαρισμα. Μηπως ειχε μπουκωσει η μνημη της εφαρμογης? Θα το τσεκαρω μεχρι αυριο σιγουρα και βλεπουμε...αλλιως θα γυρισω παλι πισω στην 8.1.2
-
Την περασα σε redmi pro. Και μου βγαζει το προβλημα της εικονας συνεχως και στις αλλες 2 βλεπετε την περιληψη του προβληματος. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Μπορει να βοηθησει καποιος σας παρακαλω?
-
το εχουμε παρατραβηξει με τους φορους σε αυτη τη χωρα....Εκτος των φορων πρεπει να θεωρουν χαζους τους κινεζους οτι δεν θα βρουν αλλη εναλλακτικη μεθοδο (οπως ηδη υπαρχουν) χωρις να περνα τελωνειο. Απαραδεκτα τα ποσα εκτελονισμου για αντικειμενα ως 100 ευρω καθως ξεπερνουν μεχρι και το 100% της αξιας του προιοντος. Αντι να παμε μπροστα ενα βημα, παμε πολλα πισω.
-
μπηκε σε mido....Ολα δειχνουν καλα...οπως παντα...
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Δεν έχει ενημερωθεί το Downloads με τις καινούργιες Rom; gk6kyjiRTsZG6kSeeYBdmv-c7LgA.png” Μπες εδω και κατεβασε τες! ειναι στην πρωτη σελιδα αυτου του ποστ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27841
-
Μολις μπηκε σε Mido! Ολα δειχνουν ξανα τελεια!!!!
-
αναμένουμε και του redmi pro! Μπράβο σας για την εξαιρετική ενημέρωση!
-
Μολις εγινε flash και σε mido! Πολλα μπραβο στην ομαδαρα! Μεχρι στιγμης δειχνουν ολα οκ με nova launcher.
-
Θα την εχουμε σημερα miui art την 31?
-
περαστηκε σε mido! δεν ειχα καποιο προβλημα πριν, και ουτε και τωρα επομενως ολα καλα!!!!!!