Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 343.
-
Ευχαριστω πολύ αναμενω
-
Καλη επιτυχία! Σας ευχαριστούμε για όλα ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές! Να είστε καλά εσείς και οι οικογένειές σας! Πάντα με υγεία και καλή τύχη!
-
Παιδια έχω το εξής πρόβλημα στο redmi pro με την εφαρμογή της Πειραιώς. Πατάω είσοδος βάζω δαχτυλικο αποτύπωμα φορτώνει και μετά πάλι στο αρχικό μενού που κάνω είσοδο. Έκανα καθαρισμό μνημης, έβγαλα την εφαρμογή της έβαλα πάλι αλλά τα ίδια. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο να φτιάξει ?
-
εχει ηδη σειρα με μαχαιροπιρουνα! δεν ηθελα να σε ξενερωσω αλλα ισχυει!
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “ειμαι σε miui 9 . Μπορω να φλασαρω την 10 με απλη εγκατασταση και οχι fr? ” Θεωρητικά μπορείς. Επειδή όμως οι αλλαγές είναι μεγάλες και εμφανισιακά αλλά και παρασκηνιακά, αν δεν πέσεις σε τιποτα bootloops, στην καλύτερη δε θα λειτουργεί τίποτα σωστά και θα έχεις διαρκώς force close συστήματος κλπ. Οπότε δεν το γλιτώνεις το fr. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το φρ υποθετω χανω τα παντα απο το τηλ και πρεπει με…
-
mi note 3 την εχει βαλει καποιος με απευθειας flash χωρις φρ?
-
Καλημερσα. Την έχει βάλει κάποιος σε mi note 3 να μας πει εντυπώσεις ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “@MIUI_ART μπορείς σε παρακαλώ πολύ ή όποιος άλλος ξέρει να μου πει σε mi note 3 θα πάρουμε miui 10? Και αν βγει σε china και την περάσω μετά αν βγει global θα θέλει πάλι fr? ” Όπως γνωρίζετε μέχρι τώρα Global ROM για όλες τις συσκευές δεν έχουν βγει. Όμως για να μην περιμένετε άλλο, σήμερα θα αρχίσουμε να ετοιμάζουμε νέες ROM από CN/xiaomi.eu Source για τις ακόλουθες συσκευές... Mi-4C Mi-4S Mi-5C Mi-5X Mi-6X Mi-8 Mi-8SE Mi-Note 3 RedMi 6 Re…
-
@MIUI_ART μπορείς σε παρακαλώ πολύ ή όποιος άλλος ξέρει να μου πει σε mi note 3 θα πάρουμε miui 10? Και αν βγει σε china και την περάσω μετά αν βγει global θα θέλει πάλι fr? Ευχαριστώ εκ των προταιρων
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παιδια καλώδιο αξίας 5 ευρώ στάλθηκε με dhl ecomerce και όχι με ταχυδρομείο Κίνας όπως έλεγε ο πωλητής. Περνάει τελωνείο αυτό? Η παράδοση γίνεται με ΕΛΤΑ ή με dhl? ” DHL E-Commerce είναι διαφορετικό του DHL , με ΕΛΤΑ θα σου έρθει. ” Ελπιζω μην ερθει με κανα σημειωμα για πληρωμη...
-
Παιδια καλώδιο αξίας 5 ευρώ στάλθηκε με dhl ecomerce και όχι με ταχυδρομείο Κίνας όπως έλεγε ο πωλητής. Περνάει τελωνείο αυτό? Η παράδοση γίνεται με ΕΛΤΑ ή με dhl?
-
Μπραβο παιδια παντα πρωτοι! αναμενουμε!
-
Σε mido, παιδιά έχω τώρα την 8.1.11 που έχει ανδροιδ 7. Βρίσκει ο updater την 8.5.25 που έχει 8. Κάνω την αναβάθμιση μέσω του updater ? Ή όχι?
-
Μια ερώτηση! Καινούρια ρομ αν κατάλαβα καλά για jason θα εχουμε Ιούνιο πάλι? Εμείς παίζει να γυρίσουμε σε global από china?
-
Παράθεση από PRESEUS: “Θέλω να παραγγείλω απο bangood 2 μάσκες και εφεδρικά φίλτρα (organic vapors μια για μένα και μία για φίλο) για να τις χρησιμοποιούμε για βάψιμο κυρίως(έχω αρκετά το επόμενο διάστημα χαχα).Η ερώτηση μου είναι:Θα τις παραγγείλω με priority direct.Υπάρχει περίπτωση τελωνείου λόγω μεγέθους πακέτου?Απο βάρος είναι σίγουρα μικρό.Σύνολο η τιμή γύρω στα 27 euro το πακέτο(+ έξοδα αποστολής) ” καλημέρα. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις. Είναι εγγυημένη η μέθοδος χωρίς τελωνείο.…
-
Μπηκε σε jason mi note 3 χωρίς κανενα πρόβλημα. Βλέπω άλλαξε λίγο η διάταξη του ρολογιού στην οθόνη κλειδώματος. Μου αρέσει ετσι
-
Σε mi note 3 εκτός από την απουσία του face unlock ,το οποίο βλέπω λείπει σε όλες τις ρομ, όλα είναι μια χαρά . Κάνε α πρόβλημα απολύτως
-
Μηπως έχει επανέλθει το face unlock σε αυτή τη ρομ?καλημέρα κιόλας
-
Παράθεση από fragsp: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fragsp: “Αν δεν πετύχει με το mouse για να μπω στο TWRP τι περιπτώσεις μου μένουν; ” Ποια twrp δοκίμασες και δεν δούλεψαν;Έχουμε κάποιες επιλογές, μπορείς να δοκιμάσεις. ” Δοκίμασα και αυτό που είχε μέσα η ROM και αυτό που είχε μέσα η 8.1.11 και κατευθείαν έμπαινα στο TWRP και τις 2 φορές ” Ειχα το ιδιο προβλημα πολυ καιρο πριν. Βαλε την twrp_jason_3.2.1-2 και θα εισαι οκ. Και παρακαλω οταν κανουμε την εγκατασταση την ρομ μη μας αλλαζε…