Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 343.
-
Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Με την 3.5.7 βλεπετε και τον καιρο? εγω γιατι δεν βλεπω πουθενα την προγνωση? ” Εννοείται... Μήπως την έχεις επιλέξει στο mi fit καταλάθος να μην εμφανίζεται; Για δες στις ρυθμίσεις προβολής Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην εφαρμογη βλεπω οτι ο καιρος θα επρεπε να φαινεται μετα τον καρδιακο παλμο αλλα τζιφος. δεν με πολυαπασχολει, απλα το αναφερω
-
Με την 3.5.7 βλεπετε και τον καιρο? εγω γιατι δεν βλεπω πουθενα την προγνωση?
-
Παράθεση από drivth: “Σήμερα το πρωί ενεργοποίησα το νέο band μιας συναδέλφου, αυτό με τα νέα κουτιά συσκευασίας που κυκλοφορούν τελευταία. Έβαλα το 3.5.7 το δικό μας εδώ. Έκανε update το firmware μια τα res. Στην αρχική οθόνη όμως με τη μπαταρία, αντί αυτής εμφανίζει ερωτηματικά. Δεν είχε άλλο χρόνο και το αφήσαμε ετσι. Προς το παρον. Κλήσεις διαβάζει κανονικά κλπ. @dnomikos και @lallasgr ” Ειχα το ιδιο προβλημα χθες στο mi band 3 που παρελαβα. Εγω εβαλα το notify απο το playstore, το συνδεσα μ…
-
Αυτη τη στιγμη ειναι οκ αλλα.... Δεν περασα τα res που μου ειπες. Μεχρι να γραψεις ειχα ξεκινησει απο το notify update τα font που βρηκε μονο του χωρις να βαλω εγω αρχειο. Ολοκληρωθηκε και ειναι ολα οκ πλεον χωρις ? στην αρχικη οθονη και ολα ελληνικα. Το ερωτημα μου ειναι οτι τωρα χρησιμοποιω το mi fit του playstore. Πλρεπει να βαλω αλλο για να μη χασω τα ελληνικα?
-
Βασικα τωρα που προσπαθω μενει στο 0% στην ανανεωση του firmware....
-
Ωραια περναω μονο το firmware και παλι τα ιδια. μολις παει 100% γυρναει παλι στην κατασταση που ηταν πριν...Τι θα κανω
-
v2.2.0.42 Περναω μεσω του notify πρωτα το firmware και μετα τα res και παλι μενει στο ιδιο σημειο
-
Ενω κανει συζευξη καπακι λεει να συνδεθω παλι στο απ για να κανει update. Τι να κανω?
-
Παιδια την βοηθεια σας. Εχω σοβαρο προβλημα. Ακολουθησα καταγραμμα τις οδηγιες. Ανοιγω την εφαρμογη συνδεετε αναγνωριζει ποσοστο μπαταριας και ολα αλλα η οθονη μενει σε αυτο που σας δειχνω. τι κανω? Screenshot by Lightshot
-
Γεια σα ςπαιδια! Εδω και 30 μερες δεν εχω παραλαβει τπτ στο ταχυδρομειο της ερετρια εχω εχω παραγγελιες απο μεσα νοεμβρη untracked. Πηρα απο το Gearbest ενα ρολοι και εγινε η αποστολη με τον αριθμο RU301403375NL . Και ενω εφτασε αθηνα και σημερα επρεπε να ηταν Ευβοια να το παραλαβω βλεπω οτι εχει φορτωθει και παει Θεσαλλονικη. Πηγα στα ελτα ερετριας και μου ειπαν οτι δεν μπορουμε να κανουμε τπτ και απλα περιμενουμε. Τι πραγματικα ισχυει και γιατι τοσες καθυστερησεις και τοσα λαθη? Μολις τους επι…
-
Σε Jason πάλι τα γνωστά προβλήματα με τα μαύρα φόντα. Μας έχουν κουράσει αυτοί οι Κινέζοι που αντιλαμβάνομαι ότι από τον όγκο των συσκευών που έχουν αρχίζουν και χάνουν τον μπουσουλα. 3η συνεχόμενη ρομ με τα ίδια προβλήματα. Καλά δεν τσεκαρουν πριν κυκλοφορήσουν κάτι? Τι ακριβώς έφτιαξαν σε σχέση με την προηγούμενη ένας θεός ξέρει. Έχω βαρεθεί τα φρ. Έγινε επιστροφή στην 8.8.3 . Τα μαύρα έφυγαν αλλά τρώω συνέχεια σφλαματα. Πφφφφφφ.
-
Αναμενουμε για Jason. Μήπως και λυθούν τα θέματα με τα μαύρα που είχε μέχρι τωρα
-
Βασιλη εμένα διορθώθηκε με downgrade στην 8.8.3 και wipe cash και darvin πριν και μετά την εγκατάσταση
-
σε Jason- mi note 3 νομιζω ειναι καλυτερα να κατσουμε στην 8.8.3. Εχει θεμα με μαυρο φοντο στο μενου των ρυθμισεων