Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 343.
-
Εχει ανέβει η 7.8.24 σε xtrv εδώ?
-
Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά καλησπέρα πέρασα χτες την άρωμα στο mi6... Δυστυχώς έχω αρκετά προβλήματα... Το βασικό ότι δεν παίζει τα βίντεο που τραβάω.. Ξεκινάει να τα παίξει το κόβει και βγάζει μυνημα no more content..επίσης έχω αρκετά κολλήματα που δεν δικαιολογουνται για το mi6.. Όπως όταν κάνω εκκαθάριση μνήμης κολλάει 2-3 δευτερόλεπτα μερικές φορές. ” Κανε υπομονη σημερα θα βγει η αναβαθμισμενη εκδοση οπως ειπε παραπανω ο αδμιν! Ολες αυτες οι ROM beta ειναι, επομενως λογικο να εχουν τα πρ…
-
Καλησπερα σας! Πηρε ενας φιλος μου το redmi note 4 με τον snapdragon πανω. Σας παραθετω μια εικονα να μου πειτε αν πρεπει να του το φλασαρω ή ειναι οκ απο θεμα ROM. Το παραξενο που ειδα εγω, χωρις να ειμαι και τοσο σχετικος, ειναι οτι σε miui 8 εχει πανω android 7!!!! Αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα το τηλεφωνο!
-
Παράθεση από stefanos123: “το facebook μου γραφει πως δεν μπορει αυτην την στιγμη να ρυθμισει την εφαρμογη στα ελληνικα και δεν μπορω να μπω ” Παντα το έκανε αυτό η εφαρμογή του φβ. Μετά από λίγο θα φτιάξει.
-
S8 θα εννοεις μαλλον!
-
Μολις περασα την mido XTRV σε note 4x. Ολα δειχνουν μια χαρα! Και αυτη τη φορα δεν εκανα παλι το λαθος να διαγραψω ολα μου τα προγραμματα!
-
Παράθεση από stergios96: “παιδια ενω στην επισημη ανακοινωση της xiaomi το redmi pro δεν αναφερεται πουθενα κατω στη λιστα το εχετε....θα παρει δλδ miui9? ” Από Σεπτέμβρη λέει αν θυμάμαι καλά καθώς το περιμένω και γω!
-
Και τώρα που έβαλα την άρωμα είδα ότι η μπαταρία πέφτει γρήγορα
-
Παράθεση από VaggelisD66: “Μόλις έβαλα και τον nova. Ούτε εκεί εμφανίζονται. ” Εχει στις ρυθμισεις του nova επιλογη για το μεγεθος του εικονιδιου και την εμφανιση της γραμματοσειρας. ουτε εμενα το ειχε στην αρχη αλλα το εφτιαξα απο τις ρυθμισεις του =============== Αυγ 13th 2017, 11:02pm =============== Παράθεση από markito: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Ναι φιλε μου σε αυτα ακριβως. Εννοεις δεν ειναι λειτουργικο προβλημα....Ειναι ομως προβλημα της ROM καθως επρεπε να εμφανιζονται οπως γινετα…
-
Ναι φιλε μου σε αυτα ακριβως. Εννοεις δεν ειναι λειτουργικο προβλημα....Ειναι ομως προβλημα της ROM καθως επρεπε να εμφανιζονται οπως γινεται και με τον Nova launcher. Καποιο bug θα παιζει με το mi launcher που ελπιζω γρηγορα να λυθει!
