Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 343.
-
Υπαρχει κάποιος οδηγός για το back up μέσω twrp? Βγάζει πολλές επιλογές να τικαρουμε. Τα επιλέγουμε όλα? Μια βοήθεια παρακαλώ. Αν τα επιλέξω όλα και το χρειαστώ θα επανέλθει το τηλέφωνό όπως ακριβώς είναι τώρα με τις εφαρμογές και τα αρχεία μου?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Απο το ίδιο μαγαζί το έχει πάρει και μόλις το άνοιξε έκανε αναβάθμιση. Θα το κοιτάξω λίγο πιο αναλυτικά μόλις βρω ώρα παραπάνω. Σε ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες
-
Παράθεση από Antretng: “Δεν νομίζω να χει βγει 9.2 official global. Παράθεση από Stelios Stelaras: “Καλημερα θα ήθελα μια βοήθεια. Πήρα της κοπέλας μου ένα mi note 3. Άλλο ένα δλδ καθώς έχω και γω. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω να της περάσω την xtrv. Μέχρι τότε λοιπόν θα μείνει με την global που ήρθε. Το πρόβλημα είναι ότι ήρθε με την 9.1.4 και δεν βγάζει ενημέρωση στην 9.2. μπορεί να βοηθήσει κάποιο καλό παιδί γιατι? ” ” Εισαι σίγουρος? Γιατί την έχω δει σε άλλο mi note 3 σε mi max 2 και…
-
Καλημερα θα ήθελα μια βοήθεια. Πήρα της κοπέλας μου ένα mi note 3. Άλλο ένα δλδ καθώς έχω και γω. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω να της περάσω την xtrv. Μέχρι τότε λοιπόν θα μείνει με την global που ήρθε. Το πρόβλημα είναι ότι ήρθε με την 9.1.4 και δεν βγάζει ενημέρωση στην 9.2. μπορεί να βοηθήσει κάποιο καλό παιδί γιατι?
-
Οταν κατι λετε οτι μπαινει τελωνειο, να γραφετε ρε σεις και μεθοδο αποστολης και μαγαζι ωστε να ενημερωνομαστε ολοι. Οχι αοριστα πραγματα.
-
Παιδια δεν παμε καλα!!!! Τα ελτα τρελαθηκαν!!! Παρελαβα σημερα παραγγελια απο κινα μεσω banggood unregistered με ημερομηνια αποστολης 31/1/18!!!!! Και μερικες θηκες που περιμενω για το mi note 3 απο 10/1/18 ακομη τπτ!!!!
-
Παράθεση από DinosBi: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Οτι και να επιλεξεις παρτο απο banggood για να το εχεις γρηγορα και με το κεφαλι σου ησυχο απο τελωνεια (με την μεθοδο priority direct mail). Εγω ως κατοχος mi note 3 και καρτοκινητου κοσμοτε, σου λεω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει στα 250 ευρω ever. Αν θες την β20 τοτε ναι πηγαινε σε αλλες επιλογες. ” Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα χωρίς την Β20 πιάνεις παντού 4g, εμένα αυτό είναι το πρόβλημα, η επαρχία που επισκέπτομαι συχνά.... ” εγώ μένω…
-
Το gearbest συνεχίζει αδιόρθωτο. 7 μέρες παραγγελία και ακόμη δεν έχει αποσταλεί. Με απάντηση σε τικετ να περιμένω από Πέμπτη. Τραγικοί οι Κινέζοι
-
Οτι και να επιλεξεις παρτο απο banggood για να το εχεις γρηγορα και με το κεφαλι σου ησυχο απο τελωνεια (με την μεθοδο priority direct mail). Εγω ως κατοχος mi note 3 και καρτοκινητου κοσμοτε, σου λεω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει στα 250 ευρω ever. Αν θες την β20 τοτε ναι πηγαινε σε αλλες επιλογες.
-
Σε mi note 3 επιτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα με το face unlock! Ευχαριστούμε πολύ @MIUI_ART αν μπορέσετε δείτε τις μεταφράσεις το jason, καθώς το μενού της κάμερας και πάνω και κάτω είναι αγγλικά. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
-
Αλλη μια ψήφο από μένα. 3 αν θυμάμαι καλά. Μόνο και μόνο για να εξαφανισουμε μερικές ανύπαρκτες χώρες!
-
Και μονο που υπαρχει μεσα μια σημαια με το ονομα MACEDONIA διπλα, ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για να μη ψηφισω. Θεωρω πως θα επρεπε να γινει κατι για αυτο το πραγμα στον διαγωνισμο... Πολυ ενδιαφερον ο διαγωνισμος, αλλα δε νομιζω οτι ειναι καλο να γινουμε μερος προπαγανδας... ΥΓ. Να δωσουμε τα παντα για την κοινοτητα μας, αλλα οχι βοηθοντας αυτους που αποκαλονται Μακεδονες
-
Μπήκε σε mi note 3. Θα πω ξανά τα ίδια προβλήματα. Μενού κάμερας στα αγγλικά. Το face unlock κρασαρει όταν πάει να ανοίξει η κάμερα για την ρύθμιση.
-
Ευχαριστουμε!αναμένουμε και μεις την jason αύριο!
-
Απο ότι διάβασα και αλλού οι Σουηδοί αυτή την περίοδο έχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα ρέματα τους
-
Εγω πάντως παρέλαβα ακουστικά type c από alliexpres σε 18 μέρες!
-
Σε mi note 3 το quick photo snap δουλεύει κανονικά από την πρώτη φωτο
-
σήμερα παρέλαβα 3 priority banggood με παραγγελία 29/12. Ένα κινητό, προστατευτικά οθόνης και 2 φορτιστές 18650. Ήταν εδώ και δέκα μέρες στο Κέντρο διαλογής στην Αττική