Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 343.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Ας δωσουμε στους κινεζους φιλους μας 2-3 μερες μηπως και φτιαξουν το προβλημα! ” Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω όποιος αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα (τόσο στην global όσο και στην CN/EU), το έλυσε με factory reset. Μακάρι να διορθωθεί στην επόμενη και να μη χρειαστεί κάτι τέτοιο. ” Ομολογω οτι μολις διαβασα το σχολιο σου επαθα ενα εγκεφαλικο! Εκανα επαναφορα της 8.8.3 και το προβλημα με τα μαυρα γραμματα διορθωθηκε. Εκανα wipe darvin και c…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Επιλέγεις ανάμεσα στην αναμονή για νέα ROM όταν δώσει η Xiaomi τις διορθωμένες ή γυρίζεις πίσω στην παλιά ROM. ” Ας δωσουμε στους κινεζους φιλους μας 2-3 μερες μηπως και φτιαξουν το προβλημα!
-
Βρηκα σοβαρο προβλημα @MIUI_ART . Στο μενου τα βλεπουμε μεσα στους καταλογους μαυρα οπως δειχνει η εικονα και σε μερικα αλλα αντι για γραμματα βγαζει χαρακτηρες. Θα βγει καποια διορθωση ή να γυρισουμε στην προηγουμενη?????
-
Βρηκα ένα θεματακια ακόμη . Ανοίγω να καθαρίσω τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές και ενώ τις καθαριζει βγάζει μνμ ότι δεν υπάρχει τπτ προς διαγραφή !
-
Η μετάφραση στον πιν της σιμ έφτιαξε!
-
Καλημερα. Έβαλα επιτέλους στο Jason και των miui10. Έχω να αναφέρω τα εξής 2 θεματακια που έχω βρεις ως τώρα. 1. Στην γραμμή εισαγωγής του πίνακα της σιμ τα πουλάκια που λέει ότι έχουμε 3 προσπάθειες πριν μας κλείσει την πόρτα είναι στα αγγλικά. 2. Το όνομα παρόχου δικτύου δεν εμφανίζεται στην γραμμή κατάστασης παρά μόνο όταν το τηλ είναι κλειδωμένο και αυτό στην αριστερή πλευρά και όχι δίπλα στις μπάρες σήματος για να ξέρουμε ποια κάρτα έχει σήμα @MIUI_ART υπάρχει περίπτωση να τα βάλετε αυτά στ…
-
Με το νεο twrp ολα εγιναν σωστα νομιζω. Εγιναν οι πρωτες ρυθμισεις. Αυτα που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι τα ακολουθα που θελουν βελτιωση με μια πρωτη εικονα. 1. Δεν υπαρχουν ελληνικοι χαρακτηρες στο κομματι που βαζεις τον πιν της καρτας σιμ στην εκκινηση 2. Εχω 2 καρτες μεσα. Κανω επεξεργασια του ονοματος παροχου για να τα βλεπω πανω αλλα δεν τα τοποθετει πανω.