Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 343.
-
Επιβεβαιωνω και γω ότι το face unlock έχει αφαιρεθεί. Mi note 3
-
Να πω και γω συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ που μετά από τόσες φορές που σας έχω πρήξει για την μετάφραση του μενού της κάμερας διορθώθηκε και είναι στα ελληνικά! Κατανάλωση μπαταρίας βλέπω πάει καλά και γενικά κανένα error ή πρόβλημα. Αναφέρομαι πάντα σε mi note 3 - jason!
-
Απο θέμα μπαταρίας πώς πάει? Έχει κάποιος βγάλει συμπεράσματα?
-
Παράθεση από giannisatsi: “καλησπέρα υπάρχει κάποιος με mi note 3 που να την έχει περάσει; εντυπώσεις ” μόλις την βάλεις πες και σε μας!
-
Με την τελευταιο ρομ δεν δουλευει το recovery 3.1.1-0. Προσπαθω να μπω και δεν μπορω να επιλεξω τπτ.Κολλημενη οθονη μολις ανοιγει το recovery. Η καταναλωση της μπαταριας ειναι σε τραγικα επιπεδα δυστυχως. Μi note 3 - Jason
-
Το πρόβλημα με την μπαταρία είναι μεγάλο. Νομίζω θα γυρίσω στην προηγούμενη. Τη ρουφάει τη μπαταρία
-
Σε mi note 3 όλα πήγαν καλά αλλά μετά από τόσες ώρες χρήσης βλέπω η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα
-
Κατεβηκε μέσω οτα χωρίς πρόβλημα!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Hρθε η ωρα για τα συμπερασματα μου για το mi note 3- Jason! Ως εγκατασταση, λειτουργεια και γενικα την χρηση δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα! ολα δειχνουν τελεια για ακομη μια φορα! Τα μονα που εχω να πω ως βελτιωση σε επομενες ρομ ειναι αυτα που εχω ξαναπει εδω και παρα πολυ καιρο και στεναχωριεμαι οταν τα λεω ξανα και ξανα καθως γινομαι κουραστικος. 1. Το μενου τις καμερας να γινει στα ελληνικα οπως ολο το υπολοιπο τηλεφωνο. Εχουμε ελληνικη ρομ με αγγλικο μενου καμερα. Ειναι δεν…
-
Μπήκε σε mi note 3 έσω ota. Στο άνοιγμα έκανε 3 επανεκκινήσεις καπάκι και με έστειλε λίγο στον άλλο κόσμο! Αλλά μετά δεν έκανε άλλη. Μάλλον κάτι εγκαθιστούσε. Τσεκαρω και αναφέρω μέχρι το βράδυ ότι δω!ευχαριστούμε παιδιά!
-
Σημερα αντιλήφθηκα ότι δεν πιάνει η γρήγορη φόρτιση με κανένα φορτιστή. Κάνουμε κάτι για αυτό ή είναι bug της ρομ και θα διορθωθεί? ΕΔΙΤ! Ενταξει παιδια δουλευει. ειδα το εικονιδιο πανω. απλα σε πρηγουμενες ρομ το εγραφε και στις πληροφοριες φορτισης στην οθονη κλειδωματος! Αν μπορειτε να προστεθει και κει θα ηταν ωραια! Ξανα λεω μηπως μπορειτε να διορθωσετε το μενου της καμερας του jason που ειναι στα αγγλικα! Ευχαριστω πολυ!
-
Στελνουν κανονικά powerbanks αυτή τη στιγμή. Αν κάνει δεν στέλνουν Ελλάδα θα στο βγάλει κόκκινο. Παιδιά παραγγελία 3 ευρώ ένα πολύμετρο και ο Κινέζος το έστειλε με dhl. Θα πληρώσω τελωνείο?
-
Το θέμα είναι ότι με έξτρα απ χρεωνεσαι μβ και όχι λεπτά ομιλίας. Κρίμα που δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Δεν υπάρχει πιθανότητα να προστεθεί εδώ από τα παιδιά?
-
Καλημερα. Θέλω κάνω βιντεοκλήση και δεν βρίσκω την επιλογή . Μπορείς σας παρακαλώ κάποιος να με βοηθησει ? Τα υπόλοιπα τηλέφωνα που έχω υπάρχει επιλογή μόλις ανοίξω κάθε επαφή.
-
Καλημερα. Ναι για μπαταρίες ισχύει! Μπράβο για την ενημέρωση. Νομίζω η μέθοδος που τα στέλνουν είναι μέσω Τουρκίας οπότε θα έχει κάποια καθυστέρηση για όποιον παραγγείλει.
-
Περαστηκε σε mi note 3 μεσω του updater. Ολα πηγαν καλα. Αλλα για ακομη μια ρομ βλεπω οτι το μενου της καμερας που ειναι 10 λεξεις ολες κι ολες , παραμενει ακομη στα αγγλικα ενω η global rom που ερχεται απο την μανα του το εχει ελληνικα. Θα μπορεσετε να κανετε αυτη την αλλαγη στην επομενη ρομ? Κατα αλλα απο θεμα λειτουργειας ολα δειχνουν αψογα
-
Ειναι θέμα όγκου και βάρους. Ετοιμάζουν μια καινούρια μέθοδο ξέρω που θα καλύπτει και ογκώδη πράγματα