Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 343.
-
Amazfit gtr
Μήνυματο εκανα και γω παραγγελια και το περιμενω. Ελπιζω μη κολλησει στην κινα με αυτα που γινονται
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από tselevas: “Ρυθμίσεις-Γενική διαχείριση-Ημερομηνία & ώρα- ξετσεκάρεις αυτόματη ημερ/νια και ώρα και εμφανίζεται! ” ωραία ως εδώ αλλά δεν υπάρχει το Κάιρο ως επιλογή.τι να βάλω? ” Εμείς βάζουμε Κάιρο γιατί δεν έχει Ελλάδα. Αν έχει, βάλτο. Αλλιώς βάλε οποιαδήποτε xώρα που είναι +2GMT. ” το είχα ήδη στο συν 2 . Άλλαξα και χώρα με συν 2 και τιποτα
-
Παράθεση από tselevas: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Σε samsung ξερει καποιος να μου πει που στο καλο βρισκεται η ζωνη ωρας και δεν το βρισκω? ” Ρυθμίσεις-Γενική διαχείριση-Ημερομηνία & ώρα- ξετσεκάρεις αυτόματη ημερ/νια και ώρα και εμφανίζεται! ” ωραία ως εδώ αλλά δεν υπάρχει το Κάιρο ως επιλογή.τι να βάλω?
-
Σε samsung ξερει καποιος να μου πει που στο καλο βρισκεται η ζωνη ωρας και δεν το βρισκω?
-
Σημερα παρελαβα παραγγελια απο 11/11/18!!!! Δεν πιασαμε καλοκαιρι εστω!!!
-
Μου ακούγονται παράξενα αυτά που διαβάζω καθώς το banggood πάντα απαντά μέσα σε 24 ώρες Και γενικά είναι πολύ σωστοί σε όλα. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την υποστήριξη τους.τσεκαρετε και τη ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας.
-
Μπορει καποιος να με βοηθησει πως απενεργοποιω σε Poco f1 τις ενημερωσεις του mifit απο το playstore? Εχω την εφαρμογη απο το πρωτο ποστ και χθες μου εβγαλε ενημερωση μεσω playstore και δε την εκανα κατα τυχη.
-
Παράθεση από dfoust: “Δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρία, σαν ρολόι το έχω βέβαια το έχω δουλέψει σε 3 προπονήσεις. 61c2a5bcfc098f135ef12d1ec6f676f5.jpg Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βαλε καταγραφη καρδιακου παλμου να δεις πως τη ρουφαει! Εγω εβαλα ανα μισαωρο και σε 3 μερες εφαγε 30%!
-
Παράθεση από kmpatra: “Εγώ είχα παραγγείλει μία θήκη και κάτι tempered μεσω ebay απο Ισπανία κιόλας. 24/12 έγινε η παραγγελία, έφυγε 27/12 και η αναμενόμενη άφιξη ήταν ως 5/2. Δεν ήρθε τίποτα και 2 μέρες μετά άνοιξα case. Μου πρότειναν να στείλουν άλλα...το σκέφτομαι γιατί βλέπω οτι δε θέλουν refund...στο μεταξύ μου φαίνεται πολύ περίεργο οτι για αποστολή εντός εε αργούν τόσο,το είδα και σε άλλους πωλητές. Είναι η πρώτη φορά τόσα χρόνια μάλιστα που δεν παραλαμβάνω. Επειδή διαβάζω και τις δικές σ…
-
Εγω παντως σε mi band 2 που προσπαθω να το ξεφορτισω μηπως και κανει reset και αναψει η οθονη, εδω και 3 μερες ειναι κολλημενο στο 6% και δεν ξερω πως θα το κανω να μηδενισει.
-
(Hidden Content) To συνδεσα με αλλο mi account σε αλλο τηλεφωνο. ΣΥνδεθηκε κανονικα αλλα η οθονη παραμενει νεκρη. Η μπαταρια ειναι απο χθες στο 6% και δεν λεει να πεσει....
-
Οσων αφορα το mi band 3 και τον καιρο που δεν δειχνει. Σμερα το πρωι καταλαθος αποσυνδεθηκα απο το mifit και καπακι συνδεθηκα παλι με το mi account μου. Απο εκεινη την ωρα ο καιρος δουλευει κανονικα! Χωρις να εχω αλλαξει καμια χωρα στο τηλ. Το τηλ που το εκανα ηταν Galaxy s9+. Μπορει να πιασει και σε καποιον αλλο...
