Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 343.
-
Τωρα εχω την global stable 8.2.10.0 Aξιζει να περασω την καινουρια?
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω ως rookie στον χωρο 1. Εχω redmi note 4X. Μολις το παρελαβα εκανε αναβαθμιση μονο του σε 8.2.1 και το ονομα του τηλ εγινε redmi note 4. Αν περιμενω θα περασει μονο του και το 9 ή πρεπει να το περασω εγω? 2. Αν πρεπει να το περασω εγω ποια η διαφορα μεταξυ xtrv και αρωμα Rom? Ποια να βαλω? Ευχαριστω εκ των προταιρων ” Καποιος μια βοηθεια????
-
2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω ως rookie στον χωρο 1. Εχω redmi note 4X. Μολις το παρελαβα εκανε αναβαθμιση μονο του σε 8.2.5. Αν περιμενω θα περασει μονο του και το 9 ή πρεπει να το περασω εγω? 2. Αν πρεπει να το περασω εγω ποια η διαφορα μεταξυ xtrv και αρωμα Rom? Ποια να βαλω? Ευχαριστω εκ των προταιρων
-
Μπραβο σας! Ευχαριστουμε πολυ για ολα!
-
Πω πω αλλο τηλ ειναι!!!!!!!!!!!! Ελπιζω το προβλημα με τα κουμπια να στρωσει! πλεον δουλευει και το ραδιοφωνο που δε δουλευε πριν!!!!!!!!!! Αργησα αλλα τα καταφερα! Και παλι πολλα ευχαριστω!!!!!
-
Παιδια τα βλεπω ολα ελληνικααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! Σας χιλιοευχαριστω για ολα και συγγνωμη για το πρηξιμο. Μια τελευταια ερωτηση. Η εκδοση αυτη η ελληνικη κανει μονη της ανανεωσεις ή οταν βγαινουν τις περναω εγω με τον ιδιο τροπο?
-
Σιγουρα οχι? τι ακριβως ειναι αυτο?
-
Ωραια προχωρησα και εκανε εγκατασατση. στο τελος με ρωταει τωρα αν θελω να κανει εγκατασταση το TWRP app... Το βαζω ή παταω οχι?
-
παιδια ξεκλειδωθηκε. αλλα ακολουθοντας την διαδικασια κατα γραμμα λαμβανω αυτο το σφαλμα καθως περναω το recovery. Μια βοηθεια παρακαλω
-
Μου ηρθε ενα μνμ που λεει ''you've been granted the permission to unlock your device.'' Να υποθεσω ακομη δεν εχω παρει αδεια για unlock γιατι στο προγραμμα μου λεει δεν εχω ακομη.
-
Το ανοιξα μεσω λινκ απο google και ολα οκ. Εκανα την αιτηση και περιμενω λεει μεχρι 10 μερες να το δεχτουν για να συνεχισω. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μολις με δεχτουν θα συνεχισω την διαδικασια. Ελπιζω μεσα στη βδομαδα που εχω και αδεια!
-
το εκανα 3 φορες. το δοκιμασα και με 3 διαφορετικους Browsers και απο κινητο μεσω 3g. το ιδιο προβλημα μολις βαζω τα στοιχεια μου.
-
Παιδια παω στο en.miui.com/unlock/ να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα και αφου βαζω τα στοιχεια μου να μπω βλεπω αυτη τη σελιδα χωρις να μπορω να κανω τπτ...Μια βοηθεια παρακαλω.
-
εμενα το προβλημα ειναι απενεργοποιηται εντελως το αριστερο και μπαινει με διπλο κλικ πανω στο δεξι (back) και παραλληλα οπου και να μπω με καθε back με βγαζει στην εκκαθαριση μνημης. Το κανεις αραια και επανερχεται μονο του. Με την πρωτη ευκαιρια θα ασχοληθω με το θεμα πιο δυνατα
-
ευχαριστω πολυ παιδια για ολα! στο πρωτο μου ρεπο θα το κοιταξω και θα ενημερωσω
-
Υπαρχει κανενα μαγαζι που να κανει αυτη την διαδικασια για μενα? Καπου ειχα ακουσει οτι στο γερμανο με 20 ευρω στο βαζουν την ελληνικη. Εχουμε καποια ενημερωση καθως δεν εχω τις γνωσεις για να κανω ολα αυτα μονος μου
-
Επομενως αν καταλαβα κανω αυτα τα 2 βηματα που μου εδωσες που αντιλαμβανομαι οτι το ενα ειναι drivers για τον υπολογιστη και το αλλο για να δουμε αν ειναι κλειδωμενο το τηλ. Και μετα κανουμε αλλαγη σε ελληνικη φυσικα ρομ. Ερωτησεις!!! 1. Κατα τις διαδικασιες ολες αυτες θα χασω δεδομενα ή προγραμματα απο το τηλ? 2. Μπορεις να μου δωσεις και λινκ με οδηγιες για να περασω την ρομ αφου κανω τα βηματα που λες? Ευχαριστω εκ των προταιρων για ολα
-
Ετσι ηρθε με αυτην μεσα δεν εχω πειραξει τπτ. Πρεπει δλδ να περασουμε αλλη εκδοση μεσα? Τα λινκ παραπανω μου φαινονται λιγο δυσκολα.