-
το θεμα ειναι οτι δεν εχω ακουσει και κανεναν να λεει οτι δεν εχει το προβλημα. Παραξενο. Εγω πιστευω οτι ειναι καποιο προβλημα της ROM στο κομματι αυτο και καλο ειναι να το δουν τα παιδια που την εφτιαξαν καθως ο mi launcher ειναι πιο ευχρηστος. Παιδια οσοι φλασαρατε τα βλεπετε τα γραμματα στα εικονιδια της μπαρας κατω κατω στην κεντρικη οθονη?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “οχι με κανένα. Και επιπλέον τα default το δείχνουν στις εικόνες τους ότι δεν βάζουν γράμματα. Πφφφ ” Χμμμ... Περίεργο... Δεν δοκιμάζεις να καθαρίσεις τις cache και dalvik cache μέσα απο το TWRP μήπως στρώσει? ” Εκει που εχω καταληξει μετα απο πολλες ωρες δοκιμων και ψαξιματος ειναι οτι καποιο θεμα εχει στην ROM ο milauncher. Θυμαμαι οτι καπου ειχε επιλογη για τα γραμματα στην μπαρα γρηγορης εκκινησης οπως την λεει. Μολις εβαλα τον Nova αμεσως…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Με τα default θέματα δεν επανέρχεται; ” οχι με κανένα. Και επιπλέον τα default το δείχνουν στις εικόνες τους ότι δεν βάζουν γράμματα. Πφφφ =============== Αυγ 13th 2017, 8:21pm =============== Μηπως να βάλω την άρωμα? Τι διαφορά έχει? =============== Αυγ 13th 2017, 8:25pm =============== Μηπως είναι κάποιο πρόβλημα της ρομ ? Οι υπόλοιποι τα βλέπετε τα γράμματα?
-
Οσων αφορά τα αρχεία μου ναι έκανα πατάτα! Με την ώρα το βρήκα ευθυνόταν το θέμα. Τα γράμματα των κάτω εικονιδίων ότι θέμα και να έβαλα δεν εμφανίστηκαν. Από ότι θυμάμαι πρέπει να υπήρχε κάπου ρύθμιση για να εμφανίζονται? Τώρα έχω βάλει το black wolf. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ?
-
ακολουθησα τον οδηγο εδω Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO xiaomi-miui.gr/community/index…6-Wipe-factory-reset-jpg/ Δεν επρεπε να επιλεξω το data για να μη χασω εφαρμογες και αρχεια? EDIT Τα γραμματα κατω απο τα εικονιδια κατω κατω στην αρχικη οθονη πωε τα εμφανιζω παλι? Edit 2 Επίσης πως εξαφανίζεται η ώρα από κάθε σελίδα που την εμφάνιζει πάνω αριστερά και κρύβει τις ειδοποιήσεις?
-
μολιες εβαλα την xtrv σε Mido.Ολα τελεια πηγαν απλα μου εξαφανισε οτι εγκατεστημενες εφαρμογες ειχα. Καθε φορα που θα βγαινει ενα fix στην 9 θα χανω και τις εφαρμογες μου?
-
Παράθεση από gkalen: “@Stelios Stelaras Σε λίγους μήνες πιθανώς θα πάρετε miui 9 stable .. Σχετικές πληροφορίες θα πάρεις από το official miui forum .. Εδώ έχουμε custom miui roms XTRV , αυτές οι ρομ θέλουν ξεκλειδωμα του bootloader και πέρασμα twrp για να τις περάσεις , αν δεν το κατέχεις το θέμα καλύτερα να περιμένεις όπως είσαι .. ” το εχω κανει μια φορα στο παλιο μου το redmi pro! Αλλα εκεινο ειχε κινεζοελληνικη ρομ και ειχε προβληματα λειτουργια που λυθηκαν με την xtrv. Εφοσον ομως θα βγει …
-
Παράθεση από gkalen: “Nikel με global stable 8.2.1.0 .. Θα πάρει αναβάθμιση σε miui 9 , οπότε βγει για τις stable ... Edit Έγραψες 8.2.1.0 πριν .. Αν έχεις 8.2.10.0 είναι το mido και ισχύει το ίδιο που έγραψα παραπάνω .. Την καινούργια έχεις .. ” Nαι τη mido εχω. Ευχαριστω πολυ θα περιμενω τοτε να βγει global!!!!