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙ BAND 2 Παιδια της κοπελας μου το mi band 2 παρουσιαζει το παρακατω προβλημα. Η οθονη δεν δειχνει τπτ πλεον. ενω το κουμπι να το πατησεις μερικες φορες αναβουν απο πισω τα πρασινα του παλμου και με την εφαρμογη συνδεεται κανονικα, συγχρονιζει, κανει ευρεση συσκευης το βλεπεις οτι φορτιζει, η οθονη παραμενει νεκρη. Υπαρχει λυση ή το πεταει? Εχει περασμενο το δικο μας firmware
-
Ηρθε στα χερια μου mi band 2 με firmware απο το playstore. Ξαφνικα το ρολοι παρουσιασε προβλημα στην οθονη, και η φωτεινοτητα εχει πεσει στη μεση με αποτελεσμα να ειναι δυσκολη η αναγνωση του. Υπαρχει περιπτωση να περασω το δικος μας firmware και να στρωσει? Τι αλλες λυσεις υπαρχουν και αν υπαρχουν πριν παει στα σκουπιδια της ανακυκλωσης συσκευων?
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Nikos Haralabidis: “Αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? ” Διάβασε εδώ τη λύση: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable] ” σε κινητό χιαομι Ναι είναι εύκολο. Στο galaxy s9 plus που έχω πλέον δεν βρίσκω επιλογή για χώρα πάρα μόνο γλώσσα. Υπάρχει κάποια λύση για μένα?
-
Παράθεση από sv9anj: “Καλημέρα στην παρέα, Μια ερώτηση σχετικά με το original mi Band 3. Το παράγγειλα από το Banggood και θα είναι δώρο σε ένα Ιταλό φίλο μου. Αυτό όταν θα έρθει θα έχει και αγγλικά ή μόνο κινέζικα; Και αν έχει μόνο κινέζικα υπάρχει τρόπος να του βάλω Ιταλικά ή τουλάχιστον αγγλικά πριν του το δώσω? Ευχαριστώ ” μόλις το συνδέσει στην εφαρμογή θα πάρει την γλώσσα του τηλεφώνου του. Οπότε αν είναι στα ιταλικά θα γίνει και το ρολόι ιταλικά από όσα ξέρω
-
Dropbox - 2019-02-01 17.48.07.jpg Λοιπον τελικα εγω ειχα στραβωμαρα με τον καιρο. Το δειχνει στο ρολοι αλλα ζηταει να συνδεθω με την εφαρμογη για ανανεωση. Συνδεομαι με το mi fit και καμια ανανεωση δεν γινεται. Ειναι το προβλημα που αναφερετε με τον καιρο? Για να τον εμφανιζει μπορω να κανω κατι ή απλα περιμενουμε να φτιαχτει?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Στην εφαρμογη βλεπω οτι ο καιρος θα επρεπε να φαινεται μετα τον καρδιακο παλμο αλλα τζιφος. δεν με πολυαπασχολει, απλα το αναφερω ” Παράθεση από Stelios Stelaras: “Το εκανα ολα καλα. εγινε και αναβαθμιση υλικολογισμικου αλλα και παλι τον καιρο δε τον εμφανιζει στο ρολοι ενω στην εφαρμογη φαινεται. υπαρχει μηπως καποιο bug? ” Αν το κατάλαβα καλά, δεν βλέπεις καθόλου την καρτέλα του Καιρού στο band. Πήγαινε στο Mi Fit στις Ρυθμίσεις προβολής …
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από drivth: “Όλα good αναβαθμίστηκα. ” πρεπει να βγαλουμε πρωτα την προηγουμενη εκδοση του φορουμ που εχουμε και μετα να βαλουμε την νεα ή την παιρνει απο πανω? ” Απευθείας καπάκι από επάνω. ” Το εκανα ολα καλα. εγινε και αναβαθμιση υλικολογισμικου αλλα και παλι τον καιρο δε τον εμφανιζει στο ρολοι ενω στην εφαρμογη φαινεται. υπαρχει μηπως καποιο bug? Επισης ποιο ειναι το ''τρικ'' για τον καιρό???
-
Παράθεση από drivth: “Όλα good αναβαθμίστηκα. ” πρεπει να βγαλουμε πρωτα την προηγουμενη εκδοση του φορουμ που εχουμε και μετα να βαλουμε την νεα ή την παιρνει απο πανω?